Tabletten

Bij Drogist.nl hebben we een assortiment keeltabletten om uit te kiezen. Zuigtabletten zijn populair omdat je ze eenvoudig in je mond kunt stoppen en ze langzaam kunt laten oplossen voor directe verlichting. Tabletten zijn meer geschikt voor mensen die liever iets slikken met water, terwijl keelpastilles zachter zijn en meestal een meer verzachtende werking hebben. De keuze van het type hangt vaak af van persoonlijke voorkeur.

Lees meer
Sorteer op

Onze merken

We bieden keeltabletten aan van merken als Trachitol en Strepsils. Keeltabletten van Mucoangin zijn een optie als je de zwelling in de keel wilt veranderen. Keeltabletten van Isla richten zich op het bevochtigen en verzachten van de keel. Coldrex is ideaal als je keelpijn onderdeel is van verkoudheid, en True Drops is een merk van natuurlijke initiatieven. 

Beste keeltabletten

Wat zijn de beste keeltabletten? De keuze is persoonlijk en hangt af van jouw symptomen en voorkeuren. Het is belangrijk om te kiezen voor een product dat snel verlichting biedt en ingrediënten bevat die de keel verzachten.

 

Keeltabletten kopen

Keeltabletten van onder meer Strepsils, Tranchitol, Coldrex, Isla, Strepfen en Mucoangin zijn online te koop bij Drogist.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde keeltabletten zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt.

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.