Spierpijn

Verfijn resultaten

Spierpijn verhelpen? Op deze pagina vind je verschillende geneesmiddelen tegen spierpijn. 

Lees meer
Sorteer op

Onze geneesmiddelen tegen spierpijn

In ons assortiment vind je crèmes die speciaal zijn gemaakt om spierpijn te verlichten. Ze bieden snelle, plaatselijke verlichting en zijn makkelijk in gebruik. Met een eenvoudige toepassing kun je de pijnlijke gebieden doelgericht behandelen. Let op: De producten op deze pagina zijn geneesmiddelen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter door. 

 

Onze merken

We verkopen geneesmiddelen tegen spierpijn van merken als Mobilat.

 

Crème voor spierpijn: Naproxen crème

De crèmes van Naproxen kunnen verlichting bieden, dankzij de pijnstillende eigenschappen. 

 

Aleve Select 275 mg Naproxen

Naproxen is verkrijgbaar in de vorm van tabletten, bijvoorbeeld Aleve Select 275 mg Naproxen. Dit geneesmiddel kun je gebruiken bij hoofdpijn, koorts en pijn na vaccinaties, tand- en kiespijn, spierpijn, spit, reumatische pijn en menstruatiepijn. Gebruik Aleve Select 275 mg Naproxen niet langer dan 10 dagen zonder een arts te raadplegen. Als je gebruikmaakt van de laagste effectieve dosering gedurende een zo mort mogelijke periode die nodig is om de symptomen te bestrijden, kunnen bijwerkingen tot een minimum beperkt blijven. Dit geneesmiddel mag niet gebruikt worden door kinderen met een lichaamsgewicht dat lager is dan 50 kg.

 

Mobilat Hydrofiele Crème

Mobilat Hydrofiele Crème is een ander product in ons assortiment. Het is bedoeld om te gebruiken bij (sport)blessures, letsel of verstuikingen. Merk je na 3 dagen nog een duidelijk verschil? Raadpleeg dan een arts.

 

Crème of tabletten tegen spierpijn kopen

Crème voor spierpijn nodig? Of liever pijnstillende tabletten? Crèmes of tabletten tegen spierpijn zijn online te bestellen bij Drogist.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de geneesmiddelen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.