Echinacea

Echinacea purpurea, ook wel bekend als Rode Zonnehoedkruid, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Echinacea is goed voor de luchtwegen en de weerstand*.

 

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Ons assortiment echinacea

We hebben een breed scala aan Echinacea producten om aan je specifieke behoeften te voldoen. 

 

Verschillende merken

We verkopen producten met echinacea van merken als A. Vogel, Lucovitaal, Physalis, Homeoden, Natura, en Jacob Hooy aan te bieden. A. Vogel is een gezondheidsmerk. De naam A. Vogel verwijst naar Alfred Vogel, een Zwitserse pionier die als credo had: "De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te beschermen en te behouden. Het bedrijf Jacob Hooy, die zich 'hofleverancier' mag noemen, is een bedrijf van kruiden en specerijen. De historie van dit bedrijf gaat terug naar 1743, toen Jacob Hooy een kruidenkraam aan de Amsterdamse Nieuwmarkt begon. Inmiddels zijn de producten van Jacob Hooy niet meer weg te denken.

 

Echinacea-supplement

Wij verkopen allerlei voedingssupplementen met echinacea, waaronder druppels, gummies en kauwtabletten.

 

Echinacea-druppels

De Echinacea druppels zijn een handige manier om je dagelijkse dosis Echinacea purpurea binnen te krijgen. Ze zijn gemakkelijk te doseren en gemakkelijk in te nemen. 

 

Echinacea purpurea kopen

Bij Drogist.nl kun je heel voordelig voedingssupplementen met echinacea purpurea kopen. Je krijgt de bestelde producten heel snel thuisgestuurd! 

 

De producten op deze pagina zijn voedingssupplementen. Een gezonde levensstijl en evenwichtige, gevarieerde voeding zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging hiervan.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.