Louis Widmer Gezichtsverzorging

De huid van je gezicht vraagt naar een goede verzorging, wat voor huidtype je ook hebt. Vrijwel alle gezichtsverzorging producten van het merk Louis Widmer zijn verkrijgbaar in een licht geparfumeerde uitvoering en een zonder parfum. Maar wat voor huidtype heb jij eigenlijk? In dit blogbericht vertellen we over de verschillende soorten huidtypes, en over de verschillende producten van Louis Widmer voor de gezichtsverzorging!

 

Verschillende huidtypes

Om te beginnen is er de onzuivere/vette huid. De onzuiverheid herken je aan de neiging tot onzuiverheden en zwarte puntjes. Ook zitten de poriën vaak verstopt. De vette huidzones herken je door glimmende en vette zones, vooral op de T-zone en de poriën zijn wijd.

 

Ook is er de gemengde huid. Dit herken je doordat je op de T-zone een heel vette huid hebt, met de neiging tot onzuiverheden. Buiten de T-zone heb je een normale huid: de poriën zijn fijn, de huid is soepel.

 

Wanneer je een normale tot droge huid hebt zijn de poriën erg fijn. Je hebt een goede doorbloeding van de huid maar wel heeft de huid neiging tot irritaties.

 

Wanneer de huid heel droog aanvoelt, heb je een droge tot zeer droge huid. Extreem droge huidzones hebben soms rode huidvlekken en schilfers. Ook voelt de huid dan trekkerig aan. 

 

Louis Widmer reinigende verzorging

Een goede verzorging van de huid? Dat begint altijd met een milde, maar grondige reiniging! Hiervoor kun je verschillende producten gebruiken.

 

Bijvoorbeeld de Louis Widmer Oogmake-up reiniging. Deze zal makkelijk en grondig de make-up van de ogen verwijderen. De zachte en aangename basis is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen en vrouwen die contactlenzen dragen! Deze reiniger zal niet alleen make-up van je ogen verwijderen, maar verbetert, beschermt en verzacht de huid ook nog eens! Wanneer je waterproof make-up gebruikt kun je kiezen voor de Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof!

 

Om make-up te verwijderen kun je ook de Louis Widmer Reinigingsmelk gebruiken. Deze zal de huid grondig reinigen, zonder deze te irriteren. De reinigingsmelk lost onzuiverheden, make-up en organische afvalstoffen op. De reinigingsmelk kalmeert, verfrist én hydrateert de huid zonder de natuurlijke beschermingslaag aan te tasten. De reinigingsmelk van Louis Widmer is makkelijk afspoelbaar met water.

 

Wanneer je de reiniging van jouw huid helemaal compleet wil maken, gebruik je de Louis Widmer Tonicum zonder Alcohol. Deze zuiverende en verfrissende Tonicum zonder alcohol, is bestemd voor alle huidtypes! De geïrriteerde huid wordt gekalmeerd en de Tonicum zorgt er ook voor dat crèmes beter indringen.  

 

Louis Widmer Dagverzorging

De Louis Widmer Dagcrèmes verzorgen de huid en beschermen de huid ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen vrije radicalen. Ook hydrateren ze de huid en zorgen ze er voor dat je make-up en foundation beter blijft zitten! Zo blijft jouw huid de hele dag lang beschermd, zacht en mooi.

 

Voor de droge huid is er de Louis Widmer Dagcrème. Deze crème verzacht rimpeltjes en beschermt de huid langdurig tegen vroegtijdige veroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 

Wanneer je een normale tot droge huid hebt is de Louis Widmer Dagcrème Uv10 geschikt voor jou. Deze crème hydrateert en beschermt de huid heel effectief. Dankzij het Uv filter wordt de huid beschermt tegen de schadlijke Uv-stralen. Het resultaat? Een perfecte bescherming en een stralende teint.

 

Voor de normale en gemengde huid kun je de Louis Widmer Emulsion Hydro-Active. Deze crème hydrateert de huid intensief en beschermt deze langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 

Heb jij een vette of gemengde huid? Kies dan de Louis Widmer Fluide Hydratant Uv6! Deze dagverzorging dringt snel in de huid dankzij de ultralichte en niet-vette textuur. Dit product is perfect geschikt voor de basis van jouw make-up. Jouw huid wordt gehydrateerd, beschermd en verzorgd.

 

Louis Widmer Nachtverzorging

Ken jij het resultaat van een goede Louis Widmer nachtcrème? Dat is een frisse, geregenereerde huid die zacht en goed gevoed is. Rimpels worden als het ware opgevuld en de huid zal stralen!

 

Voor de normale huid is er de Louis Widmer Crème Nutritive. Deze Louis Widmer Crème verzacht rimpels en regenereert het huidweefsel. Vitamine A en E ontspannen en verzorgen de huid!

 

Wanneer je een droge huid hebt kun je kiezen voor de Louis Widmer Creme Vitalisante. Deze crème wordt gewoonlijk gebruikt vanaf 30 jaar. De ingrediënten van deze crème regenereren, verzorgen en ontspannen de huid ’s nachts. De nachtverzorging stimuleert de huidvernieuwing en vermindert zichtbaar rimpels.

 

Wanneer jij het juiste product gebruikt, zal jouw huid perfect gereinigd en verzorgd worden voor een geweldig resultaat! In een volgend blogbericht zullen we nog meer vertellen over de Louis Widmer Oogomtrek verzorgingsproducten en de Louis Widmer Anti-Ageing producten. Louis Widmer Bestellen doe je voordelig online bij Drogist.nl! 

 

Terug naar overzicht

Roos in haar? Kies een goede anti-roosshampoo!

3 juni 2024 - Heb je veel kleine, witte schilfers op je hoofd? Dan heb je mogelijk last van roos. Gelukkig valt hier iets tegen te doen. Gebruik anti-roosshampoo! Wij noemen twee goede anti-roosshampoos: die van Resdan Forte en Louis Widmer.   Het hebben van roos kan vervelend zijn. Soms jeukt de huid van je hoofd. Gelukkig kan roos geen kwaad. Het is ook...
Lees verder

Gezond eten tijdens de zwangerschap

29 mei 2024 - Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Dan is het extra belangrijk om op je voeding te letten. Eet gezond en slik vitamine D en foliumzuur. Om voedselinfecties en andere risico’s te voorkomen, kun je bepaalde voedingsmiddelen het beste mijden. Lees hier alles over gezond eten tijdens de zwangerschap en daarvoor.   Gezond eten tijdens de...
Lees verder

Darmfunctie Complex van Wapiti ondersteunt natuurlijke stoelgang

27 mei 2024 - Een gezonde stoelgang is belangrijk. Hoe zorg je daarvoor? Lees hier onze tips. Soms kun je wat extra ondersteuning gebruiken. Het Darmfunctie Complex van Wapiti ondersteunt een natuurlijke stoelgang. Het bevat senna en vuilboom, kruiden die de darmfunctie helpen te behouden.*   Een gezonde stoelgang heeft te maken met je spijsvertering....
Lees verder

Stralend van binnenuit: ontdek vijf supplementen voor uiterlijke schoonheid

22 mei 2024 - Het beste recept voor echte schoonheid is je goed voelen. En dat begint natuurlijk met een gezonde en evenwichtige voeding, voldoende beweging en lekker in je vel zitten. Het is dus eigenlijk net zo simpel als het klinkt: uiterlijke schoonheid kun je van binnenuit creëren.   Vitaminen en supplementen  Als jij je lichaam van binnenuit goed...
Lees verder

Broekje tegen schurende benen nodig? Vind jouw ideale damesfietsbroek!

13 mei 2024 - Als de zon volop schijnt, is dit wellicht hét moment om een rok of jurk uit je kast te trekken. Eén minpuntje: draag je een rok, dan gaan je bovenbenen misschien tegen elkaar aan schuren. Combineer je rok daarom met een damesfietsbroek of lange onderbroek.   Als het warm is, houdt je lichaam soms extra vocht vast. Je bovenbenen kunnen dan...
Lees verder

Dit wist je nog niet over collageen

6 mei 2024 - Collageen wordt wel gebruikt voor behoud van stevigheid en elasticiteit van de huid. Wist je dat er soms risotto’s en soepen worden bereid met collageen? En heb je weleens gehoord van ‘Vegan Collageen Builder’, als veganistisch alternatief?   Collageen is een eiwitvorm die we onder meer terugvinden in het bindweefsel van onze huid. Na...
Lees verder

Menstruatieondergoed geeft veel comfort én voorkomt afval

1 mei 2024 - Steeds meer vrouwen kiezen voor het dragen van menstruatieondergoed. Ben jij hier ook al op overgestapt? Het dragen van een menstruatiebroekje heeft veel voordelen. Het is een duurzame en comfortabele optie. Maandverband en tampons heb je niet meer nodig. Dat scheelt naast gedoe ook heel wat afval!   Dankzij een menstruatiebroekje hoef je je...
Lees verder

Alles wat je moet weten over verantwoord zonnen!

29 april 2024 - Wat is SPF? Wat is het verschil tussen UVA- en UVB-straling? En wat zijn de gevolgen? In deze blog geven we je antwoord op al deze vragen en vertellen we je hoe jij verantwoord kan genieten van de mooie zomerse dagen.    Wat houdt SPF in?  SPF staat voor Sun Protection Factor. Op verpakkingen staat vaak SPF30 of SPF50. Simpel gezegd drukt...
Lees verder

Wat kun je doen tegen een droge mond?

18 april 2024 - Het kan heel vervelend zijn: een droge mond. Je kunt dit krijgen als gevolg van een verminderde speekselproductie. Xerostomie noemen we dit. Hoe ontstaat een droge mond en wat kun je hiertegen doen?   Je mond voelt droog en plakkerig aan. Misschien voelt je tong ruw en branderig aan en heb je een onaangename smaak in je mond. Praten gaat iets...
Lees verder

Wat te doen tegen sinaasappelhuid? Een cellulitisbehandeling!

15 april 2024 - Sinaasappelhuid wordt het ook wel genoemd: huid op je armen, benen of billen die er bobbelig uitziet, net als een sinaasappelschil. Met de zomer in aantocht wil je jouw ‘cellulitis’ natuurlijk graag behandelen. Maar hoe?   Bij sinaasappelhuid en cellulite gaat het om hetzelfde: een bobbelige huidstructuur die er niet zo heel mooi uitziet,...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.