NIEUW! Uriage verzorgingsproducten

Het is belangrijk dat je jouw huid op een goede manier verzorgt, ook wanneer je een (probleem)huid hebt die net wat meer aandacht verdient. Daarom hebben we bij Drogist.nl het merk Uriage opgenomen in ons assortiment, en wij zijn razend enthousiast! Uriage is een merk met een groot assortiment aan dagelijkse huidverzorgingsproducten met Thermaal Water van Uriage uit de Franse Alpen. In dit blogbericht vertellen we je graag meer over het merk Uriage en de verschillende productlijnen die het merk heeft.

 

De historie van Uriage

In 1823 is het kuuroord van Uriage opgericht. Het kuuroord ontvangt jaarlijks meer dan 4500 kuurgasten en is geschikt voor jong en oud, zelfs baby’s vanaf 6 maanden kunnen in het kuuroord terecht. Het kuuroord is bijzonder omdat het uitsluitend Thermaal Water van Uriage als actief ingrediënt gebruikt voor de thermale behandelingen.

 

De samenstelling van het Thermale water is bijzonder en van nature isotoon, waardoor het gebruikt kan worden voor de behandeling van verschillende aandoeningen op het gebied van dermatologie, reumatologie, NKO/luchtwegen, maar ook voor aandoeningen van het mond- en tongslijmvlies en bij herstel na kanker.

 

In 1992 is het merk Uriage opgericht en zijn de eerste dermo-cosmetische producten op basis van het Thermale water geïntroduceerd. Deze producten zijn speciaal samengesteld om de huid gezond te houden. Inmiddels is Uriage wereldwijd een van de marktleiders onder de thermale merken. Uriage verzorgingsproducten worden steeds populairder en ook wij zijn blij dat we dit merk nu aan ons assortiment toe kunnen voegen!

 

Thermaal Water van Uriage

Het thermale water heeft er 75 jaar over gedaan om door het rotsmassief van Belledonne te sijpelen, daarbij heeft het water ontzettend veel mineralen en oligo-elementen opgenomen waardoor het een mineraalgehalte heeft van 11g per liter. Thermaal water is uitzonderlijk puur en actief water met bijzondere eigenschappen. Zo werkt het hydraterend, beschermend, kalmerend, oxidatie remmend en helend.

 

Het Thermaal Water van Uriage wordt gebotteld aan de bron, zodat de puurheid van het water en zijn natuurlijke rijkdom behouden blijft. Alle producten van Uriage beschikken over de eigenschappen van het Uriage thermaal water, gecombineerd met werkzame stoffen die goed worden verdragen door de huid en die ook bekend staan om hun doeltreffende werking.

 

Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Uriage beschikt streeft er steeds weer naar om vernieuwende, technologisch hoogstaande verzorgingsproducten te ontwikkelen, die goed worden verdragen door de verschillende huidtypen en die de huid gezond houden. Uriage beschikt inmiddels over maar liefst 23 patenten die steeds weer nieuwe, dagelijkse oplossingen bieden voor de fragiele huid die gevoelig is voor acne, atopie, irritatie en ga zo maar door. Wat voor huid je ook hebt, Uriage heeft het geschikte product voor jou!

 

Het Uriage assortiment

Uriage heeft een ruim, veelzijdig assortiment, onderverdeeld in verschillende productlijnen. In dit blogbericht worden de productlijnen kort toegelicht, maar houd onze blog goed in de gaten, wij zullen namelijk regelmatig de verschillende productlijnen van Uriage in de schijnwerpers zetten!

 

De Uriage producten zijn te verdelen in twee groepen, de dagelijkse huidverzorging en de verzorgende producten voor de huid die wat meer aandacht vraagt.

 

Onder de dagelijkse huidverzorging vallen de volgende productlijnen:

  • Persoonlijke hygiëne: producten voor het gezicht en producten voor het lichaam. Denk aan reiniging en verwijderen van make-up voor elk huidtype en voor het lichaam ultramilde producten die samen zijn gesteld voor de meest gevoelige huidtypes.
  • Hydraterende verzorging met Thermaal Water: een lijn van crèmes voor optimale hydratatie voor het gezicht en lichaam.
  • Babyverzorging: Een dermatologische lijn voor kinderen, ook wel Uriage Bebe. Deze producten worden zeer goed door de huid verdragen en bevatten geen parabenen en parfum.
  • Anti-agingverzorging: Er zijn drie anti-aginglijnen voor hydratatie op maat. De lijn Uriage Isoliss is voor de eerste rimpels, de Uriage isofill lijn is voor diepe rimpels en wanneer je meerdere rimpels en verlies aan stevigheid hebt kies je voor de Uriage Isodense producten.

Bij de verzorgende producten waarbij Uriage thermaal water is gecombineerd met unieke patenten horen onderstaande productlijnen:

  • Uriage Xemose: Speciaal geschikt voor de zeer droge tot atopische huid
  • Uriage Bariederm: Voor de beschadigde, geïrriteerde huid. Bijvoorbeeld bij kloven en barsten.
  • Uriage D.S, Keratosane en Pruriced: Voor de specifieke huidproblemen zoals een zeer droge, ruwe, schilferige huid, eczeem of eeltplekken en een verdikte huid.
  • Uriage Roséliane: Deze lijn bevat producten voor een huid die snel rood wordt.
  • Uriage Toléderm: Voor de huid die hypergevoelig is. Bijvoorbeeld wanneer je een onaangenaam trekkerig aanvoelende huid hebt.
  • Uriage Hyseac: De producten van de Hyséac lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de vette huid met onzuiverheden.
  • Uriage Bariésun: Zonbescherming met een brede UVA/UVB-bescherming.
  • Uriage Depiderm: Verzorging om bruine vlekken of pigmentvlekken te corrigeren.

Kortom, Uriage heeft een ontzettend ruim assortiment en de producten zijn naar onze mening onmisbaar als dagelijks verzorgingsproduct! Heb je nog vragen over Uriage? Stel je vraag dan tijdens kantooruren via de chat, bel of stuur ons een mailtje. Onze enthousiaste klantenservicemedewerksters staan je graag te woord!  

 

Terug naar overzicht

Menstruatieondergoed geeft veel comfort én voorkomt afval

1 mei 2024 - Steeds meer vrouwen kiezen voor het dragen van menstruatieondergoed. Ben jij hier ook al op overgestapt? Het dragen van een menstruatiebroekje heeft veel voordelen. Het is een duurzame en comfortabele optie. Maandverband en tampons heb je niet meer nodig. Dat scheelt naast gedoe ook heel wat afval!   Dankzij een menstruatiebroekje hoef je je...
Lees verder

Alles wat je moet weten over verantwoord zonnen!

29 april 2024 - Wat is SPF? Wat is het verschil tussen UVA- en UVB-straling? En wat zijn de gevolgen? In deze blog geven we je antwoord op al deze vragen en vertellen we je hoe jij verantwoord kan genieten van de mooie zomerse dagen.    Wat houdt SPF in?  SPF staat voor Sun Protection Factor. Op verpakkingen staat vaak SPF30 of SPF50. Simpel gezegd drukt...
Lees verder

Wat kun je doen tegen een droge mond?

18 april 2024 - Het kan heel vervelend zijn: een droge mond. Je kunt dit krijgen als gevolg van een verminderde speekselproductie. Xerostomie noemen we dit. Hoe ontstaat een droge mond en wat kun je hiertegen doen?   Je mond voelt droog en plakkerig aan. Misschien voelt je tong ruw en branderig aan en heb je een onaangename smaak in je mond. Praten gaat iets...
Lees verder

Wat te doen tegen sinaasappelhuid? Een cellulitisbehandeling!

15 april 2024 - Sinaasappelhuid wordt het ook wel genoemd: huid op je armen, benen of billen die er bobbelig uitziet, net als een sinaasappelschil. Met de zomer in aantocht wil je jouw ‘cellulitis’ natuurlijk graag behandelen. Maar hoe?   Bij sinaasappelhuid en cellulite gaat het om hetzelfde: een bobbelige huidstructuur die er niet zo heel mooi uitziet,...
Lees verder

Welke vitamines zijn goed voor je huid, haar en nagels?

8 april 2024 - Vitakruid BeautyComplex is goed voor huid1, haar2 en nagels3. Het bevat vitamine C en B3 voor de huid en vitamine B8 voor huid en haar. Zes andere, toegevoegde nutriënten maken dit beautysupplement compleet.   Een mooi uiterlijk begint van binnenuit. Wil jij je huid, haar en nagels een optimale verzorging geven? Eet dan voldoende voedsel met...
Lees verder

Concentratie verbeteren: van bewegen tot Tai-Ginseng

4 april 2024 - Je raakt snel afgeleid, krijgt taken niet af of je hebt moeite met het houden van overzicht. Vervelend, zeker als je moet presteren tijdens examens of na een periode van verlof weer aan het werk gaat. Deze (examen-)spanning kan voelen als een blok aan je been. Ervaar jij veel (examen)spanning of heb je moeite met concentreren? Deze tips om je...
Lees verder

Voeding bij duursport: dranken en repen van Isostar

3 april 2024 - Als je aan duursport doet, is het nuttigen van de juiste voeding belangrijk. Kies ook de juiste eetmomentjes. Sporten op een volle of juist lege maag kan ervoor zorgen dat je minder presteert. Van Isostar is speciale sportvoeding verkrijgbaar.   Hydratatie, voeding, energie en herstel zijn belangrijke behoeften van duursporters. De...
Lees verder

Pepermuntolie bij het prikkelbaredarmsyndroom

28 maart 2024 - Heb je het prikkelbaredarmsyndroom of een spastische darm? Dan heb je vaak buikpijn en problemen met poepen. Dat is heel vervelend, maar gelukkig niet gevaarlijk. Tempocol Pepermuntolie* kan buikpijn en krampen in het maagdarmkanaal helpen te verlichten.   Het prikkelbaredarmsyndroom komt veel voor. In Nederland heeft ongeveer 1 op de 25...
Lees verder

Oorkaarsbehandeling: zó gebruik je oorkaarsen

27 maart 2024 - Een kaars laten opbranden in je oor. Dat is in het kort een oorkaarsbehandeling. Steeds meer mensen maken hier gebruik van, voor uiteenlopende behoeften. Wil jij nou echt eens weten hoe zo’n behandeling eruitziet? In deze blog geven we je uitleg.   Het gebruik van oorkaarsen is niet nieuw. Steppevolkeren in Azië en Zuid-Amerikaanse...
Lees verder

Deze voeding is goed voor de lever

25 maart 2024 - Choline heeft een positieve invloed op de lever. Ook kurkuma is goed voor de lever*. Kurkuma is een plant die onder meer in India veel voorkomt. De voedingsstof choline maakt je lichaam zelf aan en zit ook in bepaald voedsel. Meer weten over deze stoffen? Lees dan snel verder.   Choline Choline draagt bij tot de instandhouding van de normale...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.