Voordelig producten van Dagravit kopen bij uw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Dagravit

Het merk Dagravit biedt een uitgebreid assortiment aan vitamines en mineralen. Dit merk staat garant voor kwaliteit! Omdat het er aan ligt in welke leeftijdsfase je zit hoeveel vitamines en mineralen je nodig hebt, is het assortiment onderverdeeld. Zo is er dus vitamine D voor kleine kinderen, maar ook Vitaal 50+ voor de senioren! 

 

Een erg bekend product van Dagravit is de Dagravit Calcium. Dit is een voedingssupplement voor het behoud van sterke botten. Calcium is een essentiële bouwsteen. Je hebt calcium namelijk nodig voor het behoud van je botten en tanden! Wanneer je je sterke botten wilt behouden is het een noodzaak dat je elke dag voldoende calcium binnen krijgt. Wanneer je geen zuivelproducten gebruikt is dit product dus helemaal een uitkomst. Behalve calcium is er ook vitamine D aan de Dagravit Calcium toegevoegd. Vitamine D zorgt er namelijk voor dat kalk goed wordt opgenomen in het lichaam.

 

Voor alle andere vitamines en mineralen zoals Dagravit 50+, Dagravit Mama & Baby en Dagravit Totaal kun je ook terecht bij dit merk, in welke leeftijdsfase je ook zit, Dagravit heeft altijd een perfect product voor jou! 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Dagravit online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Dagravit, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Dagravit bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Dagravit te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Dagravit producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Dagravit.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.