Konjac / Glucomannan

Konjac is een wortelgroente die groeit in delen van Azië. Delen van de plant worden gebruikt als voedingssupplement. Op zoek naar voedingssupplementen met Konjac Glucomannan? Bekijk dan op deze pagina ons assortiment! 

Lees meer
Sorteer op

Verschillende soorten voedingssupplementen met konjac

Hieronder lees je meer over de verschillende voedingssupplementen met konjac die je op onze webshop aantreft.

 

Konjac Capsules

Konjac capsules zijn een gemakkelijke en snelle manier om de voordelen van Konjac of Glucomannan binnen te krijgen. Ze zijn ideaal voor mensen die onderweg zijn of geen tijd hebben om een supplement in poedervorm te bereiden.

 

Konjac Extract

Het konjac extract is een geconcentreerde vorm van Glucomannan. Dit extract is ideaal voor diegenen die de zuiverste vorm van dit supplement willen. Het kan gemakkelijk worden toegevoegd aan drankjes, smoothies of gerechten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor je dagelijkse gezondheidsroutine.

 

Onze merken

Hieronder lees je meer over de merken van voedingsupplementen met konjac die wij aanbieden. 

 

Now

Now is een van de toonaangevende merken als het gaat om natuurlijke supplementen. De producten van Now met Konjac of Glucomannan zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen een zuivere inname van deze bijzondere stof.

 

Nova Vitae

Nova Vitae staat bekend om zijn commitment aan gezondheid en welzijn. Met een breed scala aan natuurlijke producten biedt het merk ook een uitstekend supplement met Konjac of Glucomannan aan dat zowel effectief als puur is.

 

Purasana

Purasana streeft ernaar producten te leveren die zowel goed voor je zijn als voor de planeet. Dat geldt ook voor supplementen van Pursana met Konjac of Glucomannan.

 

Arkocaps

Arkocaps heeft zich gespecialiseerd in het creëren van kruidencapsules van hoge kwaliteit. De voedingssupplementen Konjac of Glucomannan van Arkocaps zijn zorgvuldig geformuleerd om je de beste resultaten te bieden zonder compromissen.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.