Voordelig producten van Capsinol kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten
Capsinol

Het merk Capsinol heeft heel natuurlijke neussprays met als belangrijke werkzame stof: Capsaïcine. Deze werkzame stof is een bestanddeel van Spaanse pepers (Capsium). Door medisch onderzoek is aangetoond dat dit bestanddeel het overactieve zenuwstelsel remt. Bij mensen die chronische neusklachten hebben zonder een aanwijsbare oorzaak, heeft capsaïcine vaak een blijvend positief effect! Er zijn geen nadelige effecten van deze peper neusspray op de reuk of op het slijmvlies! De neussprays van Capsinol geven verlichting bij verstopte holtes en druk in het voorhoofd, helpen om vrijer te ademen door de neus, verzachten branderige ogen als de pollen in de lucht zijn, kunnen langere tijd achter elkaar gebruikt worden en zijn niet verslavend, zijn niet schadelijk voor de gezondheid en de Capsinol neusspray is geheel op natuurlijk basis. 

 

Capsinol heeft verschillende neussprays. Voor kinderen is er de Capsinol Kids Formule, voor volwassenen is er de Capsinol Originele Formule en de Capsinol Milde Formule

Lees meer
Sorteer op

Capsinol online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Capsinol, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Capsinol bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Capsinol te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Capsinol producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Capsinol.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.