Canesten bestel je voordelig en snel op Drogist.nl

Verfijn resultaten
Canesten

Canesten is jouw vertrouwde product bij (vaginale) schimmelinfecties! Het werkt snel en effectief, precies wat je in het geval van een schimmelinfectie nodig hebt. Al meer dan 40 jaar is Canesten specialist op het gebied van het behandelen van schimmelinfecties. Voor zowel de vrouw als man. Canesten biedt innovatieve oplossingen voor eigen gebruik, verkrijgbaar zonder doktersrecept. 

 

Voet- en huidschimmel en Canesten

Het hebben van voetschimmel of ook wel zwemmerseczeem is niet gevaarlijk, maar wél vervelend. En bovendien érg besmettelijk. Een schimmelinfectie behandelen is daarom erg belangrijk. Denk jij last te hebben van voetschimmel? Kies voor Canesten Foot Crème, de effectieve behandeling van voetschimmel waarbij de klachten zoals schilfers, kloofjes en jeuk worden verholpen. 

 

Hetzelfde geldt voor huidschimmel. Zeer besmettelijk, maar niet gevaarlijk. Een schimmelinfectie behandelen is belangrijk en kan effectief en snel met Canesten Skin Crème

 

Vaginale schimmelinfectie en Canesten

Een vaginale schimmel is knap vervelend, maar zeker de helft van de vrouwen heeft er met regelmaat last van. De schimmelinfectie, ook wel candida genaamd, wordt veroorzaakt door diverse schimmel- en gistsoorten die huishouden in de vagina. Belangrijk om te weten is dat een candida infectie géén SOA is. Een schimmelinfectie behandelen is niet lastig of ongemakkelijk, Canesten heeft namelijk het enige vrij verkrijgbare product op de Nederlandse markt gebracht. Hiermee bestrijdt je vrijwel direct alle candida symptomen, zonder dat je daarvoor naar de huisarts moet.

 

Met Canesten Gyno Zachte Capsule bestrijdt je in slechts 1 dag de schimmel. De zachte capsule doodt de schimmelinfectie vrijwel direct, waarna de jeuk en het eventuele branderige gevoel wordt verlicht. Voor uitwendige verlichting van de jeuk kan aanvullend Canesten Gyno 1 Crème gebruikt worden. De capsule is een 1-daagse candida behandeling, de crème is een 6-daagse behandeling.

Tips om een schimmelinfectie te voorkomen

Iedere vrouw loopt minimaal één keer in haar leven een vaginale schimmelinfectie op. Ontzettend vervelend, maar met onderstaande tips kan je de kans verkleinen. 

 

  • Eet minder suiker
    Gisten, die de schimmelinfectie veroorzaken, leven op suiker. De glucose in suikerrijke voeding draagt er aan bij dat gistcellen sneller groeien en zich vastklampen aan vaginale cellen. Door suiker te mijden kan je de kans op candida verkleinen

  • Draag het juiste ondergoed
    Hoe mooi en verleidelijk lingerie ook kan zijn, probeer te kiezen voor katoenen ondergoed. Katoen absorbeert vele malen beter dan synthetische stoffen, waardoor je het 'broeiende effect' tegen gaat. Pas daarnaast op met het dragen van strings. Een string kunnen microscopische druppels vorm waarin een infectie kan ontstaan. 

  • Vermijd geparfumeerde tampons en maandverband
    Ondanks het feit dat je vagina niet altijd prettig ruikt is het gebruik van geparfumeerde tampons en maandverband echt uit den boze. De chemicaliën verstoren de natuurlijke balans, waardoor de goede bacteriën en micro organismen verstoord raken. Kies voor Natracare maandverband en inlegkruisjes. Natracare is vrij van chemische grondstoffen, chemicaliën en is biologisch afbreekbaar. Een mooi alternatief! 

 

Canesten bestellen op Drogist.nl

Wil je snel van je klachten af? Kies voor één van de behandelwijzen van Canesten. De zachte capsules zijn eenvoudig en effectief in gebruik, terwijl de crème een behandeling is van slechts 1 dag. Loop niet onnodig lang met klachten en bestel jouw producten voordelig en snel op Drogist.nl. Heb je nog vragen omtrent een vaginale schimmelinfectie of voet- en huidschimmel? Stel je vraag aan onze klantenservice via de chat, mail of telefoon. Zij voorzien jou graag van advies!

Lees meer
Sorteer op

Canesten online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Canesten, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Canesten bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 20,-. Een goede reden om vanaf nu Canesten te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Canesten producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Canesten.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.