Voordelig producten van Canesten kopen bij uw online drogist

Verfijn resultaten

Canesten

Canesten is jouw vertrouwde product bij schimmelinfecties! Dit merk heeft om te beginnen een crème tegen voetschimmel, dit is de Canesten Foot Crème. Dit product doodt de voetschimmel en verlicht zo de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol. Ook heeft dit merk een crème tegen huidschimmel, dit product heet Canesten Skin Crème. De huidschimmel gaat dood door dit product en zo wordt de jeuk verlicht dankzij de werkzame stof clotrimazol. 

 

Behalve een product tegen voet- en huidschimmels, heeft Canesten ook twee producten tegen vaginale schimmelinfecties. Dit zijn de Canesten Gyno 1 Tablet en de Canesten Gyno 1 Crème. Canesten Gyno is voor inwendig en uitwendig gebruik en stopt in korte tijd de groei, doodt de schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol. De Canesten Gyno 1 Tablet zorgt voor een lokale behandeling voor vaginaal (inwendig) gebruik. Voor uitwendige verlichting van de jeuk kan aanvullend Canesten Gyno 1 Crème gebruikt worden. De tablet is een 1-daagse behandeling, de crème is een 6-daagse behandeling voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. 

 

Wil je meer weten over een vaginale schimmelinfectie? Lees dan ons blogbericht hierover! 

Lees meer
Sorteer op

Canesten online bestellen

Bij Drogist.nl vind u een ruim assortiment van Canesten, dat u simpel en snel online kunt bestellen. Canesten bezorgen wij snel en voordelig bij u thuis, wel zo gemakkelijk! Gratis verzending vanaf € 0,-. Een goede reden om vanaf nu Canesten te bestellen bij Drogist.nl! Heeft u vragen over onze online drogisterij of de Canesten producten? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze gediplomeerde drogisten beantwoorden graag al uw vragen over Canesten.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.