Visolie/Vetzuren

Visolie is rijk aan Omega 3-vetzuren, zoals docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA). EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. Bekijk hieronder ons assortiment voedingssupplementen met visolie en vetzuren! Wij hebben ook voedingssupplementen met algenolie in ons assortiment, een vegan alternatief.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze voedingssupplementen met visolie

In ons assortiment vind je diverse soorten visolie supplementen, waaronder omega 3 algenolie, een vegan alternatief voor visolie, omega-3 extra voor een geconcentreerde dosis van deze essentiële vetzuren, arctische visolie MSC, gewonnen uit duurzaam gevangen vis, en lijnzaadolie omega 369, een plantaardige bron van omega vetzuren. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor de hoogste kwaliteit. De producten op deze pagina zijn voedingssupplementen. Een gezonde levensstijl en een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging daarvan maar als aanvulling.

 

Omega 3 supplement met visolie

De meeste voedingssupplementen met Omega 3 bevatten visolie.

 

Omega 3 Algenolie, een vegan alternatief

Omega 3 algenolie is een uitstekend alternatief voor degenen die op zoek zijn naar een plantaardige bron van omega-3 vetzuren. Dit supplement wordt gewonnen uit algen, een van de rijkste plantaardige bronnen van deze essentiële vetzuren.

 

Visolie van verschillende merken

We hebben een breed scala aan merken in onze collectie, zoals Bonusan, Now, Mattison, Elvitaal, en Metagenics. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en zuiverheid, en bieden producten aan die passen bij diverse dieet- en gezondheidsbehoeften.

 

Visolie voordelig online kopen bij Drogist.nl

Heb jij omega-3 vetzuren nodig? Ontdek dan onze voedingssupplementen met visolie! Onze voedingssupplementen zijn online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde voedingssupplementen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.