Darm

Opzoek naar gezondheidsproducten voor je darmen, zoek niet verder! Bij Drogist hebben we een uitgebreid assortiment aan producten voor je darmen!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Een regelmatige en gezonde stoelgang is fundamenteel voor je welzijn. Bij Drogist.nl zijn we er om je te helpen je darmgezondheid te optimaliseren met onze verscheidenheid aan supplementen speciaal voor de stoelgang.

 

Wat is het prikkelbare darm syndroom?

Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) is een veel voorkomende aandoening die invloed heeft op de dikke darm. Dit is vaak te herkennen aan buikpijn, -krampen, opgeblazenheid, winderigheid, obstipatie en diarree. Dit wil zeggen dat de normale functie van de darm verstoord is zonder dat er bij onderzoek aantoonbare afwijkingen zijn.  

 

 

Welke soorten producten voor je darmen biedt Drogist.nl aan?

Bij Drogist hebben we een uitgebreid aanboed aan verschillende soorten supplementen voor de stoelgang: 

  • Physilliumvezels
  • Supplementen
  • Kuren

 

Welke merken bieden producten voor je darmen aan?

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten, daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals Lucovitaal, MannaVital en Wapiti. Deze merken staan garant voor supplementen die veilig en effectief zijn.

 

 

Producten voor je darmen kopen

Ontdek ons ruime assortiment aan supplementen en vind het product dat het beste bij jouw behoeften past. Of je nu kiest voor psylliumvezels, een kuur, of één van onze andere opties, je kunt erop vertrouwen dat je een kwalitatief hoogwaardig product in handen krijgt.

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.