VSM producten, de kracht uit de natuur, bestel je op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
VSM

De producten van VSM vinden de oorsprong terug in de natuur. Al 30 jaar produceert VSM homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten, met name speciaal voor kinderen. Hierbij wordt gekeken naar de beste ingrediënten uit de natuur, waarbij de ambitie om een zo natuurlijk mogelijke oplossing te bieden centraal staat.

 

VSM is geschikt voor iedereen, van baby’s tot ouderen. De VSM Kind serie is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 0 jaar, een complete serie met natuurlijke producten voor het ondersteunen van de gezondheid.

 

De geschiedenis van VSM

VSM gaat terug naar 1866 waarin het zijn oorsprong vond. Het was de Duitse apotheker Dr. Schwabe die startte met ontwikkeling en verkoop van homeopathische middelen. In 1910 begon hij in Nederland een eigen filiaal, in samenwerking met apotheek Voorhoeve. In 1965 bundelen de twee hun krachten en wordt VSM gevormd.

 

In de jaren die volgen ontwikkelt VSM zich in grote mate. De vraag naar homeopathie groeit enorm, waar VSM dan ook aan tracht te voldoen. Met het kweken van eigen planten en kruiden heeft VSM een groot gedeelte van de ontwikkeling en productie in eigen hand.  Kwaliteit en veiligheid staat bij het merk in een zeer hoog vaandel. Hierdoor zijn ook een groot gedeelte van de producten geregistreerd bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

 

VSM in ieder huishouden

Vrijwel iedereen is bekend met VSM, hetzij met de homeopatische middelen als de VSM Kind producten. Zo’n 8 van de 10 huishoudens is bekend met VSM en heeft het thuis in de kast staan. Behoor jij ook hiertoe?

 

Populaire producten die wij op Drogist.nl in grote getalen verkopen zijn VSM Kind Prrrrikweg, wat verlichting biedt bij insectenbeten. Ook VSM Kind Chamodent tandgel, VSM Kind Waterpokken spray én de altijd prettige VSM Spiroflor Spray mag zeker niet ontbreken in het rijtje ‘bestsellers’.

 

VSM bestellen op Drogist.nl

Drogist.nl heeft een ruim aanbod VSM producten die je gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Van VSM Calendulanzalf, wat de huid verzacht en herstelt, tot VSM Schüssler Celzouten. Je vindt alles wat je nodig hebt. Voordelig en snel, VSM bestellen op Drogist.nl!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

VSM online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van VSM, dat u simpel en snel online kunt bestellen. VSM bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu VSM te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de VSM producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over VSM.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.