Vitamine D

Vitamine D ondersteunt de botten. De volgende claims zijn goedgekeurd:

  • Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.
  • Vitamine D draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen.
  • Vitamine D is nodig voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Ons assortiment vitamine D-supplementen

We hebben een scala aan vitamine D supplementen in verschillende vormen. Voor degenen die gemak zoeken, zijn capsules een uitstekende keuze; ze zijn compact en eenvoudig in te nemen. Als je daarentegen de voorkeur geeft aan een traditionele aanpak, dan zijn tabletten een vertrouwde en handige optie. Voor een snelle absorptie en gemak bij het slikken zijn softgels een fantastische keuze. Ze zijn zacht en maken het slikken moeiteloos. Als flexibiliteit in dosering belangrijk voor je is, dan zijn druppels ideaal. Ze zijn ook perfect voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen.

 

Onze merken

Op onze webshop vind je vitamine D-supplementen van merken als Dagravit, Davitamon, Orthica, Proviform, Vitortho, Nova Vitae en Golden Naturals.

 

Supplementen bij vitamine D-tekort 

Het is essentieel om een vitamine D-tekort aan te pakken. Heb je een tekort aan vitamine D? Artelle's hooggedoseerde supplementen zijn bedoeld voor het aanpakken van een vitamine D-tekort, waardoor je snel weer op weg bent naar welzijn.

 

Vitamine D-supplement Kopen

Vitamine D-supplement nodig? Je kunt vitamine D-supplementen van merken als Dagravit, Davitamon, Proviform, Orthica, Vitortho en Nova Vitae heel voordelig bestellen bij Drogist.nl. Profiteer van lage prijzen en een snelle levering!

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.