Leuke cadeau-ideeën voor mannen die alles al hebben

De feestdagen komen eraan. Misschien ben je al op zoek naar leuke cadeau-ideeën. Maar wat geef je een man cadeau? Wij hebben een aantal leuke cadeau-ideeën voor een man op een rijtje gezet. De cadeaus hieronder zijn ook een aanrader voor mannen die alles al hebben.

 

Het is niet altijd gemakkelijk om een leuk cadeau-idee voor een man te bedenken. Maar sommige producten kan elke man gebruiken. Ze maken het leven nét iets comfortabeler en zijn in veel gevallen goed voor dagelijks gebruik.

 

Boldking: perfecte cadeaus voor mannen die alles al hebben

Zoek je leuke cadeaus voor mannen die alles al hebben? Geef dan een scheerset, aftershave of andere skincareproducten van Boldking cadeau! Deze producten maken de morgenroutine van een man een stuk comfortabeler.

 

Parfum voor heren

Sommige producten koopt niet elke man zomaar voor zichzelf, waardoor deze heel geschikt zijn als sinterklaascadeau of kerstcadeau. Een voorbeeld daarvan is parfum of eau de toilette. Bij Drogist.nl kun je parfum voor heren van allerlei merken kopen, in allerlei prijsklassen.

 

Paco Rabanne eau de toilette

Wil je echt iets speciaals? Kies dan voor Paco Rabanne. Een van de nieuwste eau de toilettes van Paco Rabanne is Paco Rabanne Phantom Eau de Toilette. Niet alleen de geur van romige lavendel, versmolten met citroen en houtachtige vanille is uniek, maar ook de verpakking. Deze au de toilette is opgeborgen in een robot!

 

Het is niet de enige eau de toilette van Paco Rabanne die in een heel speciaal flesje zit. Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette zit in een flesje dat eruitziet als een goudstaaf. Net zoals goud mensen verleidt, zal ook de geur van Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette mensen verleiden, is de gedachte. Deze eau de toilette heeft een heerlijke, frisse geur van sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel, kruiden, leder en houtkenmerken. Dit luchtje maakt een man zeker onweerstaanbaar!

 

Hugo Boss parfum

Een andere geurtje voor mannen die we aanraden is Hugo Boss Bottled Eau Parfum M Edp. De explosie van topnoten (bergamot en appel), hartnoten (kardamon en sage) en basisnoten (olijfhout en vetiver) is heerlijk. Bij deze parfum is een nieuwe draai gegeven aan de klassieke Hugo Boss-geur die bij veel mannen favoriet is. Het is dus een vertrouwd geurtje, maar net iets anders.

 

Andere parfums voor heren

Houd de man voor wie je parfum zoekt van een heerlijke, zomerse geur met houtachtige kenmerken? Dan is Jil Sander Sun for Men een goede optie.

Andere lekkere parfums of eau de toilettes voor heren zijn Calvin Klein Reveal man eau de toilette, Joop! Homme eau de toilette en Dolce & Gabbana For Men Eau de Toilette of Tabac Natural Eau de Toilette Spray. Stuk voor stuk heerlijke geurtjes waar je een man blij mee maakt!

 

Voordelige cadeaus voor mannen: de fijnste verzorgingsproducten

We weten natuurlijk niet hoe groot je uit wilt pakken met Sinterklaas of Kerst. Wil je slechts een klein aardigheidje geven aan je man, zoon, vriend of collega? Kneipp badolie, huidolie, douchegel, of massageolie is heel voordelig en iedereen vindt het heerlijk! Kneipp verzorgingsproducten verspreiden onweerstaanbare planten- en kruidengeuren. Een ‘Kneipp-momentje’ is een echt geniet-momentje.

 

Vooral voor oudere mannen zijn Fresh Up-producten populair. Denk bijvoorbeeld aan Fresh Up Original Shower Gel of Fresh Up Original Depper voor na het scheren.

Een ander leuk cadeau-idee voor een man is Nivea Men sensitive showergel of Men Active Engery Hydraterende gezichtscrème. Dit laatste product verfrist en voedt de huid en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Ideaal voor een man die er graag mooi en fris uitziet!

 

Ten Cate badjas voor heren

Een ander cadeau-idee voor een man is een lekkere warme Ten Cate badjas voor heren van fleece. Een Ten Cate badjas doe je aan als je ’s nachts even naar het toilet moet of tijdens het ontbijt. Ook als je thuis bent, even snel iets warms wilt aantrekken en niet direct zin hebt om je helemaal op en top aan te kleden, is een badjas fijn. Fleece houdt warmte goed vast en is daarom heerlijk om je warm te houden.

 

Dit geef je nog meer een man cadeau: Lucovitaal sloffen!

Vrijwel elke man loopt in de winter thuis op pantoffels. Maar niet alle pantoffels zitten even comfortabel. Lucovitaal sloffen hebben een speciaal ontworpen orthopedisch voetbed en helpen heup-, rug-, been-, knie-, en voetklachten te voorkomen. Schokeffecten worden tijdens het lopen op Lucovitaal sloffen verminderd. Heb je pijnlijke lichaamsdelen, dan ervaar je hierdoor minder pijn. Lucovitaal sloffen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Nog een cadeau-idee voor een man: Cadeausets!

Je kunt ook altijd nog voor een cadeauset kiezen. Een cadeauset voor mannen ziet er leuk uit en de producten zijn vaak voordeliger dan wanneer je ze los koopt. Vergulde Hand Cadeauset Scheerzeep Kwast Lotion bevat aftershave lotion, een scheerzeeptablet en een scheerkwast.

Een andere, leuke optie is het giftset Adidas Ice Dive Bodyspray + Showergel of een Adidas Ice Dive Geschenkset. Natuurlijk kunnen we niet al onze cadeausets voor mannen in deze blog benoemen. Bekijk onze website Drogist.nl en doe nog meer cadeau-ideeën voor mannen op!

 

Voor een man een cadeau kopen via Drogist.nl

Heb uit al die cadeau-ideeën voor mannen hét geschenk gevonden waar de man die jij wilt verrassen heel blij van wordt? Doe dan je bestelling online via Drogist.nl en profiteer van onze aanbiedingen! Wij sturen de bestelde artikelen zo snel mogelijk naar je toe. Als wij jouw online order vandaag nog vóór 21.30 uur ontvangen, krijg jij de bestelde producten morgen al thuisgestuurd, mits voorradig.

Terug naar overzicht

Dit moet je weten over naproxen

14 maart 2024 - Naproxen vermindert pijn, verlaagt koorts en remt ontstekingen. Deze pijnstiller wordt onder meer gebruikt bij spierpijn, hoofdpijn en menstruatiepijn. Een aantal dingen zijn belangrijk om te weten voordat je naproxen gebruikt.   Een voorbeeld van naproxen is Aleve Select 275 MG Naproxen*. Dit geneesmiddel met de werkzame stof naproxennatrium...
Lees verder

Vijf supplementen die mede zorgen voor een goede weerstand

13 maart 2024 - Ben je benieuwd welke supplementen het immuunsysteem ondersteunen? Onder meer deze vijf: echinacea purpurea, zink, vitamine A, vitamine C, zink en foliumzuur. In deze blog geven we meer informatie over deze supplementen.   Echinacea (Rode zonnehoed) Echinacea purpurea is een plant met een paarsachtige, roze bloem. ‘Rode zonnehoed’ wordt...
Lees verder

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Magnesium Complex?

11 maart 2024 - Kan jouw lichaam wel wat extra magnesium gebruiken en vraag je je af uit welke magnesiumvorm je moet kiezen? Denk dan eens na over Vitakruid Magnesium Complex: een supplement dat allerlei vormen van dit mineraal bevat. Lees hier wat de voordelen zijn.   Het maakt de keuze voor het juiste magnesiumsupplement misschien wat ingewikkeld: Je hebt...
Lees verder

Een teek bij je hond verwijderen

7 maart 2024 - Teken zijn een soort platte spinnetjes die zich voeden met het bloed van hun gastheer. Zodra de temperatuur boven de 7 graden stijgt, worden ze actief en slaan ze toe. Ook je hond loopt risico op een tekenbeet. Als je een teek bij je hond hebt ontdekt, hoe verwijder je die dan?   Controleer je hond regelmatig op teken. Strijk je met je vingers...
Lees verder

Verantwoord afvallen met Modifast Proteïn Shape

4 maart 2024 - Wil je graag op een verantwoorde manier afvallen en kun je hier wel hulp bij gebruiken? Volg dan het Modifast Proteïn Shape Programma. In deze blog leggen we uit wat deze methode inhoudt en wat je ervoor nodig hebt.   Als je graag een afvaldieet volgt met afwisselende producten die tóch lekker zijn, dan is het Modifast Proteïn Shape...
Lees verder

Wat te doen bij jeukende ogen door hooikoorts? Tien tips!

29 februari 2024 - Stuifmeel of ‘pollen’ van grassen en bomen verspreiden zich vaak al in februari en maart. Ben je allergisch voor deze pollen, dan heb je ‘hooikoorts’. Eén van de klachten die je kunt hebben is jeuk aan je ogen. Wat kun je hiertegen doen?   Niet iedereen is allergisch voor de pollen van dezelfde grassen of bomen. Je ervaart de meeste...
Lees verder

Vitakruid SilSolutions, nu ook met tropicalsmaak!

28 februari 2024 - SilSolutions is nu ook verkrijgbaar met tropicalsmaak! Dit is goed nieuws voor wie dit voedingssupplement elke dag gebruikt. SilSolutions, dat honderd procent natuurlijk organisch silicium bevat, helpt het haarvolume te verbeteren en maakt de huid zachter, gladder en soepeler.   Vitakruid SilSolutions* is een vloeibaar product. Dat is niet...
Lees verder

Weight Care-shakes verkozen tot lekkerste maaltijdshakes

26 februari 2024 - Uit onderzoek komen de aardbei- en vanilleshakes van Weight Care naar voren als de lekkerste maaltijdshakes van Nederland. De caloriearme shakes zijn bedoeld om af te slanken of je gewicht op peil te houden. Ze bevatten alle voedingsstoffen die je nodig hebt.   Het onderzoek werd uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Normec Sensory....
Lees verder

Waarom vitamine B12?

21 februari 2024 - Vitamine B12 ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes en helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Deze vitamine zit vrijwel alleen in dierlijke producten. Ben je veganist, zorg er dan voor dat je tóch vitamine B12 binnenkrijgt.   Vitamine B12 (cobalamine) is een wateroplosbare vitamine. Deze vitamine wordt...
Lees verder

Pijnstillers gebruiken: een NSAID of paracetamol?

19 februari 2024 - Pijn kan acuut zijn, chronisch zijn, heftig of minder heftig zijn. De ene pijn is de andere niet. Heb je veel pijn, dan kan een pijnstiller (tijdelijk) verlichting geven. In deze blog geven we informatie over verschillende pijnstillers. Over het algemeen zijn er twee soorten: NSAID en paracetamol.   Allereerst is het goed om de oorzaak van de...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.