Handgel met alcohol

Welkom op onze pagina voor handgel met alcohol op drogist.nl, waar we begrijpen hoe belangrijk het is om je handen schoon en vrij van ziektekiemen te houden. Onze selectie van handgels met alcohol is zorgvuldig samengesteld om jou te voorzien van de beste producten voor handhygiëne, zodat je met een gerust hart je dagelijkse bezigheden kunt voortzetten. 

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten

Ons assortiment van handhygiëneproducten met alcohol is uitgebreid en veelzijdig, ontworpen om aan verschillende voorkeuren en situaties te voldoen. Alcoholdoekjes: Perfect voor snelle reiniging onderweg, deze doekjes zijn geïmpregneerd met alcohol en bieden een directe desinfectie. Handgel: Onze standaard handgels met alcohol doden ziektekiemen effectief zonder water of zeep nodig te hebben. Handgel Kokos: Voor wie op zoek is naar een hydraterende optie met een aangename geur, bieden we handgel met kokosextract. Tasformaat Handgel: Ideaal voor onderweg; deze compacte verpakkingen passen gemakkelijk in je tas of zak.Handspray: Een handige sprayvorm voor snelle desinfectie, perfect voor oppervlakken of handen.

 

Onze merken

Bij drogist.nl selecteren we onze merken op basis van kwaliteit, effectiviteit en gebruikerservaring. Enkele toonaangevende merken in onze selectie zijn:

Romed: Bekend om hun medische en hygiëneproducten, biedt Romed betrouwbare opties voor handdesinfectie.

DNL: DNL staat voor innovatie en kwaliteit, met producten ontworpen voor dagelijks gebruik.

Glycerona: Biedt hydraterende handgels die de huid beschermen en verzorgen, ideaal voor frequent gebruik.

Duoprotect: Specialiseert zich in producten die zowel beschermen als verzorgen, met toegevoegde vochtinbrengende bestanddelen.

 

Desinfecterende handspray alcohol

Naast de traditionele handgels, benadrukken we graag onze desinfecterende handspray met alcohol. Deze sprays bieden een handige en snelle manier om je handen te ontsmetten zonder kleverigheid, en zijn perfect voor mensen die constant onderweg zijn. Ze bieden dezelfde krachtige bescherming tegen ziektekiemen en bacteriën als onze handgels, maar in een nog gemakkelijker te gebruiken formaat.

 

Handgel met alcohol kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing om je handen schoon en vrij van ziektekiemen te houden? Onze handgel met alcohol is de perfecte keuze voor jou. Met opties van verschillende merken en in verschillende formaten, inclusief alcoholdoekjes, handgel in diverse geuren, tasformaat handgels en handspray, vind je zeker een product dat aan jouw behoeften voldoet.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.