Voordelig producten van Lovitran kopen bij jouw online drogist

Verfijn resultaten

Bij de naam levertraan zullen sommige mensen niet direct enthousiast worden, denkende aan de levertraan van tientallen jaren terug. In de jaren vijftig werd op advies levertraan voorgeschoteld aan bijna ieder kind om de vitamines aan te vullen. Tegenwoordig heeft levertraan niet meer de donkere kleur van toen, en is ook de smaak en geur van vis vrijwel geheel verdwenen. De levertraan van nu is bijna kleurloos en heeft slechts een lichte smaak van vis. Lovitran is hiervan een voorbeeld, een levertraan van Noorse makelij. Voordelig verkrijgbaar bij Drogist.nl!

 

Levertraan

Levertraan is een dierlijke olie afkomstig uit lever van onder andere kabeljauw, schelvis of heilbot. De kleurloze of lichtgele vette olie is rijk aan jodium, fosfor, vitamine A, viatamine D en tevens is het één van de producten met het hoogste gehalte aan omega 3- vetzuren. Vroeger werd levertraan gebruikt om het tekort aan vitamine D te behandelen of te voorkomen. 

 

Vitamine A en D

Levertraan heeft een hoge concentratie aan vitamine A. Deze vitamine is goed voor het gezond houden van de huid en de instandhouding van het normale gezichtsvermogen. Vitamine A is nodig voor de aanmaak van huidcellen, haar, tandvlees en longweefsel. Verder ondersteunt vitamine A het immuunsysteem.

 

De belangrijkste bron van vitamine D is zonlicht, alleen in de donkere maanden kan je lichaam dit niet altijd aanmaken. Deze vitamine draagt bij aan de groei, het behoud van stevige botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D ook een belangrijk rol bij de goede werking van de spieren en het immuunsysteem. De vitamine is vooral terug te vinden in vette vis.

 

Omega 3 vetzuren in Levertraan

De omega 3 vetzuren die in levertraan zitten zijn de visvetzuren EPA en DHA, de belangrijkste bron hiervan vis. Naast dat levertraan rijk is aan vitamine A en D, bevat het ook visvetzuren. Er is aangetoond dat de omega 3 vetzuren een belangrijke rol spelen bij het behoud van goede hart- en bloedvaten.

 

Lovitran Levertraan

De levertraan van Lovitran is een natuurlijke hoogwaardige levertraan die van nature een hoge dosis aan vitamine A en D bevat. Buiten om deze vitamines bevat Lovitran ook nog eens omega 3 vetzuren. Lovitran is afkomstig uit Noorwegen.

 

Levertraan online kopen

Ben jij geïnteresseerd in Lovitran? Bestellen kan gemakkelijk en snel op Drogist.nl. Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis. Profiteer bij een bestelling van €20,00 of meer van gratis verzending!

Lees meer
Sorteer op

Lovitran online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Lovitran, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Lovitran bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Lovitran te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Lovitran producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Lovitran.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.