Leidapharm geneesmiddelen bestellen op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Verfijn resultaten
Leidapharm

Iedereen heeft wel eens last van een pijntje of klacht, het is daarom altijd handig om wat geneesmiddelen achter de hand te hebben. Je weet immers maar nooit. Met name paracetamol is een zelfzorg product wat je eigenlijk altijd wel in huis dient te hebben. Hetzelfde geldt voor neusspray en hooikoortstabletten, voor de gevoelige mensen onder ons. Het assortiment van Leidapharm is erg breed én niet te vergeten ontzettend voordelig. Ideaal voor het inslaan van een voorraad, zodat je altijd de nodige producten in huis hebt bij kleine pijntjes. 

 

Leidapharm geneesmiddelen

Leidapharm levert uiteenlopende, generieke, zelfzorgproducten en geneesmiddelen onder het eigen huismerk.

 

Leidapharm Laxeertabletten Bisacodyl 

Leidapharm Laxeertabletten zijn te gebruiken bij obstipatie of een moeizame stoelgang. Het bevordert de stoelgang door de werkzame stoffen in contact komen met het darmslijmvlies. De laxeertabletten kunnen gebruikt worden voorafgaand aan een operatie of onderzoek, maar ook bij een trage stoelgang, aambeien of verstopping. 

 

Leidapharm Paracetamol

Onmisbaar in vrijwel ieder huishouden; paracetamol. Je kan de pijnstiller gebruiken bij verschillende soorten pijn, griep, koorts, en menstruatiepijn. Leidapharm Paracetamol is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter. 

 

Leidapharm Neusspray

Een verstopte neus, daar zit vrijwel niemand op te wachten. Ademhalen verloopt stroever en een neusverkoudheid kan ook nog voor verdere ongemakken zorgen zoals hoofdpijn. Met een goede neusspray kan je de verstopping in de neus snel verminderen. De Leidapharm Neusspray 0,1% bevat de werkzame stof xylometazoline hydrochloride wat de neus snel en effectief vrij maakt. De neusspray is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

 

Leidapharm producten online bestellen

Bestel Leidapharm hoesttabletten, diarreeremmers of een Leidapharma zwangerschapstest online bij Drogist.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde producten zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Leidapharm online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Leidapharm, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Leidapharm bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Leidapharm te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Leidapharm producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Leidapharm.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.