Voordelig Premeno Duo Vaginale Capsules kopen bij Drogist.nl

Verfijn resultaten

Premeno Duo Vaginaal Ovules zijn speciaal ontwikkeld voor de vrouwen die last hebben van vaginale droogheid. Het komt veelal voor vlak voor, tijdens of na de menopauze. De vagina kan in deze verandering droger worden, wat voor het nodige ongemak kan zorgen. Een branderig gevoel, jeuk en zelfs pijn bij het vrijen zijn hierbij niet vreemd. Premeno is daarnaast ook geschikt voor de jongere vrouwen die last hebben van een candida infectie of vaginale droogheid. Deze hormoonvrije behandeling is wellicht dé oplossing voor jouw ongemak!

Wanneer kan je Premeno Duo gebruiken?

De capsules bevatten geen hormonen en zijn veilig in het gebruik. Je gebruikt Premeno onder andere als effectieve oplossing bij een droge vagina. Dit kan ontstaan door de overgang, stress, antihormonale chemotherapie, het geven van borstvoeding of een andere oorzaak.

Premeno Duo werkt ook effectief als candida behandeling. De bestanddelen, zoals hyaluronzuur, helpen de groei van de schimmelinfectie te remmen, waardoor de vaginale omgeving wordt hersteld en de kans op een terugkerende candida infectie afneemt.

De werking van Premeno Duo Vaginale Ovules

Gedurende de overgang maakt het lichaam minder tot geen oestrogeen meer aan wat kan leiden tot een vermindering van de hoeveelheid hyaluronzuur in het slijmvlies van de vagina. De vochtigheid, elasticiteit en stabiliteit kunnen hierdoor afnemen waarna er klachten zoals een branderig gevoel kunnen ontstaan.

Premeno Duo Vaginale Ovules bevatten onder andere hyaluronzuur. Deze stof draagt bij aan een elastisch en vochtig slijmvlies. Daarnaast is het ook een belangrijke speler in het genezingsproces en herstel van weefsel. Door een droge vagina is de kans op wondjes groot, welke door middel van hyaluronzuur hersteld kunnen worden. Hyaluronzuur blijkt uit onderzoek ook de groei van candida te remmen, de oorzaak van de veelvoorkomende schimmelinfectie in de vagina. De van nature in het lichaam aanwezige stof heeft hierdoor veel positieve eigenschappen voor de vagina.

Daarnaast kunnen verschillende factoren een negatieve invloed hebben op het milieu in de vagina. Denk aan stress, zeep, geparfumeerde tampons of de overgang. Het is hierdoor mogelijk dat schadelijke bacteriën en gisten de overhand krijgen. De Premeno capsules bevatten een combinatie van melkzuur/natriumlactaat wat de pH waarde in de vagina stabiliseert. Hierdoor wordt de kans op infecties sterk verminderd.

Premeno online bestellen op Drogist.nl

Heb je last van een schimmelinfectie of een droge, pijnlijke vagina waar je snel van af wilt? Premeno Duo Vaginale Ovules helpen jou op weg. De capsules bevatten van nature in het lichaam aanwezige stoffen, waardoor de kans op bijwerkingen gering is. Premeno bevat geen hormonen en is eenvoudig in het gebruik. Bestel vóór 17:00 uur jouw producten en ontvang het de volgende dag in huis! Snel, voordelig en uitstekende kwaliteit bij jouw online drogist!
​​​​​​​

Lees meer
Sorteer op

Premeno online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Premeno, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Premeno bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Premeno te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Premeno producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Premeno.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.