Canesten bestel je voordelig en snel op Drogist.nl

Verfijn resultaten
Canesten

Canesten is jouw vertrouwde product bij (vaginale) schimmelinfecties! Het werkt snel en effectief, precies wat je in het geval van een schimmelinfectie nodig hebt. Al meer dan 40 jaar is Canesten specialist op het gebied van het behandelen van schimmelinfecties. Voor zowel de vrouw als man. Canesten biedt innovatieve oplossingen voor eigen gebruik, verkrijgbaar zonder doktersrecept. 

 

Voet- en huidschimmel en Canesten

Het hebben van voetschimmel of ook wel zwemmerseczeem is niet gevaarlijk, maar wél vervelend. En bovendien érg besmettelijk. Een schimmelinfectie behandelen is daarom erg belangrijk. Denk jij last te hebben van voetschimmel? Kies voor Canesten Foot Crème, de effectieve behandeling van voetschimmel waarbij de klachten zoals schilfers, kloofjes en jeuk worden verholpen. 

 

Hetzelfde geldt voor huidschimmel. Zeer besmettelijk, maar niet gevaarlijk. Een schimmelinfectie behandelen is belangrijk en kan effectief en snel met Canesten Skin Crème

 

Vaginale schimmelinfectie en Canesten

Een vaginale schimmel is knap vervelend, maar zeker de helft van de vrouwen heeft er met regelmaat last van. De schimmelinfectie, ook wel candida genaamd, wordt veroorzaakt door diverse schimmel- en gistsoorten die huishouden in de vagina. Belangrijk om te weten is dat een candida infectie géén SOA is. Het is goed te behandelen en Canesten heeft het enige vrij verkrijgbare product op de Nederlandse markt gebracht. 

 

Met Canesten Gyno Zachte Capsule bestrijdt je in slechts 1 dag de schimmel. De zachte capsule doodt de schimmel vrijwel direct, waarna de jeuk en het eventuele branderige gevoel wordt verlicht. Voor uitwendige verlichting van de jeuk kan aanvullend Canesten Gyno 1 Crème gebruikt worden. De capsule is een 1-daagse behandeling, de crème is een 6-daagse behandeling.

Lees meer
Sorteer op

Canesten online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Canesten, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Canesten bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Canesten te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Canesten producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Canesten.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.