Remescar bestel je voordelig en snel op Drogist.nl!

Verfijn resultaten
Remescar

Remescar heeft Sylphar als ontwikkelaar en producent, waarbij de start in het jaar 2008 ligt. De ontwikkeling van innovatieve producten die de aandacht trekken door hun revolutionaire technologie is een belangrijk speerpunt van Remescar. Er wordt naadloos ingespeeld op de specifieke behoeften van de consument, wat duidelijk terug te zien is in het vernieuwende aanbod.

 

Het assortiment van Remescar bevat producten die zich richten op specifieke problemen van de huid. Denk aan striemen, donkere kringen, spataders, kraaienpootjes en littekens. Vanzelfsprekend staan de producten en diens ontwikkelingen onder strenge kwaliteitscontroles, waardoor er altijd een hoogwaardige kwaliteit kan worden geboden.

 

Remescar staat bekend om de producten voor onder andere:

  • Wallen en donkere kringen
  • Kraaienpootjes
  • Oppervlakkige spataderen
  • Striemen / striae

Remescar Wallen en Donkere Kringen

De Remescar Wallen En Donkere Crème is een ware hit. Waar veel mannen en vrouwen kampen met overtollige huid gevuld met vocht onder de ogen is de Remescar Wallen creme een schot in de roos. Wallen wegwerken is iets wat menig persoon wilt, maar het resultaat laat vaak te wensen over. Met de wallen creme van Remescar kan je vanaf nu effectief de zichtbaarheid van wallen verminderen. De Remescar Wallen En Donkere Kringen Creme bevat de innovatieve EYESYL-technologie wat de zwelling onder de ogen vermindert. De werking houdt tot wel 10 uur lang aan!

 

De creme werkt overigens ook goed tegen donkere, paarse kringen onder de ogen. De vermoeide indruk die het met zich meebrengt is bij veel een last waar men zo snel mogelijk van af wilt. Donkere kringen zijn eigenlijk slechts zichtbare bloedvaatjes, veroorzaakt door een dunner wordende huid onder de ogen. De crème werkt doeltreffend, voor zowel wallen als donkere kringen, waardoor je weer met een frisse blik de deur uit stapt!

 

Remescar Kraaienpootjes

Kraaienpootjes horen er bij, maar het is een teken van huidveroudering wat met name bij vrouwen een doorn in het oog kan zijn. De doeltreffende formule van de Remescar Kraaienpootjes Creme bevat de revolutionaire eWRINK-technologie, wat direct inwerkt op de huidstructuur rondom de ogen. De huid rondom de ogen is een stuk gevoeliger dan elders in het gelaat, waardoor een milde maar effectieve aanpak van toepassing is. Na het aanbrengen van de Remescar creme wordt de huid rondom de ogen strakker en gladder. De plantsiliconen, kleimineralen, fytosacheriden en geconcentreerde glucosidedeeltjes vullen de rimpels, lijntjes en kraaienpootjes op. Remescar is veel meer dan slechts een oogcreme, het helpt je bij een frisse uitstraling! 

 

Remescar bestellen op Drogist.nl

‘Wat te doen tegen wallen?’, het is een veel gestelde vraag waar wij nu antwoord op kunnen geven. Remescar biedt effectieve én innovatieve hulp bij het verminderen van huidproblemen zoals wallen, kraaienpootjes, donkere kringen en rimpels. Bestel creme voor wallen of kraaienpootjes gemakkelijk en snel op Drogist.nl. Vandaag besteld is morgen in huis!

Lees meer
Sorteer op

Remescar online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Remescar, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Remescar bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Remescar te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Remescar producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Remescar.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.