Likdoornpleisters

Likdoorns kunnen voor veel ongemak zorgen. Ze veroorzaken pijn en een oncomfortabel gevoel bij elke stap die je zet. Maar maak je geen zorgen, bij Drogist.nl hebben we de oplossing: likdoornpleisters en teenkapjes . Deze middelen wondermiddeltjes kunnen je helpen de pijn te verlichten en het genezingsproces van likdoorns te versnellen.

Lees meer
Sorteer op

Wat is een likdoorn?

Een likdoorn is een eeltknobbel op de voet die naar binnen groeit. Doordat een likdoorn in het midden donkerder is, doet deze je denken aan een oog. Vandaar dat een likdoorn ook wel ‘eksteroog’ wordt genoemd. Een likdoorn ontstaat door hoge druk. Vaak zijn knellende schoenen de oorzaak.

 

Verschillende producten om likdoorns te behandelen

Bij Drogist.nl hebben we verschillende soorten middelen tegen likdoorns om aan je individuele behoeften te voldoen.

 

Likdoornpleisters 

Likdoornpleisters, zoals Hansaplast Voet Anti-Druk Likdoorn Pleisters bieden gerichte verlichting door de druk op de likdoorn te verminderen en de huid te beschermen tegen wrijving. Doordat de eeltlaag van de likdoorn naar binnen groeit, is deze heel pijnlijk. Een likdoornpleister zorgt ervoor dat je minder pijn ervaart. Likdoornpleisters zijn gemakkelijk aan te brengen en perfect voor dagelijks gebruik.

 

Teenkapjes

Heb je last van een likdoorn aan je teen, dan kun je ook kiezen voor Epitact Digitops voor likdoorns. Deze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Een Epitact Digitop is een teenkapje van soepel, elastisch materiaal dat de druk over je teen verdeelt. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van de likdoorn of eksteroog. Het teenkapje werkt ook om het ontstaan van nieuwe likdoorns zoveel mogelijk te voorkomen. 

 

Anti-drukringen 

Anti-drukringen, zoals Idyl Anti-Drukringen Large, zijn ontworpen om de druk en wrijving op de likdoorn te verminderen. Ze zijn ideaal om te gebruiken als je schoenen draagt en kunnen helpen de pijn te verminderen.

 

Likdoorn Zinkzalf

Zinkzalf kan een uitstekende ondersteuning bieden bij de behandeling van likdoorns. Zink heeft helende eigenschappen die de huid verzachten, het genezingsproces bevorderen en ontstekingen verminderen. Het is een geweldige aanvulling op likdoornpleisters of anti-drukringen. Bij Drogist.nl is onder meer de volgende zinkzalf te koop: Sudocrem Multi Expert en Neutral Baby Zinkzalf.

 

Onze Merken

We hebben zorgvuldig een selectie van betrouwbare merken samengesteld die bekend staan om hun effectieve behandeling van likdoorns.likdoornoplossingen.

 

Hansaplast

Hansaplast staat bekend om zijn breed scala aan gezondheids- en verzorgingsproducten.

 

Epitact

Epitact is een leider in voetverzorgingsproducten. De producten van Epitact tegen likdoorns zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om de druk te verminderen en genezing te bevorderen.

 

Idyl

Idyl biedt betaalbare, maar effectieve oplossingen tegen likdoorns. De producten zijn gemakkelijk in gebruik.

 

Likdoornpleister kopen bij Drogist.nl

Je hoeft niet langer te lijden onder de pijn en het ongemak van likdoorns of eksterogen. Of je nu op zoek bent naar likdoornpleisters, teenkapjes, zinkzalf een likdoornstift of anti-druk ringen, bij Drogist.nl hebben we het allemaal. Onze producten zijn afkomstig van merken als Hansaplast en Epitact, dus je weet dat je een product koopt dat betrouwbaar is. Kies vandaag nog voor het product dat het beste bij jou past en zet de eerste stap naar verlichting van likdoorns!

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.