Voordelig Heltiq wondverzorging bestellen op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Heltiq

Heltiq is hét merk op het gebied van wondverzorging en kraamzorg. Het is een bekende naam met een zeer breed assortiment wat je voor de scherpste prijzen op Drogist.nl kan vinden. Een pleister of snelverbandje is altijd handig om in huis te hebben, je treft hier allerlei wondverzorging voor zowel grote als kleine wondjes. Ook voor de zwangere vrouw en kleine ongelukjes bij kinderen, Heltiq heeft passend materiaal voor jou! 

Heltiq verband in alle soorten en maten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kleine snijwond, een schaafwond of je brand jezelf aan heet water. Het kan iedereen overkomen, maar je bent er het liefst zo snel mogelijk weer van af. Met de juiste wondverzorging heelt de wond snel en verklein je de kans op littekenvorming. Heltiq heeft een tal van soorten verband in het assortiment, waaronder het haast onmisbare fixatie windsel en natuurlijk drukverband. Ideaal bij het verbinden van wonden. Ook snelverband is een veel gebruikt product en mag eigenlijk niet ontbreken in jouw verbandtrommel!

Verband gaat gepaard met passend gaas. Een goed gaaskompres neemt wondvocht bij natte wonden op en biedt de eerste bescherming tegen vuil, vocht en bacteriën. De kompressen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, waarbij het ‘zestientje’ het bekendste is.

Heltiq Kraampakket voor de zwangere vrouw

Een zwangerschap is een mooie, maar spannende periode. Vooral de laatste weken kunnen voor de nodige nervositeit zorgen. Heb je alles in huis? Staat de vluchttas klaar en ben je verder goed voorbereid? Bij ieder trapje of krampje denk je dat de weeën zijn begonnen. Kortom, een periode waarin je graag goed voorbereid wilt afwachten tot de baby wordt geboren. Het Heltiq Kraampakket is een veel besteld product. Een doos vol benodigdheden, zoals kraamverband, kompressen, een matrasbeschermer, navelklem, hechtpleister en steriel alcohol. Een onmisbaar pakket voor iedere zwangere én net bevallen vrouw!

Altijd handig; een ehbo doos

Het wordt vaak gezegd; ‘Een goed begin is het halve werk’. Wanneer je een goede verbandtrommel in huis hebt ben je altijd voorbereid op kleine ongelukjes. Heb je per abuis een snee in je vinger of is je kind gevallen met een bloedende knie als gevolg? Een ehbo doos bevat vrijwel alle producten die je nodig hebt wanneer je eerste hulp wilt verlenen. De Heltiq Eerste Hulp Ehbo doos is een rijk gevuld set wat je ook gemakkelijk kunt meenemen in de auto of op vakantie.

Heltiq Skintags kopen voor de behandeling van steelwratten

Heb je last van steelwratten? Met Heltiq Skintags kan je deze gemakkelijk en veilig thuis verwijderen. Steelwratten zijn zachte huidkleurige uitstulpingen die met name voorkomen in de hals of nek, onder de oksels of borsten. Ze zien eruit als slappe bobbeltjes op de huid, soms letterlijk op een steeltje. Met Skintags kan je de steelwratten aanstippen en bevriezen. Een hygiënische, effectieve en gedoseerde behandeling die je gemakkelijk zelf thuis kan uitvoeren.

Bestel jouw verband, pleister of kompressen op Drogist.nl

Een goed gevulde verbandtrommel is belangrijk om in huis te hebben. Bestel daarom jouw wondverzorging, zoals grote pleisters, drukverband en een eilandpleister op Drogist.nl. Altijd scherp geprijsd en een zeer ruim assortiment. Ook op zoek naar een kraamverband of zemelen gel voor je kindje met waterpokken? Ook daarvoor ben je hier op het juiste adres!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Heltiq online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Heltiq, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Heltiq bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Heltiq te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Heltiq producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Heltiq.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.