Diclofenac

Diclofenac is een pijnstiller die ontstekingsremmend werkt. Het middel kan gebruikt worden bij verschillende soorten pijnklachten, zoals hoofdpijn, migraine, menstruatiepijn, gewrichtspijn en spierpijn. Diclofenac is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals tabletten, capsules en gel. Bij drogist.nl kun je diclofenac kopen van bekende merken zoals Voltaren en Healthypharm.

 

 

Lees meer
Sorteer op

Wat is diclofenac?

Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller die te gebruiken is bij verschillende soorten pijnklachten. In veel gevallen kun je het beste paracetamol gebruiken, omdat deze pijnstiller de minste kans geeft op bijwerkingen. Maar in sommige gevallen is het beter om diclofenac te gebruiken vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen. Diclofenac verhindert dat er een pijnsignaal aan de hersenen doorgegeven wordt. Ook remt diclofenac ontstekingen. Hierdoor worden de pijn en de zwelling minder. Diclofenac is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals tabletten, capsules en gel.

 

Waar helpt diclofenac tegen?

Diclofenac kan gebruikt worden bij verschillende soorten pijnklachten, zoals hoofdpijn, menstruatiepijn, gewrichtspijn en spierpijn. Ook kan het middel verlichting bieden bij ontstekingen, bijvoorbeeld bij reuma of artrose. Het is belangrijk om de dosering en het gebruik van diclofenac goed af te stemmen met een arts of apotheker.

 

Welke varianten van diclofenac kan ik kopen?

Bij drogist.nl kun je verschillende varianten van diclofenac kopen, zoals tabletten, capsules en gel. De tabletten en capsules zijn geschikt voor inwendig gebruik en werken snel en effectief bij pijnklachten. De gel is geschikt voor uitwendig gebruik en kan gebruikt worden bij bijvoorbeeld spierpijn en gewrichtspijn. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed te volgen en de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

 

Diclofenac kopen

Bij drogist.nl kun je diclofenac kopen van bekende merken zoals Voltaren en Healthypharm. Door de ontstekingsremmende werking is diclofenac een middel dat gebruikt wordt tegen verschillende soorten pijnklachten. Bestel nu bij drogist.nl en profiteer van snelle levering en scherpe prijzen.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.