Druppels

Verfijn resultaten

Keelpijn kan je dag behoorlijk verstoren, en soms heb je snelle verlichting nodig. Op deze pagina vind je keelsprays. Lees altijd voor gebruik de bijsluiter.

 

Lees meer
Sorteer op

Strepfen Keelspray

Eén van de bekende keelsprays is Strepfen Keelspray, zoals Strepfen Keelspray 8,7 MG. Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor het verlichten van keelklachten zoals keelpijn, pijn, slikproblemen en zwelling bij volwassenen van 18 jaar en ouder. Jongeren of kinderen onder de 18 jaar mogen het niet gebruiken. De werkzame stof is flurbiprofen. Flurbiprofen behoort tot een groep medicijnen die ‘niet-steroïde antiinflammatoire medicijnen’ (NSAID's) worden genoemd. Deze medicijnen werken door het veranderen van hoe het lichaam reageert op pijn, zwelling en hoge temperatuur. Gebruik je Strepfen Keelspray 8,7 MG, vermijd dan het gebruik van alcohol. Als je wel alcohol nuttigt, heb je een groter risico op een bloeding in de darmen of maag. Gebruik Strepfen Keelspray 8,7 MG niet langer dan 3 dagen. Lees voor meer informatie de bijsluiter.

 

Gebruik van keelsprays in combinatie met andere geneesmiddelen

Gebruik je naast een keelspray nog andere geneesmiddelen? Vraag dan advies aan je arts of apotheker. Sommige geneesmiddelen kunnen de werking van andere geneesmiddelen veranderen. 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.