Vitakruid bestel je voordelig en snel op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Vitakruid

Vitakruid is een merk wat zich richt op het ontwikkelen van orthomoleculaire voedingssupplementen. Het merk, wat in 2002 in het leven geroepen is door Elly Korzelius, ontwikkelt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten producten die bijdragen aan de gezondheid. Vitakruid heeft een aantal speerpunten die behoren tot de merkbelofte. Hoge opneembaarheid, een eerlijke prijs en innovatieve formules behoren hiertoe. Ook de dosering, zuiverheid en het gebruiksgemak staan in het hoog vaandel bij het orthomoleculaire merk. 

Dankzij de nauwe samenwerking met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten en orthomoleculaire therapeuten wordt er getracht een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Het assortiment bekleedt verschillende segmenten. Van aminozuren tot supplementen te gebruiken ter bevordering van de weerstand. Voor iedere doelgroep en levensfases biedt Vitakruid iets passends! Bekijk het complete Vitakruid aanbod hier. Bestel eenvoudig en snel op Drogist.nl!

Uitstekende opname; Vitakruid B12 Combi 6000 met folaat en P-5-P

Een bekend product van Vitakruid is B12 Combi 6000 met folaat en P-5-P. De smelttabletten dragen bij aan een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen en een normaal functioneren van het geheugen en het zenuwstelsel. Dankzij de smelttabletten wordt een optimale opname van vitamine B12 via het mondslijmvlies gecreëerd. De Vitakruid formule geeft meer energie en is daarom goed te gebruiken bij vermoeidheid. 

Speciaal voor de vrouw; Vitakruid Feminosan 

Vitakruid Feminosan is een veel gebruikt product door vrouwen in de overgang. De menopauze kan veel ongemakken met zich meebrengen. Dankzij het toegevoegde rode klaver kunnen overgangsverschijnselen zoals opvliegers en nachtelijk transpireren verminderen. Veel vrouwen gingen je voor, het is een veel besteld product op Drogist.nl!

 

Sterke botten en meer energie; Vitakruid Magnesium Tauraat

Een derde topper is Vitakruid Magnesium Tauraat. Het is een voedingssupplement met een hoge biologische beschikbaarheid voor de lichaamscellen. Magnesium is zeer belangrijk voor het lichaam. Het Vitakruid supplement neem je voor het behoud van gezonde, sterke botten en energie. Wellicht precies hetgeen wat jij zoekt voor het nodige steuntje in de rug!

Vitakruid Curcuma C3-2X met uitstekende opname

Kurkuma is tegenwoordig een veel gebruikt extract in voedingssupplementen. Het bevat vele positieve eigenschappen voor het lichaam. Vitakruid Curcuma C3-2X is een gepatenteerd complex met een gestandariseerd extract van de curcuma longa wortel. De stoffen uit deze geelwortel zijn krachtige anti oxidanten en beschermen de gezonde cellen in het lichaam tegen vrije radicalen. Dankzij de toevoeging van bioperine wordt de kurkuma tot vier keer beter opgenomen. Een win win situatie dus! 

 

Atrimove is veelzijdig en effectief voor botten en spieren

Met Vitakruid Atrimove is het merk groot geworden. Atrimove draagt bij tot de instandhouding van normale botten, voor normale collageenvorming en voor de normale werking van spieren. Atrimove is zowel verkrijgbaar in poeder als capsulevorm. Een veelzijdig voedingssupplement met vele positieve effecten voor de gezondheid.

 

Vitakruid online bestellen op Drogist.nl

Het merk heeft een kwalitatief hoogstaand aanbod. Van Vitakruid Multi Dag en Nacht tot Vitakruid Curcuma C3 – 2X, stuk voor stuk uiteenlopende voedingssupplementen ter bevordering van de gezondheid. Bestel jouw Vitakruid supplementen eenvoudig op Drogist.nl. Voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Profiteer van gratis verzending boven de 20 euro. Heb je nog vragen betreft de producten van Vitakruid? Stel je vraag via de chat of telefoon tijdens kantooruren, of stuur ons een e-mail. Wij voorzien je graag van passend advies! 

 

MD180921

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Vitakruid online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Vitakruid, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Vitakruid bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Vitakruid te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Vitakruid producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Vitakruid.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.