Fluor/Mint

Een frisse adem en gezonde tanden zijn essentieel voor een zelfverzekerd gevoel. Bij Drogist.nl begrijpen we het belang van kwalitatieve mondverzorging. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van fluor en mint tandpasta's aan, die zorgen voor een langdurige frisheid en een effectieve bescherming tegen gaatjes. Ontdek onze varianten zoals coolmint, tandpasta met fluoride, menthol power en fresh gel, van topmerken als Parodontax, Oral-B en Prodent.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten

Voor diegenen die op zoek zijn naar een intense frisheid, is onze coolmint tandpasta de perfecte keuze. Het biedt een diepe reiniging terwijl je mond verfrist blijft. Fluoride tandpasta's bieden een uitstekende bescherming tegen gaatjes dankzij hun fluoridegehalte, essentieel voor het versterken van het tandglazuur. Voor een extra krachtige ademverfrissing kies je voor onze menthol power tandpasta. Het geeft je die langdurige frisse adem die je zoekt. Onze fresh gel tandpasta's bieden een unieke sensatie en zijn perfect voor het reinigen en verfrissen van je mond, dankzij hun gel-gebaseerde formule.

 

Onze merken

Parodontax staat bekend om zijn gespecialiseerde tandpasta's die helpen bij het voorkomen van tandvleesproblemen, biedt Parodontax ook varianten met mint voor een frisse adem. Oral-B tandpasta's staan bekend om hun geavanceerde formules die zorgen voor zowel bescherming tegen gaatjes als een frisse adem, dankzij hun fluoride en mint combinatie. Prodent is een vertrouwd merk dat een reeks frisse en effectieve tandpasta's biedt, perfect voor dagelijks gebruik om je mondhygiëne op peil te houden.

 

Mint tandpasta

Onze mint tandpasta's zorgen voor een instant frisse adem en een schoon gevoel. Met varianten van verschillende merken vind je altijd een tandpasta die bij je persoonlijke voorkeur past.

 

Tandpasta met fluoride

Bescherm je tanden effectief tegen gaatjes met onze fluoride tandpasta's. Ze versterken het tandglazuur en helpen de mondgezondheid te onderhouden, ideaal voor dagelijks gebruik.

 

Fluor en mint tandpasta kopen

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van frisheid en bescherming? Ontdek dan onze selectie fluor en mint tandpasta's op Drogist.nl. Met producten van toonaangevende merken als Parodontax, Oral-B, en Prodent bieden we alles wat je nodig hebt voor een gezonde mondverzorgingsroutine.

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.