Voordelig producten van Rimmel Londen kopen bij uw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Rimmel London

Rimmel London, hét merk dat de look van London vertaalt naar mooie make-upproducten in de nieuwste kleuren, producten en verpakkingen. Rimmel London gelooft dat iedereen zou moeten kunnen experimenteren met make-up en zich vrij zou moeten voelen om zich met make-up uit te drukken.  

 

Toen Eugene Rimmel en zijn vader het huis van Rimmel in 1834 oprichtten, was schoonheid een heel ander spel. Parfums werden azijn genoemd, mascara werd gemaakt met kwik en marketing betekende een stand op een beurs. Tegen de tijd dat Eugene overleed in 1890 was Rimmel de woordenboek definitie voor mascara geworden. Hij was een pionier op het gebied van persoonlijke hygiëne en veranderde beauty in kunst. Het is deze constante behoefte om grenzen te verleggen die het merk dreef de daaropvolgende honderd jaar.  

 

Zelfexpressie is wat jou, jou maakt. Dat is waar Rimmel London voor staat. Rimmel is er niet om jouw look te definiëren, maar om jou te helpen jezelf te tonen. Elke shade, elke nieuwe textuur en intense kleur daagt jou uit om je schoonheidsgrenzen op te zoeken. En ze dan te verleggen.  

 

Rimmel London bestellen bij Drogist.nl 

Drogist.nl heeft een ruim assortiment Rimmel London producten, tegen de laagste prijzen. Van Rimmel London foundation tot lipstick, je vindt het allemaal tegen de scherpste prijzen. Bestel voor 17:00 uur en ontvang jouw aankoop de eerst volgende werkdag in huis. Profiteer met grote regelmaat van een scherpe Rimmel London aanbiedingen. Gratis verzending boven de €20,00! 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Rimmel London online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Rimmel London, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Rimmel London bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 0,-. Een goede reden om vanaf nu Rimmel London te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Rimmel London producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Rimmel London.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.