Inhalers

Op zoek naar producten om vrijer te kunnen ademen? Bekijk hieronder ons assortiment gezondheidsproducten. Je kunt bijvoorbeeld een inhaler kopen met etherische oliën. 

Lees meer
Sorteer op

Onze gezondheidsproducten voor neus & vrijer ademen

We bieden een breed scala aan producten waaronder inhalers, inhalatoren, inhalatiepleisters, inhalatiesticks en neussticks. Elk product heeft zijn eigen unieke voordelen, van het bieden van onmiddellijke verlichting tot het aanpakken van de bron van ademhalingsproblemen.

 

Onze merken

Drogist.nl is trots om een scala aan topmerken te bieden waaronder Vicks, Rhino caps, Damp, Aromed, La Drome, Slatpipe, Aromastick en Puressentiel. Deze merken zijn vertrouwd en gerespecteerd in de wereld van gezondheidszorg en hebben zich keer op keer bewezen in termen van kwaliteit en effectiviteit.

 

Vicks inhaler

De Vicks inhaler is een van onze meest populaire producten. Deze kleine maar krachtige inhaler biedt een onmiddellijke verlichting van verstopte neuzen en verbetert je ademhaling.

 

Inhalator met essentiële oliën

Meestal hebben wij ook inhalators met essentiële oliën in ons assortiment. Vaak is de formule volledig natuurlijk, waardoor deze producten voor veel mensen geschikt zijn. Meestal zijn deze producten niet geschikt voor zwangere vrouwen. 

 

Neusstick

Onze neussticks zijn ontworpen voor draagbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn perfect om bij je te hebben voor die momenten dat je snelle verlichting nodig hebt, of je nu thuis bent, op het werk of onderweg.

 

Inhalers of inhalators kopen

Koop je inhalers of inhalators gemakkelijk en snel online. Haal diep adem en geniet van het gevoel van vrije ademhaling. Koop nu je inhalers bij Drogist.nl!

 

 

 

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.