Anti-cellulite, afslankgel en anti-zwangerschapsstriae

Zou je graag de verbranding van onderhuids vet willen bevorderen? Koop dan afslankgel of -crème! Doet de huid van je benen, armen of billen je een beetje aan een sinaasappelschil denken met al die bobbeltjes en putjes? Dan heb je mogelijk last van cellulite. Hier verkopen wij handige producten voor. Collistar Night Anticellulite Slimming Superconcentrate gaat cellulite tegen en werkt tegelijkertijd ook afslankend. Kijk snel verder voor nog meer producten!

Lees meer
Sorteer op

Wat is cellulite?

Cellulite is een huidaandoening die ook wel ‘sinaasappelhuid’ wordt genoemd. Met cellulite ziet de huid van je huid van je (boven)benen, armen of billen ziet er bobbelig uit, net als bij een sinaasappelschil.

 

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite ontstaat op plekken waar vet en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Dit komt door een verminderde bloedcirculatie. Die verminderde bloedcirculatie is het gevolg van een vernauwing van bloedvaten door een toename van vetcellen in het onderhuidse bindweefsel. Gelukkig is cellulite onschuldig en kun je er iets aan doen.

 

Wat is het verschil tussen cellulite en cellulites?

In de volksmond wordt ‘cellulite’ ook wel ‘cellulites’ genoemd, terwijl ‘cellulites’ eigenlijk een heel andere aandoening is. Cellulites is een ontsteking en cellulite niet. Hierdoor verschillen de manieren waarop je het kunt behandelen. Voor je een product koopt, is het daarom belangrijk om te weten of je cellulite of cellulites hebt.

 

Met deze middelen kun je cellulite behandelen

Natuurlijk wil je cellulite graag behandelen om de huid weer zo mooi mogelijk te krijgen. Dit kun je onder meer doen door de huid te masseren, bijvoorbeeld met een cellulitis apparaat óf door bijvoorbeeld anti-cellulite gel, crème of capsules te gebruiken. Hieronder lees je meer over anti-cellulite producten van Collistar.

 

Collistar Anti-cellulite producten werken snel en effectief

Van het bekende Italiaanse merk Collistar zijn een aantal hele effectieve producten tegen cellulite te koop. Ben je op zoek naar een anti-cellulite product waarmee je al na twee weken zichtbaar resultaat ziet? Gebruik dan veertien dagen het kuurproduct Collistar Actives Anticellulite capsules.

 

Deze capsules combineren de vetverbrandende eigenschappen van cafeïne met de vochtafvoerende eigenschappen van escine voor een shockbehandeling. Je gebruikt elke dag één capsule. Om de capsule te openen, draai je de punt aan de bovenkant los en breng je de inhoud in opwaartse bewegingen aan. Je masseert de enkels tot aan de billen met dit product in. Gebruik dit product gerust in combinatie met andere anti-cellulite producten.

 

Zoek je een anti-cellulite product dat je het hele jaar door wilt gebruiken? Gebruik dan Collistar Anticellulite Cryo-Gel of Collistar Night Anticellulite Slimming Superconcentrate.

 

Speciale scrubgel als voorbereiding voor een anti-cellulite behandeling

Voordat je begint met anti-cellulite producten is het goed om een of twee keer per week de huid te scrubben met Collistar Talasso-scrub anti-aqua. Het extract van paardenkastanje en de groene koffie die hierin zitten, werken afslankend en vochtafvoerend. Hierdoor zijn de producten uit de anti-cellulite routine van Collistar nóg effectiever.

 

Hoe kun je zwangerschapsstriae verminderen?

Ben je zwanger, dan is de kans groot dat je te maken krijgt met zwangerschapsstriae. Dat zijn paarsrode striemen op je huid, meestal op je buik en borsten. Deze striemen ontstaan doordat de huid in korte tijd heel erg wordt opgerekt. Met Petit & Jolie Anti striae mark oil houd je de huid tijdens de zwangerschap soepel en elastisch, zodat je minder last zult krijgen van striae.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.