Vitamine D tabletten

Vitamine D speelt een rol bij de botaanmaak van kinderen en zorgt mede voor een goede weerstand van kinderen. Vitamine D draagt bij tot het normaal gebruik van calcium en fosfor door het lichaam. Ook helpt vitamine D de tanden sterk te houden en heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem. Vitamine D helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar. Vitamine D nodig? Hieronder tref je ons assortiment vitamine D-tabletten aan.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Vitamine D in de vorm van tabletten

We hebben een uitgebreid assortiment vitamine D tabletten om aan je behoeften te voldoen. Tabletten zijn een handige manier om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid vitamine D binnenkrijgt, zelfs als je een druk schema hebt. Ze zijn gemakkelijk in te nemen en passen perfect bij je dagelijkse routine.

 

Onze merken

Davitamon is een van de toonaangevende merken als het gaat om vitamines. Davitamon vitamine D-tabletten zijn kwalitatief goed en zijn vaak geschikt voor het hele gezin.

Vitakruid is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige supplementen. De vitamine D-tabletten van Vitakruid bevatten vaak extra ingrediënten die synergetisch werken om je gezondheid te ondersteunen.

A. Vogel is bekend vanwege de natuurlijke gezondheidsproducten. De vitamine D-tabletten van A Vogel zijn ideaal als je de voorkeur geeft aan een natuurlijke aanpak van gezondheidssupplementen.

Van Lucovitaal is een breed scala aan gezondheidsproducten verkrijgbaar. Lucovitaal Vitamine D-tabletten zijn effectief en betaalbaar, waardoor ze een geweldige optie zijn voor iedereen.

Metagenics is een merk dat bekend staat om hun wetenschappelijke benadering van supplementen. Met een focus op innovatie, zijn de vitamine D-tabletten van Metagenics ontwikkeld om maximale voordelen te bieden. 

Vitamine D-tabletten voor kinderen

Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam van kinderen. Ook is vitamine D nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Vitamine D-tabletten voor kinderen hebben van een lekkere smaak, zodat kinderen het niet vervelend vinden om deze supplementen in te nemen.

 

Vitamine D-tabletten voor volwassenen

Wij verkopen verscheidene vitamine D-tabletten voor volwassenen. Geef je de voorkeur aan smelttabletten of aan kauwtabletten? Aan jou de keus!

Vitamine D-tabletten kopen

Vitamine D-tabletten zijn online te koop bij Drogist.nl. Profiteer van een voordelige prijs en een snelle levering! 

 

Vitamine D is een voedingssupplement. Een gezonde levensstijl en evenwichtige, gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is niet bedoeld als vervanging hiervan, maar alleen als aanvulling hiervan. 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.