Uriage Baby; baby's eerste verzorgingsproducten

Wij willen je graag voorstellen aan de fijne producten van Uriage Bébé! Een prachtige productlijn met “baby’s eerste verzorgingsproducten”. Heerlijke producten die je gebruikt bij dagelijkse verzorging van je kindje. Het grote voordeel van Uriage Baby is het gebruik van Thermaal water van Uriage als actief bestanddeel, wat zeer vriendelijk, kalmerend, verzachtend en helend voor de huid werkt. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van voedende bestanddelen zoals Illipé-extract, Aloë Vera, Karitéboter en bijenwas. De Uriage Baby productlijn is vrij breed en bevat maar liefst 21 producten. Je hebt de keuze uit dagelijkse verzorgingsproducten, maar ook herstellende crèmes, neusspray en ultravoedende crèmes behoren tot het brede assortiment. Neem je snel een kijkje in ons online assortiment? In onderstaande blog leggen we je alvast een aantal producten voor!  

 

Reiniging en verzorging van de babybilletjes

Iedere ouder kent vast en zeker het begrip ‘rode billetjes’ wel. Het is vervelend voor je kindje, maar met de producten van Uriage Baby is luieruitslag in no-time verholpen. Thermaal water van Uriage heeft een verzachtende en kalmerende werking, wat bij rode babybilletjes goed van pas komt!

Uriage Baby Billencrème

Uriage Baby Billencrème is een parfumvrije, verzorgende crème voor de gevoelige billetjes. Dankzij het gepatenteerde Poly-2P Complex wordt de huid geïsoleerd en beschermd tegen externe invloeden. De huid kan hierdoor in alle rust herstellen. Het Thermaal water van Uriage verzacht de huid, waardoor het onaangename gevoel zal afnemen en de billetjes van jouw baby weer zacht, soepel en gehydrateerd zullen aanvoelen.

 

Hoe te gebruiken:

De Uriage Baby Billencrème breng je telkens na het verschonen van de luier aan op de rode huid.

 

Uriage Baby 1e Reinigende Beschermende Verzorging

De Uriage Baby 1e Reinigende Beschermende Verzorging is een heerlijke verzorging voor de billetjes van jouw baby. Naast het gebruik van billendoekjes kan je kiezen voor deze reinigende zalf. Je gebruikt het om onzuiverheden te verwijderen, maar ook om luieruitslag te verminderen en zelfs te voorkomen. De rijke zalf met Uriage eau thermale kalmeert direct de huid. De plantaardige oliën hebben daarnaast een beschermende en voedende werking!

 

Hoe te gebruiken:

Breng de zalf aan met een wattenschijfje. Naspoelen met water is niet nodig.

 

Verzorging van de geïrriteerde babyhuid

Een babyhuid is teer en gevoelig. Blootstelling aan kou, wind of zon kan de huid irriteren. Huidirritatie kan natuurlijk ook andere oorzaken hebben, welke je als ouder zo snel mogelijk wilt verhelpen. Irritatie rondom de mond komt vaak voor, evenals de vorming van berg op de hoofdhuid en irriterende huidplooien in bijvoorbeeld de lies, knieholte of onder de oksels. De verzorging van een babyhuidje vraagt de nodige aandacht. Onderstaande Uriage Baby producten helpen jou daar bij!  

 

Uriage Baby Crème Tegen Mondirritaties

Uriage Baby Crème Tegen Mondirritaties is een fijn product voor het verzachten en herstellen van de geïrriteerde huid rondom de mond. De huid wordt gekalmeerd dankzij het Thermaal water van Uriage, maar ook het gepatenteerde TLR2-Regul Complex zorgt ervoor dat de rode huid zal verminderen. De Uriage creme heeft een niet-vettige structuur, brengt daardoor prettig aan en trekt snel in de huid.

 

Hoe te gebruiken:

De crème kan 2 tot 3 maal per dag worden aangebracht. Let op dat de rode, geïrriteerde huid goed gereinigd én droog is alvorens je de crème aanbrengt.

 

Uriage Baby Cu-Zn+ Spray

Uriage Baby Cu-Zn+ Spray is een zuiverende en tevens kalmerende spray voor baby’s. Een fijne huidverzorging voor de vochtige huidzones zoals bijvoorbeeld rode, geïrriteerde huidplooien. De spray heeft een verzachtende werking dankzij het Thermaal water van Uriage. Tevens wordt het overtollige vocht geabsorbeerd dankzij smectite, ook bekend als kleimineralen, waardoor de huid weer kan drogen en herstellen. De spray geeft je kindje weer een droge, comfortabele huid!

 

Hoe te gebruiken:

De spray is geschikt voor vochtige huidzones. Breng de spray aan en laat het volledig intrekken.

 

Uriage Baby Crème Tegen Berg

Melkkorstjes, ook wel bekend als berg, is een veel voorkomend verschijnsel bij baby’s. De schilferige hoofdhuid kan je behandelen met Uriage Baby Crème Tegen Berg. De crème behandelt de hoofdhuid op een zachte wijze, kalmeert en houdt de huidflora in balans.

 

Hoe te gebruiken:

Breng de crème in de avond aan op de hoofdhuid. Laat het de gehele nacht intrekken en was in de ochtend de hoofdhuid met Uriage Baby 1e Shampoo.

 

Dagelijkse verzorging voor in bad

Uriage Bébé heeft ook een aantal producten voor de dagelijkse verzorging voor in bad. Wederom rijk aan Thermaal water van Uriage en andere voedende en hydraterende bestanddelen. Ideaal voor de gevoelige huid van je baby.

 

Uriage Baby 1e Shampoo

Deze Uriage Baby 1e Shampoo is speciaal ontwikkeld voor het mild reinigen van babyhaartjes. Haren wassen is bij veel kinderen geen leuke bezigheid, maar dankzij de ontwarrende shampoo van Uriage komt daar verandering in. De mild reinigende bestanddelen zijn vriendelijk voor haar en huid, waardoor klitten en knopen vanaf nu verleden tijd zijn. De Uriage baby shampoo zonder parabenen prikt niet in de ogen, wat natuurlijk ook een mooie bijeenkomst is!

 

Hoe te gebruiken:

De shampoo aanbrengen op nat haar, inmasseren en uitspoelen.

 

Uriage Baby 1Wasolie

Naast het haar hoort het wassen van het lichaam er natuurlijk ook bij. Deze prettige, zeepvrij reinigingsolie is ideaal voor het tere babyhuidje. Een zachte olie met een kalmerende, verzachtende en reinigende werking. Gebruik de Uriage Baby 1e Wasolie in bad, voor het reinigen van het gezicht of voor op de hoofdhuid.

 

Hoe te gebruiken:

Breng de Uriage baby olie aan op je hand, laat het schuimen met water en breng het vervolgens aan op de babyhuid. Licht inmasseren en vervolgens afspoelen met water.

 

Uriage Baby online bestellen

Wij zijn ontzettend blij met een mooi merk als Uriage in ons assortiment. Ben je op zoek naar fijne verzorgingsproducten voor je kindje? Of heb je een kindje met een gevoelige en/of droge huid? De Uriage Baby lijn is dan uitermate geschikt! Naast de bovenstaande producten heeft Uriage Baby nog veel meer producten voor een heerlijke, milde huidverzorging. Alle Uriage babyverzorging producten zijn hier te bestellen. Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis! Heb je nog vragen betreft Uriage? Stuur ons een e-mail, chatbericht of stel je vraag telefonisch. Tijdens kantooruren zal onze klantenservice jou te woord staan!

Terug naar overzicht

Pepermuntolie bij het prikkelbaredarmsyndroom

28 maart 2024 - Heb je het prikkelbaredarmsyndroom of een spastische darm? Dan heb je vaak buikpijn en problemen met poepen. Dat is heel vervelend, maar gelukkig niet gevaarlijk. Tempocol Pepermuntolie* kan buikpijn en krampen in het maagdarmkanaal helpen te verlichten.   Het prikkelbaredarmsyndroom komt veel voor. In Nederland heeft ongeveer 1 op de 25...
Lees verder

Oorkaarsbehandeling: zó gebruik je oorkaarsen

27 maart 2024 - Een kaars laten opbranden in je oor. Dat is in het kort een oorkaarsbehandeling. Steeds meer mensen maken hier gebruik van, voor uiteenlopende behoeften. Wil jij nou echt eens weten hoe zo’n behandeling eruitziet? In deze blog geven we je uitleg.   Het gebruik van oorkaarsen is niet nieuw. Steppevolkeren in Azië en Zuid-Amerikaanse...
Lees verder

Deze voeding is goed voor de lever

25 maart 2024 - Choline heeft een positieve invloed op de lever. Ook kurkuma is goed voor de lever*. Kurkuma is een plant die onder meer in India veel voorkomt. De voedingsstof choline maakt je lichaam zelf aan en zit ook in bepaald voedsel. Meer weten over deze stoffen? Lees dan snel verder.   Choline Choline draagt bij tot de instandhouding van de normale...
Lees verder

Vermoeid gezicht oppeppen met concealer

20 maart 2024 - Is de vermoeidheid van je gezicht af te lezen en wil je niet dat iedereen meteen ziet dat je vrij slecht hebt geslapen? Met de juiste make-up kun je je vermoeide gezicht oppeppen. Wist je dat je de wallen en kringen onder je ogen kunt wegwerken met een concealer?   Als je nog nooit een concealer hebt gebruikt, is dit misschien het moment om er...
Lees verder

Dit moet je weten over naproxen

14 maart 2024 - Naproxen vermindert pijn, verlaagt koorts en remt ontstekingen. Deze pijnstiller wordt onder meer gebruikt bij spierpijn, hoofdpijn en menstruatiepijn. Een aantal dingen zijn belangrijk om te weten voordat je naproxen gebruikt.   Een voorbeeld van naproxen is Aleve Select 275 MG Naproxen*. Dit geneesmiddel met de werkzame stof naproxennatrium...
Lees verder

Vijf supplementen die mede zorgen voor een goede weerstand

13 maart 2024 - Ben je benieuwd welke supplementen het immuunsysteem ondersteunen? Onder meer deze vijf: echinacea purpurea, zink, vitamine A, vitamine C, zink en foliumzuur. In deze blog geven we meer informatie over deze supplementen.   Echinacea (Rode zonnehoed) Echinacea purpurea is een plant met een paarsachtige, roze bloem. ‘Rode zonnehoed’ wordt...
Lees verder

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Magnesium Complex?

11 maart 2024 - Kan jouw lichaam wel wat extra magnesium gebruiken en vraag je je af uit welke magnesiumvorm je moet kiezen? Denk dan eens na over Vitakruid Magnesium Complex: een supplement dat allerlei vormen van dit mineraal bevat. Lees hier wat de voordelen zijn.   Het maakt de keuze voor het juiste magnesiumsupplement misschien wat ingewikkeld: Je hebt...
Lees verder

Een teek bij je hond verwijderen

7 maart 2024 - Teken zijn een soort platte spinnetjes die zich voeden met het bloed van hun gastheer. Zodra de temperatuur boven de 7 graden stijgt, worden ze actief en slaan ze toe. Ook je hond loopt risico op een tekenbeet. Als je een teek bij je hond hebt ontdekt, hoe verwijder je die dan?   Controleer je hond regelmatig op teken. Strijk je met je vingers...
Lees verder

Verantwoord afvallen met Modifast Proteïn Shape

4 maart 2024 - Wil je graag op een verantwoorde manier afvallen en kun je hier wel hulp bij gebruiken? Volg dan het Modifast Proteïn Shape Programma. In deze blog leggen we uit wat deze methode inhoudt en wat je ervoor nodig hebt.   Als je graag een afvaldieet volgt met afwisselende producten die tóch lekker zijn, dan is het Modifast Proteïn Shape...
Lees verder

Wat te doen bij jeukende ogen door hooikoorts? Tien tips!

29 februari 2024 - Stuifmeel of ‘pollen’ van grassen en bomen verspreiden zich vaak al in februari en maart. Ben je allergisch voor deze pollen, dan heb je ‘hooikoorts’. Eén van de klachten die je kunt hebben is jeuk aan je ogen. Wat kun je hiertegen doen?   Niet iedereen is allergisch voor de pollen van dezelfde grassen of bomen. Je ervaart de meeste...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.