Schaamluis

Verfijn resultaten

Help, heb je last van schaamluis? Vervelend! Schaamluis levert behoorlijk wat ongemak. De kleine, miniscule parasieten voeden zichzelf met bloed en hechten zich aan lichaamshaar. Denk aan de oksels, benen, borsthaar, baardhaar of schaamhaar. Gek genoeg houden schaamluizen niet van hoofdhaar, wat direct het grote verschil maakt met de alom bekende hoofdluis

 

Schaamluis symptomen

Hoe herken je schaamluis? Waar men uitgaat van erge jeuk hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Met name wanneer het een eerste besmetting betreft treedt er niet direct jeuk op. Wie vaker besmet raakt heeft eerder te maken met directe jeuk en zelfs een blauwachtige huiduitslag. Doordat schaamluis op zoek gaat naar bloed, bijten ze in de huidlaag en laten ze speeksel achter. Het lichaam heeft hierop een allergische reactie, wat (soms) de nodige jeuk veroorzaakt. 

 

Luizen leggen, net als op het hoofd, eitjes die zich aan de haren hechten. De neten zijn wit van kleur en kleiner dan 1 millimeter. 

 

Schaamluis behandeling

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk verlost zijn van schaamluis. Het is niet alleen erg ongemakkelijk en vervelend, maar ook besmettelijk. Met Loxazol creme heb je een effectieve schaamluis behandeling in handen. De luizen kunnen zich verschuilen in het okselhaar, borsthaar of op de benen. Maar ook rondom het geslachtsdeel, de dijen en anus kan je last hebben van schaamluis. Het aanbrengen van de Loxazol 50 mg/g Creme dient nauwkeurig te gebeuren. De crème mag niet op de slijmvliezen van ogen, mond, oren, neus of vagina komen. Vervolgens dient de creme 8-12 uur in te werken om vervolgens met water te worden afgespoeld. Deze schaamluis behandeling kan indien nodig na 1 week nogmaals worden herhaald.

Lees meer
Sorteer op
Bij Drogist.nl kunt u producten uit de categorie Schaamluis voordelig online kopen tegen lage prijzen. Wanneer u vandaag uw Schaamluis producten voor 23:00 bestelt, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.