Aroma & Bloesem Therapie

Op deze pagina vind je artikelen voor aroma- of bloesemtherapie. Een voorbeeld van bloesemtherapie zijn producten van dr. Bach. Deze zijn bedoeld om gevoelens als zenuwen, stress en angst te overwinnen. Ook aromatherapie wordt vaak gebruikt tegen angst en gespannenheid. Deze therapie werkt met geuren. Je gebruikt hiervoor etherische oliën die je in een aromabrander laat verdampen. Zo wordt de geur van de olie verspreid. Bekijk hieronder het ruime aanbod, en weet: vandaag voor 21.30 uur besteld, is morgen al in huis!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Wat is aromatherapie?

De etherische oliën die je bij aromatherapie opbrandt, hebben een weldadige invloed op je lichaam en je geest. Etherische oliën bevatten de levenskracht van de planten waaruit de oliën gewonnen zijn. Door etherische oliën te gebruiken bij aromatherapie, wordt de levenskracht van de plant als het ware op je overgedragen. Dit zal je gezondheid ten goede komen. Het zal bijdragen aan het herstel van het natuurlijk evenwicht in je lichaam.

 

Wat is bloesemtherapie?

Dr. Bach Bloesemtherapie werkt met tincturen van planten en bloemen. Tincturen zijn aftreksels van bloemen en planten. Het is de bedoeling dat je dagelijks een paar druppels van deze tincturen inneemt. De bloemen en planten waarvan de tincturen zijn gemaakt, bevatten volgens dr. Bach, die deze bloesemtherapie bedacht, bepaalde “energie”. Deze energie werkt tegen specifieke negatieve gevoelens en brengt je emotioneel weer in balans.

 

Wanneer gebruik je aroma- of bloesemtherapie?

Veel mensen gebruiken aromatherapie als ze angstig of gespannen zijn. Ook tegen slapeloosheid wordt aromatherapie regelmatig gebruikt. Wat betreft aromatherapie bestaan er verschillende stromingen die elk andere gebruiken en methoden hanteren. Amerikanen en Engelsen gebruiken aromatherapie vooral om zich te ontspannen en zich beter te voelen. Dit doen zij onder meer door met etherische oliën te masseren. Ook in Nederland wordt aromatherapie regelmatig op deze manier gebruikt. Let op: niet elke etherische olie is geschikt voor massage.

 

Door bloesemtherapie groei je in je persoonlijkheid. Je krijgt inzicht in bepaalde situaties. Je ziet bijvoorbeeld duidelijker waar je steeds tegenaan loopt. Hierdoor kun je dingen een plekje geven of kijken welke oplossing er nodig is. Je kunt negatieve emoties op die manier gemakkelijker omzetten in positieve emoties.

 

Producten voor aroma- en bloesemtherapie kopen bij Drogist.nl

De producten die je nodig hebt voor aroma- of bloesemtherapie bestel je heel voordelig bij Drogist.nl! Uit een test van de Consumentenbond komt Drogist.nl naar voren als de goedkoopste online drogist.

Wij zorgen ervoor dat jij de bestelde producten heel snel thuisgestuurd krijgt. Als wij jouw online order vandaag nog vóór 21.30 uur ontvangen, heb jij de bestelde producten morgen al in huis, mits voorradig.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.