Terug

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger 1st

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger 1stActie!

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger 1st

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger lokt fruitvliegjes, waardoor ze zich niet meer kunnen voortplanten!

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger lokt fruitvliegjes, waardoor ze zich niet meer kunnen voortplanten!
Merk:Doctor Clean
Inhoud: 1st
Status: meer dan 50 stuks op voorraad
€ 8,95 € 5,56 U bespaart 38%

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger 1st

Heb je last van fruitvliegjes in huis? Die wil je uiteraard zo snel mogelijk weer weg hebben! Fruitvliegjes zijn, zoals de naam al zegt, dol op fruit. Fruitvliegjes zijn bijna nooit alleen en komen vaak massaal af op jouw lekkere fruitschaal of vers gemaakte fruitsalade! Fruitvliegjes staan daarnaast bekend om hun korte levenscyclus (zo’n tien dagen) en snelle voortplanting. Ze kunnen zich in anderhalve week vermenigvuldigen van 4 naar 120! Ze zijn klein en eten niet zoveel dus een klein stukje fruit dat achter de koelkast is gevallen, kan ze al een tijd in leven houden. Gelukkig hebben wij de oplossing: Doctor Clean Fruitvliegjes vanger! Deze fruitvliegjesval is een doeltreffend en veilig middel om snel van fruitvliegjes af te komen. Geen enkel fruitvliegje is veilig meer met de Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger! 

 

De Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger is ontwikkeld om fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof. Vliegjes die in de val vliegen kunnen niet meer ontsnappen om te blijven broeden en voortplanten. De Fruitvliegjesval van Doctor Clean is het meest effectief wanneer deze geplaatst wordt naast de broedplaats. Plaats het achter, in of onder keukenkastjes, wasbak, vaatwasser, eten, in de buurt van fruit en groente of elke andere plek waar fruit en groente wordt bewaard. 

 

De Fruitvliegjes val heeft de vorm van een appel. Voor gebruik dien je deze te vullen met de speciale, bijgeleverde vloeistof. Deze vloeistof is speciaal samengesteld om de hinderlijke fruitvliegjes aan te trekken. Wanneer ze eenmaal in de lokappel zitten kunnen ze er niet meer uit en zich niet meer voortplanten. Na 30 dagen dien je de fruitvliegjesvanger te verwijderen, of natuurlijk al eerder wanneer alle vliegjes verdwenen zijn! 

 

Actieve ingrediënten Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger:
Sodium Lauryl Sulfate 0,08%

Overige bestanddelen:
azijnzuur 5,00%
water 94,92%


Bij Drogist.nl Kun je alles van Doctor Clean bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger 1st uit de categorie muggen/vliegen voor 17:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 2000003028702, 2005001291110, 8713713039077
Toon meer