Voordelig producten van Excilor kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten
Excilor

Kalknagel behandelen? Dat kan met een Excilor nagelkwastje. Een beginnende kalknagel of schimmelnagel kun je het beste meteen behandelen. Zo voorkom je erger. De schimmel kruipt onder de nagel, waardoor deze een verdikking krijgt en gemakkelijk afbrokkelt. Gelukkig is hier heel goed iets aan te doen. Heb je last van steelwratten? Ook daar zijn producten van Excilor voor. Kijk snel verder op deze pagina voor meer informatie.

 

Wat is Excilor?

Excilor is een merk van producten voor het behandelen van je voet. Denk bijvoorbeeld aan medische middelen voor het behandelen van schimmelnagels en steelwratten.

 

Excilor producten voor voetbehandeling

‘Expert in voetbehandeling’ wordt Excilor ook wel genoemd. Bij Drogist.nl zijn producten van Excilor te koop voor het behandelen van een vingernagel-  of teennagelschimmel. Ook kun je bij Drogist.nl terecht voor middelen tegen steelwratjes. Hieronder vind je meer informatie over deze producten.

 

Excilor producten voor behandeling van kalknagels

Voor de behandeling van kalknagels die veroorzaakt zijn door een schimmelinfectie kun je een Excilor kalknagelkwastje of Excilor Kalknagel Forte gebruiken.

 

Excilor kalknagelkwastje

Een Excilor kalknagelkwastje is bedoeld voor de behandeling van een kalknagel die veroorzaakt is door een schimmelinfectie. Het middel dat je met een Excilor nagelkwastje op je nagel doet, trekt helemaal in de nagel, dankzij de unieke TransActive™ Penetratie Technologie. De nagel wordt ook van binnenuit behandeld. Dit is belangrijk, want de schimmel zit meestal aan de onderkant van de nagel. Dankzij het antischimmelnagelmiddel van het Excilor nagelkwastje verzuurt het nagelbed. De pH van de nagel wordt verlaagd. Dit is ongunstig voor de groei van schimmels. Vervolgens heeft de nagel weer tijd nodig om te groeien. Een teennagel groeit ongeveer 1,5 mm per maand. Het kan wel een paar maanden duren voordat de kalknagel er weer normaal uitziet.

 

Kalknagel behandelen met Excilor kalknagelkwastje

Voor de behandeling van een kalknagel met een schimmel is het nodig om het Excilor nagelkwastje twee keer per dag te gebruiken. Doe dit bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds. Ga door met de behandeling tot de nagel volledig hersteld is. Voor een goed resultaat kun je dit anti-schimmelnagelmiddel het beste minimaal 3 maanden gebruiken.

 

Doorloop het volgende stappenplan:

  1. Zit er nog nagellak op de nagel, verwijder deze dan eerst.
  2. Behandel de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand met het Excilor kalknagelkwastje. Druk niet te hard op het kwastje.
  3. Gebruik je het nagelkwastje voor teennagels? Laat de nagels dan ongeveer 1 minuut drogen voordat je je sokken of schoenen weer aantrekt. Het kan zijn dat je onder de nagel een tintelend gevoel bemerkt. Dit is normaal en bewijst dat het middel goed in de nagel is doorgedrongen.
  4. Sluit het potje met het nagelkwastje na gebruik goed af om verdamping te voorkomen.  

Excilor Kalknagel Forte

Een andere optie voor behandeling van kalknagels met een schimmelinfectie is Excilor Kalknagel Forte. Dit middel verzuurt de nagel waardoor schimmels zich hier minder thuis voelen. Breng Excilor Forte één keer per dag aan, bij voorkeur na het douchen. Ga minimaal 3 maanden door met de behandeling, net zolang tot de nagel hersteld is. Ga als volgt te werk:

  1. Bedek het hele nageloppervlak met Excilor Kalknagel Forte.
  2. Laat de nagel ongeveer 3 tot 5 minuten drogen. Er kunnen kleine stolsel van het middel ontstaan. Dit is normaal en heeft geen invloed op de kwaliteit van dit middel. Nadat het antischimmelnagelmiddel is opgedroogd, is het doorzichtig van kleur. Het lijkt nu alsof er een soort rubberen laagje op de nagel zit. Voel je een tinteling onder de nagel? Dit hoort erbij en bewijst juist dat het middel goed in de kalknagel is opgenomen.
  3. Eventuele stolsel aan het borsteltje verwijder je het beste met een tissue.
  4. Sluit na gebruik het flesje Excilor Kalknagel Forte goed af. Hiermee voorkom je dat het middel verdampt.

Het ‘rubberen’ laagje dat na gebruik van Excilor Kalknagel Forte op de nagel is ontstaan, is waterafstotend. In principe is dit laagje ook bestand tegen wrijving, al kan het gebeuren dat kleine deeltjes van het laagje aan het uiteinde van de nagel gaan loslaten. Dit is niet erg. Verwijder na 24 uur het laagje van de nagel. Dit doe je door aan de zijkant van de nagel een deel los te trekken en vervolgens het laagje verder los te rollen. Je kunt hierbij het beste warm water gebruiken. Je kunt het laagje op de nagel bijvoorbeeld losmaken onder de douche.

 

Kun je Excilor Kalknagel Forte combineren met nagellak?

Excilor Kalknagel Forte is inderdaad te combineren met nagellak. Breng de nagellak aan nadat Excilor Kalknagel Forte op de nagel is opgedroogd.

 

Wat is een kalknagel?

Een kalknagel is een verdikte teen- of vingernagel die snel afbrokkelt en soms zelfs volledig afbreekt. Soms komt dit doordat de nagel door een schimmel is geïnfecteerd. Je spreekt dan eigenlijk van een schimmelnagel. Meestal begint de infectie aan de nagelranden. Deze krijgen een witgele, bruine of zelfs groene kleur. Uiteindelijk kruipt de schimmel onder de nagel en wordt deze verdikt.

Komt de kalknagel niet door een infectie, dan is er meestal sprake van een verdikking van de nagel door ophoping van dood weefsel. Dit komt door allerlei oorzaken. Je bent bijvoorbeeld tegen je nagel aangestoten of je draagt structureel te kleine schoenen. De meeste Excilor producten zijn bedoeld voor kalknagels met een schimmelinfectie. Schimmelnagels dus.

 

Hoe ontstaat de schimmelinfectie?

Ieder mens heeft schimmels op zijn lichaam. Dat is heel normaal. Op je huid zit een beschermend vetlaagje. Gaat dit vetlaagje eraf, dan kan het gebeuren dat een schimmel een nagel binnenkomt en daar gaat groeien. Je kunt sneller last krijgen van een schimmelnagel als je vaak te lang doucht, teveel zeep en shampoo gebruikt, een huidziekte hebt of last hebt van een verminderde afweer. Draag je te nauwe schoenen? Heb je vaak last van zweetvoeten? Dan kan hierdoor ook een klimaat gecreëerd worden waarbij schimmels zich thuisvoelen. Een schimmelnagel is overigens niet gevaarlijk.

 

Is een kalknagel of schimmelnagel besmettelijk?

Een kalknagel met een schimmel, oftewel een schimmelnagel, is besmettelijk. Is de kalknagel niet veroorzaakt door een schimmelinfectie? Dan kun je andere nagels niet besmetten.

 

Excilor producten voor verwijdering van steelwratjes

Heb je last van steelwratjes? Je kunt steelwratjes behandelen met Excilor Steelwratjes Behandeling. Voordat je dit product gebruikt, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat de steelwratjes die je wilt verwijderen ook echt steelwratjes zijn. Raadpleeg bij twijfel de huisarts.

 

Wat zijn steelwratjes?

Steelwratjes zijn kleine uitstulpingen van opperhuid- en huidweefsel die vooral voorkomen onder de oksels, op nek, armen, lies, oogleden en onder de borsten. Steelwratjes zijn 1 tot meerdere millimeters groot en zijn meestal vleeskleurig. Soms zijn ze iets donkerder van kleur. Ongeveer de helft van de volwassenen heeft vroeg of laat met steelwratjes te maken. Het komt dus veel voor.

 

Steelwratjes verwijderen

Wil je je steelwratjes verwijderen? Dat is mogelijk. Steelwratjes zijn goedaardige huidaandoeningen. Het is dus niet per se nodig om ze weg te halen. Maar de wratjes zien er natuurlijk niet zo mooi uit en dat is al een reden om ze te verwijderen. Hieronder lees je meer over een middel om steelwratjes te verwijderen: Excilor Steelwratjes Behandeling.

 

Excilor Steelwratjes Behandeling

Excilor Steelwratjes Behandeling is eenvoudig in gebruik en verwijdert de steelwratjes binnen 6 dagen. Het ongemak dat je door de behandeling ervaart, is minimaal. Er ontstaat ook nauwelijks een litteken.

Met behulp van een applicator en een pleisterklem druk je een pleister op het steelwratje, die je vervolgens 6 dagen laat zitten. Vermijd deze periode het gebruik van zeep, shampoo, bodylotion, haarproducten, crèmes en andere producten op basis van olie. Hierdoor kan de pleister te vroeg loslaten. Je kunt wel douchen met de pleister. Laat de pleister echter niet weken in warm water en ga dus ook niet zwemmen.

Als de 6 dagen ten einde zijn, kun je de pleister verwijderen. Het steelwratje is uitgedroogd en laat dan als het goed is ook los. Is dit niet het geval? Begin dan niet direct met een nieuwe behandeling, maar wacht eerst 10 dagen af of het steelwratje alsnog loslaat. Na 10 dagen kun je de behandeling weer herhalen.

 

Gebruik Excilor Steelwratjes Behandeling is bedoeld voor wie 18 jaar of ouder is. Gebruik dit middel

niet op de oogleden. Is de steelwrat niet vleeskleurig, bloedt deze of past deze te groot voor de applicator van Excilor Steelwratjes Behandeling? Gebruik dit middel dan niet. Gebruik dit middel ook niet wanneer je allergisch bent voor één of meerdere ingrediënten van Excilor Steelwratjes Behandeling. Vraag eerst advies aan de huisarts als je een geschiedenis van huidkanker hebt, hemofilie hebt of wanneer de steelwrat kenmerken vertoont van een infectie of een huidziekte.

 

Excilor producten voordelig kopen bij Drogist.nl

Wil je je vingernagel of teennagel met schimmel nu effectief behandelen? Wil je meteen iets doen aan je steelwratjes? Excilor producten tegen schimmelnagels en steelwratjes zijn online te bestellen bij Drogist.nl. Producten die je vandaag nog vóór 21.30 uur online bestelt, krijg je morgen al thuisgestuurd, mits op voorraad. Bij een bestelling vanaf €20 betaal je geen verzendkosten.

Lees meer
Sorteer op

Excilor online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Excilor, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Excilor bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Excilor te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Excilor producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Excilor.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.