Voordelig Natracare bestellen op Drogist.nl, jouw online drogist

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Verfijn resultaten
Natracare

Het assortiment van Natracare bestaat uit natuurlijke en biologische hygieneproducten. Het is het eerste merk met het Made Safe-logo. Dit betekent dat alle Natracare hygiëneproducten zoals maandverband en tampons, maar ook billendoekjes en zoogkompressen, vrij zijn van stoffen die een schadelijke invloed hebben voor de gezondheid én het milieu. 

Natracare heeft in samenwerking met gynaecologen een onderzoek uitgevoerd onder een grote groep vrouwen. Hieruit kwam voort dat 1 op de 6 vrouwen klachten ervaart tijdens de piek van de menstruatie, zoals vaginale pijn en irritatie. Een mogelijke oorzaak kan het gebruik van synthetische en met chloor gebleekte tampons en maandverband zijn. Een goede reden om jezelf te verdiepen in biologisch en natuurlijk maandverband en tampons!

De biologische hygiëneproducten

Gemiddeld gebruikt één vrouw 11.000 tot 17.000 vrouwelijke hygieneproducten in haar leven. Een immens aantal, wat vanzelfsprekend ook een grote invloed heeft op het milieu. Het overgrote deel hygieneproducten, zoals inlegkruisjes, maandverband en tampons, is gemaakt van bespoten katoen en met chloor gebleekt kunstzijde. Het bestaat voor bijna 90% uit plastic, waarbij de afbraak 300 tot 400 jaar duurt. Daarnaast zijn deze stoffen allerminst goed voor de gezondheid.

Een milieuvriendelijke manier betekent niet direct dat je moet overstappen op wasbaar maandverband. De Natracare tampons, inlegkruisjes en het maandverband bevatten geen schadelijke stoffen, wat niet alleen een groot voordeel is voor het lichaam maar ook voor de natuur. Natracare laat slechts een zachte afdruk achter op de aarde! 

Naast vrouwelijke hygieneproducten bestaat het Natracare assortiment ook uit billendoekjes, zoogkompressen, incontentiemateriaal en kraamverband. Het merk biedt biologische, goede artikelen van uitstekende kwaliteit voor zowel jong als oud. Probeer het zelf!

 

Natracare tampons

De tampons van Natracare zijn gemaakt van gecertificeerd ecologisch katoen van zeer hoge kwaliteit. De tampons zijn vrij van schadelijke stoffen, ze bevatten geen parfum en zijn niet gebleekt met chloor. De biologisch gecertificeerde katoenen tampons zijn verkrijgbaar in diverse varianten. 

Natracare maandverband en inlegkruisjes

Katoenen maandverband heeft een tal van voordelen voor de gezondheid. Het Natracare maandverband is gemaakt van plantcellulose, wat voor 95% biologisch afbreekbaar is. Het lichaam komt hierdoor niet in aanraking met synthetische stoffen, parfum of chloor. Ook is het uitermate geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid, omdat het biologische katoen extra zacht en ademend aanvoelt. 


Er zijn diverse varianten maandverband zonder plastic verkrijgbaar, waaronder Natracare Normaal, Super, Ultra en Ultra Extra en Nacht. Voor de lichtere dagen of dagelijkse hygiene zijn er ook biologisch afbreekbare inlegkruisjes van Natracare verkrijgbaar. 

Dierproefvrij en vegan

De producten van Natracare bevatten geen dierlijke ingrediënten en is daarom 100% vegan en geheel dierproefvrij. De gebruikte bestanddelen zijn afkomstig uit natuurlijke, duurzame bronnen en zijn tevens biologisch afbreekbaar en composteerbaar. 

Natracare bestellen op Drogist.nl

Wil je graag verantwoorde hygieneproducten en je steentje bijdragen aan een beter milieu? Bestel Natracare maandverband en tampons op Drogist.nl. Goed voor je zelf én goed voor de omgeving. Vóór 17:00 besteld is de volgende dag in huis. 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Natracare online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Natracare, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Natracare bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Natracare te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Natracare producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Natracare.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.