Even voorstellen: Topicrem, hét merk voor de gevoelige huid!

In deze blog laten we je kennis maken met het nieuwe, razend populaire merk in ons assortiment: TopicremOvergevlogen uit Frankrijk en ontstaan uit liefde van vader voor zoon, j'adore! Topicrem maakt alle gevoelige huidtypes weer blij en stralend, ongeacht leeftijdDat is nog eens leuk kennis maken, oui? 

         

Topicrem streeft ernaar dat iedereen zich mooi en goed mag voelen, met de juiste verzorging voor het lichaam en het gezicht. Goed in je vel zitten betekent jezelf accepteren, je zelfvertrouwen opbouwen en je goed voelen bij anderen. De producten worden volledig geproduceerd in Frankrijk, getest onder medische controle en opgesteld met zuivere ingrediënten in een minimalistische formule. 

 

Voor ieder wat wils 

De producten van Topicrem zijn gemaakt voor mensen met een gevoelige huid, in verschillende vormen. In totaal heeft Topicrem 10 verschillende productlijnen, zo is er voor iedereen met een gevoelige huid een passende lijn. We lichten van iedere lijn een aantal producten kort toe. Zo kun jij kennismaken met een ideale verzorgingslijn voor jouw gevoelige huid! 

 

Gevoelige en gedehydrateerde huid

Last van een droge en gevoelige huid? De Topicrem Ultra-hydraterende lijn is dan perfect voor jou! Het Ultra-Hydraterende Serum hydrateert diep tot 24 uur en laat de huid weer stralen. Geschikt als basis onder je dagcrème.  

 

Intolerante huid

Bij een snel geprikkelde of geïrriteerde huid is het lastig om huidvriendelijke producten te vinden. Topicrem heeft onder andere een crème ontwikkelt die de huid veilig verzorgt, kalmeert en hydrateert.

 

Pigmentvlekken & hyperpigmentatie

Last van pigmentvlekken op het lichaam? De Topicrem Verhelderende Ultra-Hydraterende Melk helpt de teint te verbleken, maakt deze gelijkmatig en voorkomt het ontstaan van bruine vlekken door de zon. De melk hydrateert de huid gedurende 24 uur. De melk heeft een smeuïge, niet-plakkende textuur met de geur van roos en sandelhout. Heerlijk! 

 

Gemengde tot vette huid

De matterende verzorgingsgel van Topicrem is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige, maar vette huid. De frisse gelcrème heeft een fijne, bloemige fruitgeur. De formule matteert de glimmende huid wel 10 uur lang! 

 

Geïrriteerde huid

De Topicrem Herstellende Kalmerende Crème is speciaal ontwikkeld tegen huidirritatie bij zuigelingen, kinderen en volwassenen. De crème heeft een makkelijk te spreiden textuur, is niet vet, niet kleverig en transparant na het aanbrengen. Zeker familyproof!  

 

Gevoelige tot droge huid

De Topicrem Ultra Hydraterende Lichaamsmelk is razend populair en een échte bestseller. De verzorgende bodymilk is perfect voor jong en oud, die last hebben van een wat droge gevoelige huid. Houd jij van een mooie teint? Dan kun je kiezen voor de Topicrem Ultra-Hydraterende Geleidelijke Bruining lotion. Een echte aanrader voor de zomer! 

    

Zeer droge en atopische (eczeem) huid 

Mensen met een atopische huid hebben regelmatig last van eczeem. Deze lijn bevat biologische lijnolie, wat rijk is aan omega 3 en 6. Zo zijn de producten hypoallergeen en vrij van siliconen en parfum. De Topicrem overvette reinigingsgel reinigt, beschermt en verzorgt je huid op een milde wijze. De verzachtende balsem en olie hydrateren de huid 24u, voorkomen jeuk en irritaties en kalmeren de huid.  

     

Zeer droge en ruwe huid

De Topicrem Gladmakende Crème tegen een ruwe huid is de ideale crème voor de zogenaamde krokodillenhuid, wat aanvoelt als een ruwe huid. De crème herstelt de beschermende laag op de huid, voedt intens en bezorgt het gevoel van comfort waar de extra droge huid naar snakt. Vaarwel losse velletjes, hello smooth skin! 

 

Anti-aging 

De Topicrem Global Anti-aging crème corrigeert rimpels, verzorgt de huid en egaliseert je teint, maar beschermt ook het gezicht tegen vervuiling en blauw licht. Dat maakt deze crème ideaal om te gebruiken na het intensieve Global Anti-aging serum. Geen fan van crème? Probeer dan de Topicrem Global Anti-age Fluide. Dit product heeft dezelfde werking, maar is vloeibaarder qua substantie. 

 

Gevoelige huid van baby's 

Ook heeft Topicrem een speciale lijn voor baby's. De Topicrem Baby Mijn 1ste Hydraterende Melk is rijk aan vocht inbrengende, beschermende en vet inbrengende bestanddelen. De Topicrem Baby Reinigingsgel 2 in 1 reinigt de babyhuidjes mild, maakt de huid zacht en droogt de huid niet uit. De gel is geschikt voor dagelijks gebruik en prikt niet in de ogen. Een fijne én veilige verzorging voor jouw baby.  

 

Met de juiste verzorging kun jij dus jouw gevoelige huid veilig verzorgen en weer laten stralen. In deze blog is slechts een greep uit het gehele aanbod van Topicrem benoemd. Dus aarzel niet en bekijk het gehele aanbod snel, op Drogist.nl.  

 

Bestel nu producten van Topicrem op Drogist.nl  

De beste huidverzorging van Topicrem bestel je op Drogist.nl. Indien je vragen hebt over ons assortiment, helpt ons klantenserviceteam je graag. Ook voor vrijblijvend advies over onze specialismen kun je bij Drogist.nl terecht. Boven de €20,00 profiteer je van gratis verzending!

 

Terug naar overzicht

Hoe behandel je een hoornaarsteek?

22 juli 2024 - De Aziatische hoornaar duikt steeds vaker op in ons land. Helaas kun je ook door die bij gestoken worden. Wat kun je verwachten na een steek van een hoornaar en wat moet je ertegen doen? Actie is in ieder geval snel vereist als je bent gestoken in je mond of als je allergisch bent voor het gif.   Een steek van de Aziatische hoornaar kan...
Lees verder

Diarree op vakantie? Dit kun je ertegen doen

15 juli 2024 - Op vakantie in een ander land kun je ineens last krijgen van waterige ontlasting. Je hebt bijvoorbeeld iets gegeten of gedronken waarin een bacterie, virus of parasiet zat. ‘Reizigersdiarree’ wordt deze acute vorm van diarree ook wel genoemd. Wat helpt hiertegen?   Als je op vakantie gaat naar een (sub)tropisch gebied, is de kans op...
Lees verder

Pigmentvlekkencrème tegen hyperpigmentatie

10 juli 2024 - Pigmentvlekken, wie heeft ze niet? Misschien heb je extra veel bruine plekjes op je huid: hyperpigmentatie. Je hebt bijvoorbeeld melasma of ouderdomsvlekken. Hoe zorg je ervoor dat deze vlekken minder opvallen? Lees hier welke pigmentvlekkencrème je zoal kunt gebruiken.   Hyperpigmentatie is niet schadelijk, maar je kunt je er wel aan storen....
Lees verder

Spaanse Vlieg als lustopwekkend middel

8 juli 2024 - Nooit verwacht dat Spaanse vlieg het lustgevoel kan verhogen? Hier lees je alles over het liefdesdrankje Spaanse Vlieg van Eros.    De naam ‘Spaanse Vlieg’ doet vermoeden dat er Spaanse vlieg in het product verwerkt zit. Wees gerust, dit is niet het geval. Al werd de Spaanse vlieg – en dan vooral een stofje dat dit diertje uitscheidt...
Lees verder

Zonnebrand met bruinversneller

3 juli 2024 - Vind je ook dat het krijgen van een bruine teint zo langzaam gaat? Pas na een aantal keren zonnen, zie je eindelijk wat verschil. Hoe kun je ervoor zorgen dat je sneller bruin wordt? Koop zonnebrand met een bruinversneller!   Om sneller een kleurtje te krijgen, heb je meerdere mogelijkheden. Sommige mensen gebruiken een zelfbruiner. Zoek je...
Lees verder

Weight Care wordt WeCare

27 juni 2024 - Weight Care krijgt een andere naam: ‘WeCare’. De producten veranderen niet qua inhoud, maar krijgen wel een nieuwe verpakking. Ook de producten van WeCare zul je voortaan aantreffen in een nieuw jasje.   Zowel WeCare als Weight Care staan voor jarenlange ervaring op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing. Weight Care, dat in 1989...
Lees verder

Muggen verjagen met een muggenstekker

26 juni 2024 - Muggen kunnen je nachtrust behoorlijk verstoren. Word je niet gestoken, dan zul je toch in ieder geval last hebben van het gezoem om je oren. Heb je al eens een muggenstekker geprobeerd? Dan is nu het moment om een muggenstekker in huis te halen!   Hoge temperaturen in combinatie met veel regen zijn optimale omstandigheden voor muggen. Heb je...
Lees verder

Top 5 vakantiesupplementen: darmbacteriën, valeriaan en meer

24 juni 2024 - Op vakantie eet en leef je net een beetje anders dan in het dagelijks leven. En dan wil je natuurlijk niet dat je darmen, huid en nachtrust daar al te veel last van hebben. Of je nu thuis blijft of naar zonniger streken trekt, met deze vijf voedingssupplementen ben jij in ieder geval helemaal zomerklaar!   Tip 1. Darmbacteriën &...
Lees verder

Wat te doen na een wespensteek?

19 juni 2024 - Tijdens een zomerse dag kan het zomaar gebeuren: je wordt gestoken door een wesp. Wellicht weet je niet precies wat je moet doen. Hoe kun je een wespensteek behandelen? En hoe zit dat nou precies met de angel van de wesp die misschien nog in je huid zit?   Weet je niet zeker of je door een wesp gestoken bent? Een wespensteek herken je meestal...
Lees verder

Wat te doen bij zonneallergie? Gebruik levomenthol!

17 juni 2024 - Je hebt er lang naar uitgekeken: de zon! Maar nadat je eindelijk uitgebreid van de eerste zonnestralen hebt genoten, ontdek je vlekjes, bultjes of blaasjes op je huid. Je hebt last van zonneallergie! Ook op je oren kun je plekjes krijgen: lente-oren. Wat kun je hiertegen doen?   Je verwacht het misschien niet, maar zonne-allergie kun je óók...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.