Vermoeid gezicht oppeppen met concealer

Is de vermoeidheid van je gezicht af te lezen en wil je niet dat iedereen meteen ziet dat je vrij slecht hebt geslapen? Met de juiste make-up kun je je vermoeide gezicht oppeppen. Wist je dat je de wallen en kringen onder je ogen kunt wegwerken met een concealer?

 

Als je nog nooit een concealer hebt gebruikt, is dit misschien het moment om er eens één te proberen. Een concealer is tegenwoordig een veelgebruikt beautyproduct, en dat is niet voor niets. Op een eenvoudige wijze zorg je ervoor dat je wallen of bijvoorbeeld pigmentvlekken net iets minder zichtbaar zijn. Ideaal toch?

 

Wat is concealer?

De naam ‘concealer’ komt van het Engelse ‘to conceal’, wat ‘maskeren' betekent. Met een concealer camoufleer je plaatselijke pigmentatie en onzuiverheden van de huid, wallen en donkere kringen. Hiermee verdwijnen deze plekjes niet echt, maar ze zijn wel minder zichtbaar. Een concealer gebruik je niet voor je hele gezicht, maar slechts om enkele plekjes mee aan te stippen. Soms wordt een concealer verward met foundation, maar dat is toch echt iets anders. Foundation pas je toe op je hele gezicht en nek. Het dient als basislaag voor je make-up.

 

Concealer voor onder de ogen: vermoeid gezicht oppeppen

Zoek je een concealer om wallen en donkere kringen onder je ogen mee te verhullen? We noemen hier enkele concealers die echt aan te raden zijn.

 

Collistar Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer

Eén van de nieuwste concealers van Collistar is Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer. Hiermee corrigeer je heel doeltreffend oneffenheden, tekenen van vermoeidheid, wallen en kringen onder de ogen. Deze concealer van Collistar zorgt er niet alleen voor dat deze oneffenheden gemaskeerd worden, maar ook dat deze ook echt een beetje minder worden. Dit komt door de liftende, gladstrijkende, hydraterende en versoepelende werking van deze concealer.

  

Tegen wallen donkere kringen

Een belangrijk bestanddeel is extract van komkommer, bosbes en paardenkastanje, dat doelgericht op wallen en donkere kringen inwerkt. Net als andere producten van Collistar uit de LIFT HD+ skincare-lijn zitten in de Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer ook twee bestanddelen met een liftende werking (Tens-Activ® en het LIFT HD+ Complex) en een bestanddeel met een verstevigende werking (Italiaanse theeroosextract). Tens-Activ® is een complex van plantaardige ingrediënten.

 

Tegen blauw licht: bosbessen van Cilento

In Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer zit een extract van bosbessen van de Cilento. Dit beschermt je huid tegen blootstelling aan blauw licht van bijvoorbeeld laptops en smartphones.

 

De juiste kleur HD+ Smoothing Lifting Concealer kiezen

De Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer van Collistar is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Welke kleur het beste bij jou past, hangt af van je huidskleur. Voor het verhelderen van het gebied onder je ogen, om ervoor te zorgen dat je er wat meer uitgerust uitziet, kun je het beste een tint uitkiezen die net iets lichter is dan je eigen huidskleur. Voor de één is dat Collistar Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer 2 Naturale Dorato, voor de ander bijvoorbeeld Collistar Lift HD+ Smoothing Lifting Concealer 4 Naturale Rosato.

 

De werkwijze

Je brengt de concealer aan op de volgende plekken: de holte van je ooglid en de zijkanten van het oog (diagonaal uitgesmeerd). Maar dat niet alleen. Voor een optimaal resultaat kun je ook de volgende zones meenemen: de zijkanten van de neus op de nasolabiale plooien, vlak onder de schaduw van het jukbeen om de vorm van de wang te ‘hertekenen’, de zijkanten van de mond om de vorm te definiëren. Je kunt de concealer zelfs midden op je voorhoofd, neus of kind aanbrengen, als dit niet teveel opvalt.

 

Collistar Stick Concealer Impeccabile

Collistar Stick Concealer Impeccabile is special gemaakt voor het verminderen van donkere kringen en wallen onder de ogen en oneffenheden.

 

Tegen wallen en donkere kringen

De hoofdbestanddelen van de Collistar Stick Concealer Impeccabile zijn een extract van bosbes, paardenkastanje en komkommer, dat ervoor zorgt voor een vervaging van wallen en donkere kringen. Ook beschermen deze bestanddelen tegen blauw licht.

 

Tegen blauw licht: cacaoboonextract

In Collistar Stick Concealer Impeccabile zit extract van niet-gefermenteerde cacaobonen om de huid te beschermen tegen blootstelling aan blauw licht. Verder helpt dit cacaoboonextract de huid ook om meer collageen en elastine te produceren.

 

De juiste kleur Stick Concealer Impeccabile

Heb je zichtbare wallen onder je ogen, gebruik dan een tint die net iets lichter is dan je eigen huidskleur. Dit kan Collistar Stick Concealer Impeccabile 2 Beige zijn of een andere tint. Gebruik niet een té lichte tint, want dan kunnen deze wallen toch weer gaan opvallen.

Gebruik je de concealer voor donkere kringen? Kies dan voor neutrale of complementaire kleuren. Kies neutrale kleuren voor donkere kringen die er eerder blauw uitzien. Ga voor koele kleuren bij donkere kringen die er eerder groen uitzien en warme, geelachtige kleuren voor donkere kringen die er paars uitzien.

 

Zó gebruik je Collistar Stick Concealer Impeccabile

Collistar Stick Concealer Impeccabile gebruik je vóór je foundation om imperfecties te maskeren. Maar je kunt deze concealer óók na je foundation gebruiken, bijvoorbeeld om gedurende de dag nog even wat plekjes bij te werken. Breng de concealer aan langs de oogcontour. Voor goede finish kun je het beste het platte deel van een medium penseel gebruiken om de kleur uit te smeren en een zacht rond penseel om de kleur te blenden.

Terug naar overzicht

Wat kun je doen tegen een droge mond?

18 april 2024 - Het kan heel vervelend zijn: een droge mond. Je kunt dit krijgen als gevolg van een verminderde speekselproductie. Xerostomie noemen we dit. Hoe ontstaat een droge mond en wat kun je hiertegen doen?   Je mond voelt droog en plakkerig aan. Misschien voelt je tong ruw en branderig aan en heb je een onaangename smaak in je mond. Praten gaat iets...
Lees verder

Wat te doen tegen sinaasappelhuid? Een cellulitisbehandeling!

15 april 2024 - Sinaasappelhuid wordt het ook wel genoemd: huid op je armen, benen of billen die er bobbelig uitziet, net als een sinaasappelschil. Met de zomer in aantocht wil je jouw ‘cellulitis’ natuurlijk graag behandelen. Maar hoe?   Bij sinaasappelhuid en cellulite gaat het om hetzelfde: een bobbelige huidstructuur die er niet zo heel mooi uitziet,...
Lees verder

Welke vitamines zijn goed voor je huid, haar en nagels?

8 april 2024 - Vitakruid BeautyComplex is goed voor huid1, haar2 en nagels3. Het bevat vitamine C en B3 voor de huid en vitamine B8 voor huid en haar. Zes andere, toegevoegde nutriënten maken dit beautysupplement compleet.   Een mooi uiterlijk begint van binnenuit. Wil jij je huid, haar en nagels een optimale verzorging geven? Eet dan voldoende voedsel met...
Lees verder

Drie keer meer concentratie: van bewegen tot Tai-Ginseng

4 april 2024 - Je raakt snel afgeleid, krijgt taken niet af of je hebt moeite met het houden van overzicht. Vervelend, zeker als je moet presteren tijdens examens of na een periode van verlof weer aan het werk gaat. Deze (examen-)spanning kan voelen als een blok aan je been. Ervaar jij veel (examen)spanning of heb je moeite met concentreren? Deze tips kunnen...
Lees verder

Voeding bij duursport: dranken en repen van Isostar

3 april 2024 - Als je aan duursport doet, is het nuttigen van de juiste voeding belangrijk. Kies ook de juiste eetmomentjes. Sporten op een volle of juist lege maag kan ervoor zorgen dat je minder presteert. Van Isostar is speciale sportvoeding verkrijgbaar.   Hydratatie, voeding, energie en herstel zijn belangrijke behoeften van duursporters. De...
Lees verder

Pepermuntolie bij het prikkelbaredarmsyndroom

28 maart 2024 - Heb je het prikkelbaredarmsyndroom of een spastische darm? Dan heb je vaak buikpijn en problemen met poepen. Dat is heel vervelend, maar gelukkig niet gevaarlijk. Tempocol Pepermuntolie* kan buikpijn en krampen in het maagdarmkanaal helpen te verlichten.   Het prikkelbaredarmsyndroom komt veel voor. In Nederland heeft ongeveer 1 op de 25...
Lees verder

Oorkaarsbehandeling: zó gebruik je oorkaarsen

27 maart 2024 - Een kaars laten opbranden in je oor. Dat is in het kort een oorkaarsbehandeling. Steeds meer mensen maken hier gebruik van, voor uiteenlopende behoeften. Wil jij nou echt eens weten hoe zo’n behandeling eruitziet? In deze blog geven we je uitleg.   Het gebruik van oorkaarsen is niet nieuw. Steppevolkeren in Azië en Zuid-Amerikaanse...
Lees verder

Deze voeding is goed voor de lever

25 maart 2024 - Choline heeft een positieve invloed op de lever. Ook kurkuma is goed voor de lever*. Kurkuma is een plant die onder meer in India veel voorkomt. De voedingsstof choline maakt je lichaam zelf aan en zit ook in bepaald voedsel. Meer weten over deze stoffen? Lees dan snel verder.   Choline Choline draagt bij tot de instandhouding van de normale...
Lees verder

Dit moet je weten over naproxen

14 maart 2024 - Naproxen vermindert pijn, verlaagt koorts en remt ontstekingen. Deze pijnstiller wordt onder meer gebruikt bij spierpijn, hoofdpijn en menstruatiepijn. Een aantal dingen zijn belangrijk om te weten voordat je naproxen gebruikt.   Een voorbeeld van naproxen is Aleve Select 275 MG Naproxen*. Dit geneesmiddel met de werkzame stof naproxennatrium...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.