Leuke cadeau-ideeën voor mannen die alles al hebben

De feestdagen komen eraan. Misschien ben je al op zoek naar leuke cadeau-ideeën. Maar wat geef je een man cadeau? Wij hebben een aantal leuke cadeau-ideeën voor een man op een rijtje gezet. De cadeaus hieronder zijn ook een aanrader voor mannen die alles al hebben.

 

Het is niet altijd gemakkelijk om een leuk cadeau-idee voor een man te bedenken. Maar sommige producten kan elke man gebruiken. Ze maken het leven nét iets comfortabeler en zijn in veel gevallen goed voor dagelijks gebruik.

 

Boldking: perfecte cadeaus voor mannen die alles al hebben

Zoek je leuke cadeaus voor mannen die alles al hebben? Geef dan een scheerset, aftershave of andere skincareproducten van Boldking cadeau! Deze producten maken de morgenroutine van een man een stuk comfortabeler.

 

Parfum voor heren

Sommige producten koopt niet elke man zomaar voor zichzelf, waardoor deze heel geschikt zijn als sinterklaascadeau of kerstcadeau. Een voorbeeld daarvan is parfum of eau de toilette. Bij Drogist.nl kun je parfum voor heren van allerlei merken kopen, in allerlei prijsklassen.

 

Paco Rabanne eau de toilette

Wil je echt iets speciaals? Kies dan voor Paco Rabanne. Een van de nieuwste eau de toilettes van Paco Rabanne is Paco Rabanne Phantom Eau de Toilette. Niet alleen de geur van romige lavendel, versmolten met citroen en houtachtige vanille is uniek, maar ook de verpakking. Deze au de toilette is opgeborgen in een robot!

 

Het is niet de enige eau de toilette van Paco Rabanne die in een heel speciaal flesje zit. Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette zit in een flesje dat eruitziet als een goudstaaf. Net zoals goud mensen verleidt, zal ook de geur van Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette mensen verleiden, is de gedachte. Deze eau de toilette heeft een heerlijke, frisse geur van sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel, kruiden, leder en houtkenmerken. Dit luchtje maakt een man zeker onweerstaanbaar!

 

Hugo Boss parfum

Een andere geurtje voor mannen die we aanraden is Hugo Boss Bottled Eau Parfum M Edp. De explosie van topnoten (bergamot en appel), hartnoten (kardamon en sage) en basisnoten (olijfhout en vetiver) is heerlijk. Bij deze parfum is een nieuwe draai gegeven aan de klassieke Hugo Boss-geur die bij veel mannen favoriet is. Het is dus een vertrouwd geurtje, maar net iets anders.

 

Andere parfums voor heren

Houd de man voor wie je parfum zoekt van een heerlijke, zomerse geur met houtachtige kenmerken? Dan is Jil Sander Sun for Men een goede optie.

Andere lekkere parfums of eau de toilettes voor heren zijn Calvin Klein Reveal man eau de toilette, Joop! Homme eau de toilette en Dolce & Gabbana For Men Eau de Toilette of Tabac Natural Eau de Toilette Spray. Stuk voor stuk heerlijke geurtjes waar je een man blij mee maakt!

 

Voordelige cadeaus voor mannen: de fijnste verzorgingsproducten

We weten natuurlijk niet hoe groot je uit wilt pakken met Sinterklaas of Kerst. Wil je slechts een klein aardigheidje geven aan je man, zoon, vriend of collega? Kneipp badolie, huidolie, douchegel, of massageolie is heel voordelig en iedereen vindt het heerlijk! Kneipp verzorgingsproducten verspreiden onweerstaanbare planten- en kruidengeuren. Een ‘Kneipp-momentje’ is een echt geniet-momentje.

 

Vooral voor oudere mannen zijn Fresh Up-producten populair. Denk bijvoorbeeld aan Fresh Up Original Shower Gel of Fresh Up Original Depper voor na het scheren.

Een ander leuk cadeau-idee voor een man is Nivea Men sensitive showergel of Men Active Engery Hydraterende gezichtscrème. Dit laatste product verfrist en voedt de huid en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Ideaal voor een man die er graag mooi en fris uitziet!

 

Ten Cate badjas voor heren

Een ander cadeau-idee voor een man is een lekkere warme Ten Cate badjas voor heren van fleece. Een Ten Cate badjas doe je aan als je ’s nachts even naar het toilet moet of tijdens het ontbijt. Ook als je thuis bent, even snel iets warms wilt aantrekken en niet direct zin hebt om je helemaal op en top aan te kleden, is een badjas fijn. Fleece houdt warmte goed vast en is daarom heerlijk om je warm te houden.

 

Dit geef je nog meer een man cadeau: Lucovitaal sloffen!

Vrijwel elke man loopt in de winter thuis op pantoffels. Maar niet alle pantoffels zitten even comfortabel. Lucovitaal sloffen hebben een speciaal ontworpen orthopedisch voetbed en helpen heup-, rug-, been-, knie-, en voetklachten te voorkomen. Schokeffecten worden tijdens het lopen op Lucovitaal sloffen verminderd. Heb je pijnlijke lichaamsdelen, dan ervaar je hierdoor minder pijn. Lucovitaal sloffen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Nog een cadeau-idee voor een man: Cadeausets!

Je kunt ook altijd nog voor een cadeauset kiezen. Een cadeauset voor mannen ziet er leuk uit en de producten zijn vaak voordeliger dan wanneer je ze los koopt. Vergulde Hand Cadeauset Scheerzeep Kwast Lotion bevat aftershave lotion, een scheerzeeptablet en een scheerkwast.

Een andere, leuke optie is het giftset Adidas Ice Dive Bodyspray + Showergel of een Adidas Ice Dive Geschenkset. Natuurlijk kunnen we niet al onze cadeausets voor mannen in deze blog benoemen. Bekijk onze website Drogist.nl en doe nog meer cadeau-ideeën voor mannen op!

 

Voor een man een cadeau kopen via Drogist.nl

Heb uit al die cadeau-ideeën voor mannen hét geschenk gevonden waar de man die jij wilt verrassen heel blij van wordt? Doe dan je bestelling online via Drogist.nl en profiteer van onze aanbiedingen! Wij sturen de bestelde artikelen zo snel mogelijk naar je toe. Als wij jouw online order vandaag nog vóór 21.30 uur ontvangen, krijg jij de bestelde producten morgen al thuisgestuurd, mits voorradig.

Terug naar overzicht

Hoe behandel je een hoornaarsteek?

22 juli 2024 - De Aziatische hoornaar duikt steeds vaker op in ons land. Helaas kun je ook door die bij gestoken worden. Wat kun je verwachten na een steek van een hoornaar en wat moet je ertegen doen? Actie is in ieder geval snel vereist als je bent gestoken in je mond of als je allergisch bent voor het gif.   Een steek van de Aziatische hoornaar kan...
Lees verder

Diarree op vakantie? Dit kun je ertegen doen

15 juli 2024 - Op vakantie in een ander land kun je ineens last krijgen van waterige ontlasting. Je hebt bijvoorbeeld iets gegeten of gedronken waarin een bacterie, virus of parasiet zat. ‘Reizigersdiarree’ wordt deze acute vorm van diarree ook wel genoemd. Wat helpt hiertegen?   Als je op vakantie gaat naar een (sub)tropisch gebied, is de kans op...
Lees verder

Pigmentvlekkencrème tegen hyperpigmentatie

10 juli 2024 - Pigmentvlekken, wie heeft ze niet? Misschien heb je extra veel bruine plekjes op je huid: hyperpigmentatie. Je hebt bijvoorbeeld melasma of ouderdomsvlekken. Hoe zorg je ervoor dat deze vlekken minder opvallen? Lees hier welke pigmentvlekkencrème je zoal kunt gebruiken.   Hyperpigmentatie is niet schadelijk, maar je kunt je er wel aan storen....
Lees verder

Spaanse Vlieg als lustopwekkend middel

8 juli 2024 - Nooit verwacht dat Spaanse vlieg het lustgevoel kan verhogen? Hier lees je alles over het liefdesdrankje Spaanse Vlieg van Eros.    De naam ‘Spaanse Vlieg’ doet vermoeden dat er Spaanse vlieg in het product verwerkt zit. Wees gerust, dit is niet het geval. Al werd de Spaanse vlieg – en dan vooral een stofje dat dit diertje uitscheidt...
Lees verder

Zonnebrand met bruinversneller

3 juli 2024 - Vind je ook dat het krijgen van een bruine teint zo langzaam gaat? Pas na een aantal keren zonnen, zie je eindelijk wat verschil. Hoe kun je ervoor zorgen dat je sneller bruin wordt? Koop zonnebrand met een bruinversneller!   Om sneller een kleurtje te krijgen, heb je meerdere mogelijkheden. Sommige mensen gebruiken een zelfbruiner. Zoek je...
Lees verder

Weight Care wordt WeCare

27 juni 2024 - Weight Care krijgt een andere naam: ‘WeCare’. De producten veranderen niet qua inhoud, maar krijgen wel een nieuwe verpakking. Ook de producten van WeCare zul je voortaan aantreffen in een nieuw jasje.   Zowel WeCare als Weight Care staan voor jarenlange ervaring op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing. Weight Care, dat in 1989...
Lees verder

Muggen verjagen met een muggenstekker

26 juni 2024 - Muggen kunnen je nachtrust behoorlijk verstoren. Word je niet gestoken, dan zul je toch in ieder geval last hebben van het gezoem om je oren. Heb je al eens een muggenstekker geprobeerd? Dan is nu het moment om een muggenstekker in huis te halen!   Hoge temperaturen in combinatie met veel regen zijn optimale omstandigheden voor muggen. Heb je...
Lees verder

Top 5 vakantiesupplementen: darmbacteriën, valeriaan en meer

24 juni 2024 - Op vakantie eet en leef je net een beetje anders dan in het dagelijks leven. En dan wil je natuurlijk niet dat je darmen, huid en nachtrust daar al te veel last van hebben. Of je nu thuis blijft of naar zonniger streken trekt, met deze vijf voedingssupplementen ben jij in ieder geval helemaal zomerklaar!   Tip 1. Darmbacteriën &...
Lees verder

Wat te doen na een wespensteek?

19 juni 2024 - Tijdens een zomerse dag kan het zomaar gebeuren: je wordt gestoken door een wesp. Wellicht weet je niet precies wat je moet doen. Hoe kun je een wespensteek behandelen? En hoe zit dat nou precies met de angel van de wesp die misschien nog in je huid zit?   Weet je niet zeker of je door een wesp gestoken bent? Een wespensteek herken je meestal...
Lees verder

Wat te doen bij zonneallergie? Gebruik levomenthol!

17 juni 2024 - Je hebt er lang naar uitgekeken: de zon! Maar nadat je eindelijk uitgebreid van de eerste zonnestralen hebt genoten, ontdek je vlekjes, bultjes of blaasjes op je huid. Je hebt last van zonneallergie! Ook op je oren kun je plekjes krijgen: lente-oren. Wat kun je hiertegen doen?   Je verwacht het misschien niet, maar zonne-allergie kun je óók...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.