Oren

Verfijn resultaten

Iedereen maakt oorsmeer aan, maar te veel kan leiden tot ongemak en gehoorproblemen. Gelukkig hebben we bij Drogist.nl de perfecte oplossing: oordruppels tegen overtollig oorsmeer. Oorsmeer oordruppels zijn een snelle en eenvoudige manier om overtollig oorsmeer te verwijderen. Ze zijn veilig te gebruiken en ontworpen om oorsmeer op te lossen en te verwijderen zonder enige schade aan de gehoorgang te veroorzaken. Onze oordruppels tegen overtollig oorsmeer kunnen helpen bij het voorkomen en behandelen van oorproppen die ongemak of gehoorverlies kunnen veroorzaken.Bekijk op deze pagina ons assortiment oordruppels tegen overtollig oorsmeer en andere medische hulpmiddelen voor je oren!

Lees meer
Sorteer op

Oordruppels om oorsmeer op te lossen

Oordruppels die oorsmeer oplossen zijn een veilige en eenvoudige oplossing om overtollig oorsmeer te verwijderen. Ze zijn speciaal ontworpen om het oorsmeer te verzachten en het vervolgens te helpen verwijderen. Dit zorgt voor een duidelijker gehoorkanaal en voorkomt de vorming van oorproppen. Bestel vandaag nog oordruppels online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jij het bestelde product zo snel mogelijk in huis hebt!

 

A. Vogel Oordruppels tegen overmatig oorsmeer en voor oorhygiëne

De oorsmeer druppels van A. Vogel zijn gemaakt van een natuurlijke olie die helpt om ingedroogd oorsmeer zacht te maken. De olie bestaat, om precies te zijn, uit natuurlijke kokosolie en zonnebloemolie met goudsbloemextract. Als het oorsmeer zacht is geworden, kan het gemakkelijker verwijderd worden. A. Vogel Oordruppels zijn ook te gebruiken voor het ondersteunen van een goede oorhygiëne, bijvoorbeeld na het dragen van oordopjes of een gehoorapparaat. De druppels reinigen de gehoorgang.

 

Hoe gebruik je A. Vogel Oordruppels?

Lees hieronder hoe je A. Vogel Oordruppels gebruikt. Lees altijd voor gebruik de bijsluiter.

 

Bij overmatig oorsmeer

Heb je last van overmatig oorsmeer? Voor volwassenen geldt dan het advies om 1-2 keer per dag 4 tot 5 druppels in het oor te doen. Je kunt de druppels maximaal 30 dagen gebruiken zonder onderbreking. 

 

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen 1 keer per dag 4-5 oordruppels in het oor druppelen. Raadpleeg bij kinderen vooraf een arts om uit te sluiten dat de oorklachten geen andere medische behandeling behoeven. De maximale gebruiksduur dient bij kinderen vastgesteld te worden door een arts. 

 

Voor hygiëne van het oor

Draag je een gehoorapparaat en wil je A. Vogel Oordruppels gebruiken om de hygiëne van het oor te ondersteunen? Druppel dan 4-5 keer in het oor, nadat je het gehoorapparaat uit je oor hebt gehaald. Het gebruik van de oordruppels heeft geen nadelige invloed op het gehoorapparaat. Heb je oordopjes gedragen? Druppel ook dan 4-5 keer in het oor. 

 

Wat is A. Vogel?

A. Vogel is een gezondheidsmerk. Onder de merknaam A. Vogel zijn onder meer kruidengeneesmiddelen, voedingssupplementen en gezonde voedingsproducten verkrijgbaar. "De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te beschermen en behouden", was het motto van Alfred Vogel, een Zwitserse pionier op het gebied van natuurlijke gezondheid. A. Vogel wil het milieu zo min mogelijk belasten. De verpakkingen van A Vogel zijn dan ook zo veel mogelijk milieuvriendelijk. De materialen van deze verpakkingen hebben bij verbranding geen schadelijke effecten op het milieu. 

 

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.