Winderig

Verfijn resultaten

Last van het prikkelbaredarmsysndroom? Winderigheid kan oncomfortabel zijn en je dagelijkse leven beïnvloeden. Bij Drogist.nl bieden we een assortiment aan medicatie voor winderigheid. 

Lees meer
Sorteer op

Onze medicatie tegen winderigheid

We bieden verschillende soorten medicatie voor winderigheid, waaronder pepermuntolie. De producten op deze pagina zijn geneesmiddelen. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

 

Pepermuntolie

Tempocol Pepermuntolie is een kruidengeneesmiddel dat is bereid uit uit de bladeren van de pepermuntplant. Het heeft een ontspannend effect op maag en darmen. Tempocol Pepermuntolie is bedoeld voor de symptomatische behandeling van lichte spasmen van het maagdarmkanaal, flatulentie en buikpijn, vooral bij patiënten met prikkelbaredarmsyndroom. Dit medicijn is bedoeld voor volwassenen, adolescenten en kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. De veiligheid en werkzaamheid van Tempocol pepermuntolie is nog niet vastgesteld bij kinderen jonger dan 8 jaar. Gebruik dit middel daarom niet voor kinderen uit deze leeftijdsgroep. Tempocol Pepermuntolie is verkrijgbaar in maagsapresistente capsules. Deze capsules bevatten een beschermende laag, zodat de capsule niet oplost in de maag. Dit is een manier om de maag te beschermen. De capsule wordt pas opgelost als deze in darmen terechtkomt. Slik maagsapresistente capsules altijd door zonder er op te kauwen. Anders maak je het beschermende laagje van de capsule kapot. Bij patiënten die al last hebben van brandend maagzuur of een hiatushernia, kan in sommige gevallen na de inname van pepermuntolie een opvlamming van deze symptomen optreden. De behandeling moet bij deze patiënten worden gestopt. 

 

Medicatie tegen winderigheid kopen

Medicatie tegen winderigheid is online te bestellen bij Drogist.nl. WIj zorgen ervoor dat jij het bestelde geneesmiddel zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt.

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.