Groenlipmossel

De groenlipmossel (perna canaliculus) heeft zijn naam te danken aan de groene schelprand. De Groenlipmossel komt alleen voor in de extreem schone wateren van de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland. Het is dan ook niet mogelijk om de groenlipmossel elders in leven te houden, zelfs niet in een aquariumomgeving. De Groenlipmossel is tientallen jaren geleden in belangstelling gekomen, en is inmiddels ontzettend populair! Groenlipmossel is goed voor je gezondheid, dit heeft verschillende redenen: Groenlipmossel remt ontstekingen, het bestrijd veroudering, houdt je cellen weefsels en organen gezonder en vitaler, houdt de hersenen, het hart én de bloedvaten gezond én bevat natuurlijke bouwstoffen die het voorzichtige herstel van beschadigd kraakbeen ondersteunen. Een ander positief punt is dat Groenlipmossel het algehele welzijn verhoogt, dit komt doordat er ontzettend veel vitaminen en mineralen in zitten! 

 

Klinische studies hebben bewezen dat de inname van Groenlipmossel bij mensen met beginnende tot gevorderde artrose binnen ten minste twee maanden een positief effect had op klinische symptomen van de ziekte. Daarnaast is er bevestigd dat Groenlipmossel beter werkt dan Glucosaminesulfaat. 38 mensen met knie-artrose hebben dit dan ook getest. Na 3 maanden was vooral met betrekking tot stijfheid, pijn en maagproblemen de verbetering het sterkst in de groep die Groenlipmossel kreeg in plaats van Glucosaminesulfaat. Ook bij honden en paarden met gewrichtsproblemen neemt de toepassing van de groenlipmossel toe in populariteit! 

 

Groenlipmossel capsules bevatten onder andere meerdere Omega-3 vetzuren, namelijk naast EPA en DHA (de bekende vormen) ook nog ALA, SDA, ETE, DTA, DPA en het zeldzame ETA. Daarnaast bevat Groenlipmossel ook Furaanvetzuren, een ontstekingsremmend component. De Groenlipmossel is van nature al een bron van glycosaminoglycanen, dit betekent dus dat je naast groenlipmossel geen Glucosamine- of Chondroïtinepreparaat te gebruiken, want de Groenlipmossel bevat deze bouwstoffen zelf al. Groenlipmossel kopen doe je voordelig online bij Drogist.nl! 

Sorteer op
Bij Drogist.nl kunt u producten uit de categorie Groenlipmossel voordelig online kopen tegen lage prijzen. Wanneer u vandaag uw Groenlipmossel producten voor 17:00 bestelt, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.