Voordelig producten van TePe kopen bij jouw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Verfijn resultaten
TePe

‘’We care for healty smiles’’ dat is de missie die ze hanteren bij TePe. Het vergemakkelijken en verbeteren van de dagelijkse mondhygiëne routine. Tepe is een familiebedrijf uit Zweden, dat al sinds 1965 bezig is met het ontwikkelen van mondhygiëneproducten. Je vind een breed Tepe assortiment voor het gezond houden van je mond en tanden op Drogist.nl.

 

TePe tandenborstel

Je tanden poetsen met een tandborstel is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse mondverzorging. Daarom is het ook belangrijk om dit te doen met een goede tandenborstel, die je terug vind in het ruime TePe assortiment. Wanneer je je tanden poetst met een te harde tandenborstel, kun je je tandvlees beschadigen. Daarom is het belangrijk om een goede tanden borstel te kopen met zachte borstelharen, de TePe Tandenborstel Supreme is een zachte, gebruiksvriendelijk en duurzame tandenborstel.

Wanner je implantaten, een beugel of een prothese hebt is het belangrijk om dit goed te verzorgen, daarom is een goede tandenborstel van essentieel belang. Hiervoor het TePe speciale tandenborstels ontwikkeld zoals de TePe Protheseborstel Classic of de Tepe implantaat/orthodontie borstel, deze borstels verwijderen tandplak rondom de orthodontische apparatuur in je mond.

 

TePe ragers

De ruimtes tussen je tanden schoonhouden van bacteriën en plaque, is vaak een handeling die vergeten of overgeslagen wordt. Maar dit dagelijks schoonhouden is net zo belangrijk als het elke dag poetsen van je tanden. Plaque en bacteriën hechten zich vaak op plekken waar je met een tandenborstel niet kan komen, daarom is het belangrijk om die plekken goed schoon te houden met de TePe ragers. Wanneer je dit niet regelmatig doet kunnen er tandvleesontstekingen, en gaatjes ontstaan of kun je last krijgen van een slechte adem. Tepe biedt verschillende interdentale reinigingsproducten/ragers aan, welke het meest geschikt is hangt vaak af van de ruimtes tussen je tanden en wat de wensen zijn die vervuld moeten worden. Je vind bij de TePe ragers altijd de geschikte rager voor tussen jouw tanden.

 

TePe Tandenstokers & Flossen

Wanneer de ruimtes tussen de tanden zeer nauw zijn, is het gebruik van Tepe Mini Flossers een betere manier om de interdentale ruimtes schoon te houden. Ook TePe tandenstokers kunnen als alternatief gebruikt worden voor ragers.

 

Voordelig producten van TePe kopen doe je online op Drogist.nl

Opzoek naar betaalbare mondhygiëne producten, die ook nog eens een effectieve werking hebben op je mond en tanden? Dan koop je op Drogist.nl de producten van TePe. Je profiteert regelmatig van scherpe TePe aanbiedingen. Vandaag besteld is morgen in huis. Groot online assortiment TePe vind je online op Drogist.nl
RR181003

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

TePe online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van TePe, dat u simpel en snel online kunt bestellen. TePe bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu TePe te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de TePe producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over TePe.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.