Vitakruid bestel je voordelig en snel op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Vitakruid

Je wilt graag de beste versie van jezelf zijn en gezond en fit in het leven staan. De voedingssupplementen van Vitakruid helpen je daarbij. Een voorbeeld daarvan zijn benodigde vitamines. Elk lichaam heeft vitamines nodig voor een goede gezondheid, een normale groei en ontwikkeling. Andere voedingssupplementen van Vitakruid bevorderen bijvoorbeeld de spijsvertering of ondersteunen de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Bij Drogist.nl is een heel ruim assortiment aan producten van Vitakruid verkrijgbaar. Wist je dat wij de goedkoopste online drogist zijn? Hieronder staat het volledige assortiment dat je bij ons van Vitakruid kunt kopen.

 

Wat is Vitakruid?

Vitakruid is een Nederlands merk van voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld om een gezond eetpatroon te vervangen, maar kunnen wél een goede aanvulling zijn op gezonde voeding. De vitamines en andere stoffen in Vitakruid voedingssupplementen zijn zodanig gemaakt dat deze meestal goed door je lichaam worden opgenomen. Dat maakt Vitakruid bijzonder.

 

Voedingssupplementen van Vitakruid

De voedingssupplementen van Vitakruid bestaan niet alleen uit vitamines en multivitamines, maar ook uit mineralen en andere producten die je helpen in het bereiken van jouw gezondheidsdoelen.

 

Waar is magnesium goed voor?

Magnesium is een mineraal dat bij tal van processen in ons lichaam betrokken is. Het speelt een rol bij het functioneren van spieren en de instandhouding van normale botten. Ook draagt het bij aan de vermindering van futloosheid en vermoeidheid. Dit mineraal is dus heel belangrijk. Magnesium zit onder andere in volkorenbrood, bananen, melkproducten, noten en spinazie. Uit dit voedsel neemt je lichaam meestal maar een klein beetje magnesium op. Je kunt er voor kiezen om extra magnesium in te nemen, bijvoorbeeld als je arts een tekort aan magnesium heeft vastgesteld.

 

Vitakruid magnesium

Vitakruid Magnesium Tauraat is een combinatie van I-taurine en magnesium. Als magnesium aan I-taurine is verbonden, kan je lichaam het beter opnemen. Ook komt het dan gemakkelijker in het hersenweefsel terecht. Ook Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat bevat taurine. Daarnaast is deze vorm ook gebonden aan glycine, wat er ook voor zorgt dat de magnesium goed de bloed-hersenbarrière passeert.

De magnesiumvorm Vitakruid Magnesium 150 Malaat heeft de hoogste opneembaarheid in de spieren.

 

Heb je last van meerdere problemen en is het niet altijd even duidelijk waar deze vandaan komen? Een tekort aan magnesium kan zich op allerlei manieren uiten. Vitakruid Magnesium 200 Complex bevat meerdere magnesiumvormen, waardoor dit supplement breed inzetbaar is.

 

Waar is Vitakruid visolie goed voor?

Visolie bevat omega 3-vetzuren, zoals docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA). EPA en DHA houden de normale bloeddruk in stand, bij een dagelijkse inname van 3 gram EPA en DHA. Ook ondersteunen EPA en DHA het hart, bij een dagelijkse inname van 250 milligram EPA en DHA.

 

Ons lichaam kan de omega 3-vetzuren EPA en DHA niet zelf aanmaken. Vandaar dat het belangrijk is om regelmatig vette vis te eten, bijvoorbeeld twee keer in de week. Kom je er niet aan toe om zo vaak vette vis te eten, dan kun je Vitakruid visolie innemen, zoals Vitakruid Visolie Forte, dat onder meer omega 3-vetzuren EPA en DHA bevat. Daarnaast bevat Vitakruid Visolie Forte ook vitamine E. Ben je vegatariër? Een vegan optie zijn de Vitakruid Vegan Omega 3 1000 TG capsules, die algenolie bevatten.

 

Vitakruid visolie tijdens de zwangerschap

Ben je zwanger? De inname van het omega 3-vetzuur docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij tot de normale visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 100 mg DHA.

Geef je borstvoeding, ben je zwanger, ben je ziek of neem je medicijnen in? Raadpleeg dan eerst een deskundige alvorens je visolie inneemt.

 

Vitakruid SilSolutions

Vitakruid SilSolutions® bestaat uit het mineraal silicium met toegevoegde vitamine C. Niet alle silicium in voedsel wordt door ons lichaam opgenomen. Silicium uit brandnetel neemt ons lichaam wél op. Vandaar dat brandnetelextract is gebruikt als basis voor Vitakruid SilSolutions®. Het supplement is verkrijgbaar in vloeibare vorm. Op deze manier wordt silicium het beste opgenomen door je lichaam. Bij Vitakruid SilSolutions wordt een maatbekertje meegeleverd, zodat je de dagelijkse dosis precies kunt afmeten. Drink Vitakruid SiSolutions niet uit een glas. Als silicium in contact komt met glas of metaal, heeft dit gevolgen voor de werkzaamheid. Het silicium werkt dan mogelijk minder goed.

 

Waar is Vitakruid SilSolutions goed voor?

Vitakruid SilSolutions® is goed voor de aanmaak van kraakbeen en ondersteunt de botten.* Dit mineraal helpt daarnaast bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en draagt bij aan de vorming van collageen, dat helpt de huid te verstevigen.* Bovendien zorgt SilSolutions® voor het behoud van de stevigheid, zachtheid en elasticiteit van de huid. Het vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden en helpt het haarvolume te verbeteren. Naast alle voordelen voor de huid helpt het gezonde haren en nagels te behouden.

 

Vitakruid vitamines en multivitamines

Vitamines zijn onder meer belangrijk voor het normaal functioneren van je immuunsysteem. Allereerst is een gezonde voeding belangrijk. In groente en fruit zitten bijvoorbeeld veel vitamines. Soms is het nodig om extra supplementen te nemen. Kinderen tot vier jaar, zwangere vrouwen en ouderen krijgen vaak het advies om extra vitamine D supplementen in te nemen.

 

Van Vitakruid zijn ook multivitamines verkrijgbaar, oftewel combinaties van meerdere vitamines. Vitakruid Multi dag junior is bijvoorbeeld een combinatie van vitamines die speciaal gemaakt zijn voor kinderen vanaf één jaar.

 

Vitakruid supplementen voor jouw gezondheidsdoelen

Vitakruid supplementen kunnen je ondersteunen bij jouw gezondheidsdoelen.

Zou je graag ’s nachts wat beter slapen? Vitakruid Multi Dag & Nacht is samengesteld om je bioritme te versterken.

 

In geval van stress kan Vitakruid Relax Complex je net de steun geven die je nodig hebt.

Zoek je iets voor de huid? Vitakruid Zink Methionine & Koper bevat koper dat goed is voor het bindweefsel in de huid en het zenuwstelsel. Zink voedt de huid en helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit.

 

Speciaal voor de vrouw: Vitakruid Feminosan 

Vitakruid Feminosan is een veel gebruikt product door vrouwen in de overgang. De menopauze kan veel ongemakken met zich meebrengen. Dankzij het toegevoegde rode klaver kunnen overgangsverschijnselen zoals opvliegers en nachtelijk transpireren verminderen. Veel vrouwen gingen je voor, het is een veel besteld product op Drogist.nl!

 

Vitakruid producten bij Drogist.nl bestellen

Bij Drogist.nl is een ruim assortiment aan producten van Vitakruid verkrijgbaar. Sommige producten zijn verkrijgbaar als (smelt)tablet en capsule, andere alleen als olie. Indien je de keus hebt, kun je bekijken welke vorm het beste of het prettigste is. Je kunt het online kopen of ophalen bij een van onze verkooppunten. 

 

 

*Goedgekeurde gezondheidsclaims:

 

Vitamine C is goed voor de aanmaak van kraakbeen en ondersteuning van botten*

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen voor de huid*

Vitamine C is voor het behoud van een sterk gebit*

Vitamine C helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen*

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Vitakruid online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Vitakruid, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Vitakruid bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Vitakruid te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Vitakruid producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Vitakruid.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.