Terug

Test Point Thuistest Zwangerschapstest 2 stuks

Het testen met behulp van een cassette is een zeer betrouwbare wijze voor het vaststellen van een zwangerschap.

Test Point | Inhoud: 2 stuks
Test Point Thuistest Zwangerschapstest 2 stuks
4,99
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Dit product wordt gratis verzonden!
Afhalen bij 2.000+ afhaalpunten mogelijk!
2 échte winkels in Nederland
Discreet verpakt!

Test Point Thuistest Zwangerschapstest 2 stuks

Test Point Zwangerschapstest is een betrouwbare zwangerschapstest die eenvoudig in gebruik is.

Voor een normaal verloop van de zwangerschap en een ongestoorde ontwikkeling van het ongeboren kind vinden er in het vrouwelijk lichaam een aantal essentiële veranderingen plaats. Voor deze aanpassing aan de zwangerschap zijn voornamelijk hormonen verantwoordelijk. De belangrijkste zwangerschapshormonen zijn oestrogeen, progesteron en hCG (humaan choriongonadotrofine). Bij gezonde en niet-zwangere vrouwen ligt de hCG-spiegel in urine tussen o en 10 mIU/ml (Internationale Miliunits per Mililiter); het zogenaamde normaalbereik. Bij een zwangerschap begint de hCG-concentratie al in de eerste dagen na de bevruchting te stijgen. Rond de tiende week worden er dan waarden bereikt tot wel 230.000 mIU/ml. Na de geboorte valt de hCG-concentratie snel weer terug en bereikt binnen enkele weken weer haar normaalwaarde. Het hormoon hCG leent zich daarom uitstekend om een zwangerschap te diagnosticeren. De grenswaarde die voor een zwangerschap geldt is > 10 mIU/ml. Het testen met behulp van een cassette is een zeer betrouwbare wijze voor het vaststellen van een zwangerschap. Het stelt de waarde van het hCG in urine vast. Aan de hand hiervan is zeer betrouwbaar om een zwangerschap vast te stellen.

 

Samenstelling

De Test-Point Cassette Zwangerschapstest bevat de volgende componenten:

  • 2 Cassettes

  • 2 Druppel flesjes

  • 2 Zakjes droogmiddel

  • 1 Bijsluiter

Gebruik

Je vangt de urine op in een schoon potje. Haal de cassette pas uit de verpakking vlak voordat je de test wilt gaan uitvoeren. Leg de test op een vlakke ondergrond. Neem vervolgens met de pipet de urine op en voeg deze toe op de test. Het is aan te bevelen de eerste ochtend urine te gebruiken; de concentratie hCG is hierin namelijk het hoogst. Mocht je de test op een ander tijdstip uit willen voeren kan dat ook. Je kunt het resultaat van de Test-Point Cassette Zwangerschapstest al aflezen binnen 3 minuten (positief resultaat al na 1 minuut). Lees niet meer af na 5 minuten. Twee streepjes betekent een positief resultaat, 1 streepje betekent een negatief resultaat.


Bij Drogist.nl Kun je alles van Test Point bestellen tegen lage prijzen. Bestel online Test Point Thuistest Zwangerschapstest 2 stuks uit de categorie thuistest voor 20:00 vandaag, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis, mits voorradig.


EAN: 8714835095392
Toon meer

Beoordelingen

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.