Eiwit/Proteine Shakes

Op zoek naar een manier om je sportprestaties te verbeteren en je herstel na een work-out te versnellen? Onze eiwitshakes zijn de perfecte aanvulling op je dieet. Ze bevatten hoogwaardige eiwitten die je lichaam nodig heeft om te herstellen en te groeien.

Lees meer
Sorteer op Toon 24 | 48 | 72 | 96 producten

Onze soorten

Wij bieden verschillende soorten eiwitproducten aan om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een handige shakebeker voor onderweg, hoogwaardig eiwitpoeder om je eigen shakes mee te maken, of kant-en-klare proteïnedranken voor een snelle dosis eiwitten na je training, bij ons vind je het allemaal.

 

Onze merken

Bij Drogist.nl selecteren we onze merken met zorg. We werken samen met topmerken zoals Bonusan, Mattisson, Isostar, Fitshape, Purasana, en XXL Nutrition om je de beste kwaliteit en smaak te bieden.

 

Shake bekers

Onze shakebekers zijn ideaal voor iedereen die graag onderweg is. Ze zijn lekvrij, makkelijk schoon te maken en perfect voor het mixen van je favoriete eiwitshakes.

 

Proteïne drink

Onze kant-en-klare proteïnedranken zijn de perfecte oplossing voor als je weinig tijd hebt. Ze zitten boordevol eiwitten en zijn meteen klaar om te drinken, waardoor ze ideaal zijn voor na je training.

 

Eiwitshakes kopen op Drogist.nl

Bij Drogist.nl is het kopen van eiwitshakes snel en eenvoudig. Met ons ruime assortiment en makkelijke bestelproces, vind je altijd de perfecte producten voor jouw behoeften.

 

Ben je klaar om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze selectie van eiwitshakes en andere proteïneproducten. Blader door ons assortiment, kies je favorieten en bestel vandaag nog! Haal alles uit je training met Drogist.nl.

 

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.