Luizen

Niets kan zoveel ongemak en irritatie veroorzaken als hoofdluizen. Gelukkig biedt Drogist.nl een breed scala aan effectieve oplossingen om deze kleine ongenode gasten te bestrijden. Of je nu op zoek bent naar preventieve maatregelen of een acute behandeling nodig hebt, wij hebben alles in huis. Ontdek onze selectie van luizenlotions, anti-luis shampoos en luizenkammen, van vertrouwde merken zoals Dr. Swaab, Prioderm en Arkopharma.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten

Luizenlotionsbieden een krachtige formule die luizen en neten effectief doodt, terwijl het tegelijkertijd zacht is voor de hoofdhuid. Makkelijk aan te brengen en snel werkend. Anti-Luis Shampoo zijn speciaal ontwikkelde shampoos die niet alleen het haar reinigen, maar ook luizen en neten verwijderen. Ideaal voor regelmatig gebruik, vooral na een uitbraak van hoofdluizen. Een luizenkam is een essentieel hulpmiddel voor het nauwkeurig verwijderen van luizen en neten. Onze luizenkammen zijn ontworpen om effectief door het haar te glijden en elk spoor van luizen te elimineren.

 

Onze merken

Dr. Swaab staat bekend om hun wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsproducten. Hun luizenbehandelingen zijn zowel effectief als veilig voor het hele gezin. Als specialist in luizenbestrijding biedt Prioderm een reeks producten die snel en doeltreffend werken, waardoor je snel van je luizenprobleem af bent. Arkopharma combineert natuurlijke ingrediënten met wetenschappelijke innovatie om producten te ontwikkelen die zowel effectief als zacht zijn voor de hoofdhuid.

 

 

Middel tegen luizen kopen

Heb je te maken met een luizenplaag? Geen zorgen, Drogist.nl heeft alles wat je nodig hebt om luizen effectief te bestrijden. Van lotions en shampoos tot kammen, onze producten zorgen ervoor dat je snel weer luizenvrij bent. Bekijk ons assortiment van Dr. Swaab, Prioderm en Arkopharma en vind de perfecte oplossing voor jouw situatie.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.