Paracetamol bestel je voordelig online op Drogist.nl

Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Een heel bekende en veel gebruikte pijnstiller is toch wel de paracetamol. Paracetamol heeft een pijnstillende, koortsverlagende en ontstekingsremmende werking. Daarom kan paracetamol bij veel verschillende soorten klachten verlichting bieden. Paracetamol is een pijnstiller die een signaal afgeeft aan de hersenen waardoor de pijnprikkel niet zal aankomen in de hersenen, dit is dus de reden dat je minder pijn voelt na het nemen van een paracetamol!

 

Wanneer gebruik je paracetamol?

Voorbeelden van klachten waarbij paracetamol gebruikt kan worden zijn: bij pijn, migraine, kiespijn, spierpijn, hoofdpijn, verkoudheid, rugpijn, menstruatiepijn,zenuwpijn, of bij griep en koorts. De paracatamol dosering is verschillend per paracetamol, dit betekent dus dat de sterkte van de werkende stof in de paracetamol verschillend kan zijn. Het is dan dus ook belangrijk na te gaan voor het gebruiken van de paracetamol hoeveel paracetamol per dag je mag gebruiken!

 

Ook vind je bij ons speciale paracetamol die geschikt is voor kinderen. Je kunt paracetamol kiezen in de vorm van een tablet, poeder, bruistablet of zetpil! 

 

Paracetamol voordelig online bestellen 

Opzoek naar een geschikte paracetamol? Bij ons op Drogist.nl hebben wij een groot assortiment aan paracetamol. Zo hebben wij al paracetamol vanaf €0.49 cent. Heb je nog vragen of opmerkingen over paracetamol? Op werkdagen van 10:00 tot 17:00 zijn bereikbaar op 0113-253805 om je al je vragen over paracetamol te beantwoorden. Bestel voordelig en snel paracetamol online op Drogist.nl! Vandaag voor 17:00 besteld? Morgen in huis!

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten
Bij Drogist.nl kunt u producten uit de categorie Paracetamol online kopen. Wanneer u vandaag uw Paracetamol producten voor 23:00 bestelt, dan bezorgen wij uw bestelling de volgende werkdag, mits voorradig.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.