Peuter & baby speelgoed

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Blij kind? Blije ouder. Daarom vind je bij ons goed, leuk en betaalbaar peuter en babyspeelgoed. Speelgoed waarmee je kleintje bezig en blij blijft.  Van zachte Warmies knuffels tot stimulerende Difrax bijtringen. Elk stuk speelgoed is bij ons zorgvuldig geselecteerd voor veiligheid, duurzaamheid en natuurlijk plezier!

 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten peuter & baby speelgoed

Elke fase van de groei van je kind vraagt om verschillend speelgoed om hun ontwikkeling te bevorderen. Knuffels zijn perfecte eerste vriendjes voor je baby.  Anti-stressballen kunnen hun fijne motoriek kunnen helpen ontwikkelen. Bijtringen zijn geweldig voor doorkomende tandjes en badspeeltjes maken de badtijd van je peuter een stuk leuker.

 

Welke merken hebben leuk peuter & baby speelgoed?

Bij ons vind je alleen de beste merken die ouders vertrouwen. Warmies, Difrax, Nûby en Munchkin zijn een paar van de topmerken in onze selectie. Deze merken zijn bekend om hun veilige, hoge kwaliteit speelgoed dat baby's en peuters helpt om te leren en te groeien.

 

Wat zijn Warmies knuffels?

De Warmies knuffels zijn niet alleen schattig, ze zijn ook een veilige manier om je baby comfort te bieden. Ze zijn gevuld met lavendelgeur en deze knuffels kunnen opgewarmd worden. Zo helpen ze om je kleintje te kalmeren en om te gaan slapen

.

Difrax bijtring

Het doorkomen van tandjes kan ongemakkelijk zijn voor je baby. Daarom biedt de Difrax Bijtring verlichting voor je kleintje. Deze bijtringen zijn ontworpen zodat kleine handjes ze gemakkelijk vast kunnen houden. Ook kan deze bijtring gekoeld worden voor extra comfort.

 

Baby speelgoed kopen bij Drogist.nl

Bij Drogist.nl maken we het gemakkelijk om het perfecte speelgoed voor je baby te vinden. Of je nu op zoek bent naar iets om je baby te troosten, te entertainen of te helpen bij hun ontwikkeling, je kunt er zeker van zijn dat je het bij ons vindt.

 

Maak de dagen van je kleintje nog leuker met ons assortiment baby speelgoed. Bestel nu en breng een lach op het gezicht van je baby!

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.