Koop Azaron voordelig en snel op Drogist.nl

Verfijn resultaten
Azaron

Azaron is hét middel wat de pijn en jeuk na een insectenbeet verzacht. Daarnaast zorgt het ook voor een effectieve verzorging van de huid ná een beet of steek. Azaron heeft 2 effectief werkende producten ontwikkeld, verkrijgbaar in een stick én een crème. De Azaron Stick is erg handig, omdat je de aangedane plek op de huid niet met de handen hoeft aan te raken. Met de stick breng je het middel direct aan op de huid. 

 

De Azaron Crème is met name voor de grotere plekken, bijvoorbeeld na een kwallenbeet, eenvoudig aan te brengen op de huid. De crème aanbrengen totdat de jeuk en pijn is verdwenen, dit kan zorgeloos enkele keren per dag herhaald worden.

 

Eigenschappen van Azaron

De producten van Azaron bevatten zorgvuldig geselecteerde bestanddelen welke verzachting en verzorging bieden na een insectensteek. 

  • Biedt verzachting van de pijn
  • Stilt de jeuk 
  • Helpt bij insectensteken zoals muggen, wespen, bijen en mieren
  • Ook geschikt voor kwallenbeten
Lees meer
Sorteer op

Azaron online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Azaron, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Azaron bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Azaron te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Azaron producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Azaron.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.