Voordelig producten van Vaseline kopen bij uw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Vaseline

Vaseline staat al sinds jaar en dag bekend als een middel bij huidproblemen zoals een droge, schrale huid. Het beroemde potje Vaseline creme is dan ook in veel huishoudens te vinden! En juist omdat het zo breed inzetbaar is, vind je bij Drogist.nl een breed assortiment van diverse Vaseline verzorgingsproducten.

 

Vaseline creme 

Vaseline kent een lange geschiedenis: al in 1859 werd het witte zalfje ontdekt als bijproduct van aardolie. Door middel van een nauwkeurig zuiveringsproces is hier uiteindelijk de witte vaseline uit ontstaan die ons inmiddels zo vertrouwd is. Het zalfje staat al sinds jaar en dag bekend om zijn beschermende en herstellende eigenschappen. 

​Het meest bekende product is wellicht de Vaseline Creme Petro Jelly; natuurlijk vind je deze ook in ons assortiment! Een product dat breed inzetbaar is en helpt bij een droge huid of zelfs een extreem droge huid. De gezuiverde petroleum jelly sluit de huid af, waardoor deze zichzelf kan herstellen, beschermd is tegen invloeden van buitenaf en voor een optimale hydratatie kan zorgen. Je kunt Vaseline creme daarom bij verschillende huidproblemen gebruiken.

 

Droge huid

Maar ons assortiment bevat natuurlijk meer! De goede, helende eigenschappen van de petroleum jelly vind je ook terug in de bodylotions van dit merk. De Vaseline Bodylotion Advance Repair zorgt met zijn fijne, lichte textuur voor snel herstel van de droge of ruwe huid. Doordat de crème, anders dan de petroleum jelly, niet vet aanvoelt, is deze heerlijk om na het douchen te gebruiken. Zo profiteer je toch optimaal van de helende eigenschappen van Vaseline!

​Uiteraard heb je keus uit verschillende soorten bodylotions. Kies bijvoorbeeld voor een bodylotion die extra hydrateert of die de gebarsten huid helpt te herstellen of ga voor een luxe body-olie, die de huid een subtiele glans geeft. De verschillende geuren zorgen altijd voor een heerlijke douche-ervaring. De Vaseline Bodylotion Aloe Fresh is bijvoorbeeld lekker fris, terwijl de Vaseline Bodylotion Cacao echt iets is voor chocoladeliefhebbers!

 

​Handverzorging

​Last van droge lippen of droge handen? Ook daarvoor biedt ons assortiment de oplossing. De Vaseline Lip Therapy zorgt er met een lijn van handige kleine blikjes voor dat je altijd iets bij je hebt om je lippen te verzorgen. De petroleum jelly helpt bij droge, ruwe of gebarsten lippen. Handig en gemakkelijk! 

​Vooral in de winter kunnen je handen zeer droog aanvoelen; onze Vaseline handcrèmes zijn dan ideaal. Welke je ook kiest, elke handcrème trekt snel in, voelt niet vet aan en zorgt voor een optimale hydratatie van de kwetsbare huid. Daarnaast zorgt de Vaseline Creme Hand & Nail ook voor sterkere nagels, iets waar elke vrouw waarschijnlijk wel blij mee is. 

​Kortom, een breed assortiment dat de moeite waard is voor iedereen die goed voor zijn of haar huid wil zorgen!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Vaseline online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Vaseline, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Vaseline bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Vaseline te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Vaseline producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Vaseline.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.