Normaal

Op zoek naar de perfecte normale tandpasta die past bij jouw dagelijkse mondverzorgingsroutine? Drogist.nl biedt een uitgebreide selectie aan tandpasta's die niet alleen zorgen voor een grondige reiniging, maar ook bijdragen aan de gezondheid van je tanden en tandvlees. Van beschermende formules tot fluoridevrije opties en varianten die zorgen voor een ultiem frisse adem, wij hebben het allemaal. Duik in onze productsoorten en merken zoals Zendium, Aquafresh, Prodent, en Parodontax om de tandpasta te vinden die bij jou past.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten

Protection Tandpasta is deaal voor wie op zoek is naar een tandpasta die een uitgebreide bescherming biedt tegen gaatjes, tandplak, en tandvleesproblemen. Deze tandpasta's zijn verrijkt met actieve ingrediënten die een sterke barrière vormen voor jouw tanden. Voor degenen die liever een natuurlijker alternatief willen, bieden we fluoridevrije tandpasta's. Deze zijn perfect voor mensen die gevoelig zijn voor fluoride of die om gezondheidsredenen fluoride willen vermijden. Zoek je naar een explosie van frisheid bij elke poetsbeurt? Onze coolmint tandpasta's zorgen voor een langdurig fris gevoel, waardoor je mond urenlang schoon en fris aanvoelt. Voor die ultieme frisse adem hebben we tandpasta's die speciaal zijn ontwikkeld om slechte adem tegen te gaan, met formules die de mondhygiëne optimaliseren en zorgen voor een langdurige frisheid.

 

Onze merken

Zendium tandpasta's staan bekend om hun unieke formules die de natuurlijke weerstand van de mond versterken met enzymen en proteïnen die van nature in je mond voorkomen. Aquafresh tandpasta's bieden drievoudige bescherming voor je hele mond, met formules die tanden sterker maken, tandvlees beschermen, en zorgen voor een frisse adem. Prodent tandpasta's zijn gericht op het bieden van complete verzorging voor je tanden en tandvlees, met varianten die speciaal zijn ontworpen voor langdurige frisheid en bescherming tegen tanderosie. Speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelig tandvlees, helpt Parodontax tandpasta om tandvleesproblemen te voorkomen en te behandelen, voor een gezonde mond.

 

Fluoride vrije tandpasta

In ons assortiment vind je een zorgvuldige selectie van fluoridevrije tandpasta's voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijker alternatief. Deze tandpasta's bieden een effectieve reiniging en bescherming, zonder het gebruik van fluoride.

 

Aquafresh tandpasta

Aquafresh is een merk dat synoniem staat voor mondverzorging die zowel beschermt als verfrist. Hun tandpasta's bieden een complete verzorging voor je mond, met formules die ontworpen zijn om aan al je mondverzorgingsbehoeften te voldoen.

 

Tandpasta kopen

Klaar om je mondverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen? Op Drogist.nl vind je een breed scala aan normale tandpasta's die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar bescherming, een fluoridevrije optie, of iets voor een ultiem frisse adem, wij hebben het.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.