Leuke cadeau-ideeën voor mannen die alles al hebben

De feestdagen komen eraan. Misschien ben je al op zoek naar leuke cadeau-ideeën. Maar wat geef je een man cadeau? Wij hebben een aantal leuke cadeau-ideeën voor een man op een rijtje gezet. De cadeaus hieronder zijn ook een aanrader voor mannen die alles al hebben.

 

Het is niet altijd gemakkelijk om een leuk cadeau-idee voor een man te bedenken. Maar sommige producten kan elke man gebruiken. Ze maken het leven nét iets comfortabeler en zijn in veel gevallen goed voor dagelijks gebruik.

 

Boldking: perfecte cadeaus voor mannen die alles al hebben

Zoek je leuke cadeaus voor mannen die alles al hebben? Geef dan een scheerset, aftershave of andere skincareproducten van Boldking cadeau! Deze producten maken de morgenroutine van een man een stuk comfortabeler.

 

Parfum voor heren

Sommige producten koopt niet elke man zomaar voor zichzelf, waardoor deze heel geschikt zijn als sinterklaascadeau of kerstcadeau. Een voorbeeld daarvan is parfum of eau de toilette. Bij Drogist.nl kun je parfum voor heren van allerlei merken kopen, in allerlei prijsklassen.

 

Paco Rabanne eau de toilette

Wil je echt iets speciaals? Kies dan voor Paco Rabanne. Een van de nieuwste eau de toilettes van Paco Rabanne is Paco Rabanne Phantom Eau de Toilette. Niet alleen de geur van romige lavendel, versmolten met citroen en houtachtige vanille is uniek, maar ook de verpakking. Deze au de toilette is opgeborgen in een robot!

 

Het is niet de enige eau de toilette van Paco Rabanne die in een heel speciaal flesje zit. Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette zit in een flesje dat eruitziet als een goudstaaf. Net zoals goud mensen verleidt, zal ook de geur van Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette mensen verleiden, is de gedachte. Deze eau de toilette heeft een heerlijke, frisse geur van sinaasappel, grapefruit, munt, kaneel, kruiden, leder en houtkenmerken. Dit luchtje maakt een man zeker onweerstaanbaar!

 

Hugo Boss parfum

Een andere geurtje voor mannen die we aanraden is Hugo Boss Bottled Eau Parfum M Edp. De explosie van topnoten (bergamot en appel), hartnoten (kardamon en sage) en basisnoten (olijfhout en vetiver) is heerlijk. Bij deze parfum is een nieuwe draai gegeven aan de klassieke Hugo Boss-geur die bij veel mannen favoriet is. Het is dus een vertrouwd geurtje, maar net iets anders.

 

Andere parfums voor heren

Houd de man voor wie je parfum zoekt van een heerlijke, zomerse geur met houtachtige kenmerken? Dan is Jil Sander Sun for Men een goede optie.

Andere lekkere parfums of eau de toilettes voor heren zijn Calvin Klein Reveal man eau de toilette, Joop! Homme eau de toilette en Dolce & Gabbana For Men Eau de Toilette of Tabac Natural Eau de Toilette Spray. Stuk voor stuk heerlijke geurtjes waar je een man blij mee maakt!

 

Voordelige cadeaus voor mannen: de fijnste verzorgingsproducten

We weten natuurlijk niet hoe groot je uit wilt pakken met Sinterklaas of Kerst. Wil je slechts een klein aardigheidje geven aan je man, zoon, vriend of collega? Kneipp badolie, huidolie, douchegel, of massageolie is heel voordelig en iedereen vindt het heerlijk! Kneipp verzorgingsproducten verspreiden onweerstaanbare planten- en kruidengeuren. Een ‘Kneipp-momentje’ is een echt geniet-momentje.

 

Vooral voor oudere mannen zijn Fresh Up-producten populair. Denk bijvoorbeeld aan Fresh Up Original Shower Gel of Fresh Up Original Depper voor na het scheren.

Een ander leuk cadeau-idee voor een man is Nivea Men sensitive showergel of Men Active Engery Hydraterende gezichtscrème. Dit laatste product verfrist en voedt de huid en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Ideaal voor een man die er graag mooi en fris uitziet!

 

Ten Cate badjas voor heren

Een ander cadeau-idee voor een man is een lekkere warme Ten Cate badjas voor heren van fleece. Een Ten Cate badjas doe je aan als je ’s nachts even naar het toilet moet of tijdens het ontbijt. Ook als je thuis bent, even snel iets warms wilt aantrekken en niet direct zin hebt om je helemaal op en top aan te kleden, is een badjas fijn. Fleece houdt warmte goed vast en is daarom heerlijk om je warm te houden.

 

Dit geef je nog meer een man cadeau: Lucovitaal sloffen!

Vrijwel elke man loopt in de winter thuis op pantoffels. Maar niet alle pantoffels zitten even comfortabel. Lucovitaal sloffen hebben een speciaal ontworpen orthopedisch voetbed en helpen heup-, rug-, been-, knie-, en voetklachten te voorkomen. Schokeffecten worden tijdens het lopen op Lucovitaal sloffen verminderd. Heb je pijnlijke lichaamsdelen, dan ervaar je hierdoor minder pijn. Lucovitaal sloffen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Nog een cadeau-idee voor een man: Cadeausets!

Je kunt ook altijd nog voor een cadeauset kiezen. Een cadeauset voor mannen ziet er leuk uit en de producten zijn vaak voordeliger dan wanneer je ze los koopt. Vergulde Hand Cadeauset Scheerzeep Kwast Lotion bevat aftershave lotion, een scheerzeeptablet en een scheerkwast.

Een andere, leuke optie is het giftset Adidas Ice Dive Bodyspray + Showergel of een Adidas Ice Dive Geschenkset. Natuurlijk kunnen we niet al onze cadeausets voor mannen in deze blog benoemen. Bekijk onze website Drogist.nl en doe nog meer cadeau-ideeën voor mannen op!

 

Voor een man een cadeau kopen via Drogist.nl

Heb uit al die cadeau-ideeën voor mannen hét geschenk gevonden waar de man die jij wilt verrassen heel blij van wordt? Doe dan je bestelling online via Drogist.nl en profiteer van onze aanbiedingen! Wij sturen de bestelde artikelen zo snel mogelijk naar je toe. Als wij jouw online order vandaag nog vóór 21.30 uur ontvangen, krijg jij de bestelde producten morgen al thuisgestuurd, mits voorradig.

Terug naar overzicht

Gezond eten tijdens de zwangerschap

29 mei 2024 - Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Dan is het extra belangrijk om op je voeding te letten. Eet gezond en slik vitamine D en foliumzuur. Om voedselinfecties en andere risico’s te voorkomen, kun je bepaalde voedingsmiddelen het beste mijden. Lees hier alles over gezond eten tijdens de zwangerschap en daarvoor.   Gezond eten tijdens de...
Lees verder

Darmfunctie Complex van Wapiti ondersteunt natuurlijke stoelgang

27 mei 2024 - Een gezonde stoelgang is belangrijk. Hoe zorg je daarvoor? Lees hier onze tips. Soms kun je wat extra ondersteuning gebruiken. Het Darmfunctie Complex van Wapiti ondersteunt een natuurlijke stoelgang. Het bevat senna en vuilboom, kruiden die de darmfunctie helpen te behouden.*   Een gezonde stoelgang heeft te maken met je spijsvertering....
Lees verder

Stralend van binnenuit: ontdek vijf supplementen voor uiterlijke schoonheid

22 mei 2024 - Het beste recept voor echte schoonheid is je goed voelen. En dat begint natuurlijk met een gezonde en evenwichtige voeding, voldoende beweging en lekker in je vel zitten. Het is dus eigenlijk net zo simpel als het klinkt: uiterlijke schoonheid kun je van binnenuit creëren.   Vitaminen en supplementen  Als jij je lichaam van binnenuit goed...
Lees verder

Broekje tegen schurende benen nodig? Vind jouw ideale damesfietsbroek!

13 mei 2024 - Als de zon volop schijnt, is dit wellicht hét moment om een rok of jurk uit je kast te trekken. Eén minpuntje: draag je een rok, dan gaan je bovenbenen misschien tegen elkaar aan schuren. Combineer je rok daarom met een damesfietsbroek of lange onderbroek.   Als het warm is, houdt je lichaam soms extra vocht vast. Je bovenbenen kunnen dan...
Lees verder

Dit wist je nog niet over collageen

6 mei 2024 - Collageen wordt wel gebruikt voor behoud van stevigheid en elasticiteit van de huid. Wist je dat er soms risotto’s en soepen worden bereid met collageen? En heb je weleens gehoord van ‘Vegan Collageen Builder’, als veganistisch alternatief?   Collageen is een eiwitvorm die we onder meer terugvinden in het bindweefsel van onze huid. Na...
Lees verder

Menstruatieondergoed geeft veel comfort én voorkomt afval

1 mei 2024 - Steeds meer vrouwen kiezen voor het dragen van menstruatieondergoed. Ben jij hier ook al op overgestapt? Het dragen van een menstruatiebroekje heeft veel voordelen. Het is een duurzame en comfortabele optie. Maandverband en tampons heb je niet meer nodig. Dat scheelt naast gedoe ook heel wat afval!   Dankzij een menstruatiebroekje hoef je je...
Lees verder

Alles wat je moet weten over verantwoord zonnen!

29 april 2024 - Wat is SPF? Wat is het verschil tussen UVA- en UVB-straling? En wat zijn de gevolgen? In deze blog geven we je antwoord op al deze vragen en vertellen we je hoe jij verantwoord kan genieten van de mooie zomerse dagen.    Wat houdt SPF in?  SPF staat voor Sun Protection Factor. Op verpakkingen staat vaak SPF30 of SPF50. Simpel gezegd drukt...
Lees verder

Wat kun je doen tegen een droge mond?

18 april 2024 - Het kan heel vervelend zijn: een droge mond. Je kunt dit krijgen als gevolg van een verminderde speekselproductie. Xerostomie noemen we dit. Hoe ontstaat een droge mond en wat kun je hiertegen doen?   Je mond voelt droog en plakkerig aan. Misschien voelt je tong ruw en branderig aan en heb je een onaangename smaak in je mond. Praten gaat iets...
Lees verder

Wat te doen tegen sinaasappelhuid? Een cellulitisbehandeling!

15 april 2024 - Sinaasappelhuid wordt het ook wel genoemd: huid op je armen, benen of billen die er bobbelig uitziet, net als een sinaasappelschil. Met de zomer in aantocht wil je jouw ‘cellulitis’ natuurlijk graag behandelen. Maar hoe?   Bij sinaasappelhuid en cellulite gaat het om hetzelfde: een bobbelige huidstructuur die er niet zo heel mooi uitziet,...
Lees verder

Welke vitamines zijn goed voor je huid, haar en nagels?

8 april 2024 - Vitakruid BeautyComplex is goed voor huid1, haar2 en nagels3. Het bevat vitamine C en B3 voor de huid en vitamine B8 voor huid en haar. Zes andere, toegevoegde nutriënten maken dit beautysupplement compleet.   Een mooi uiterlijk begint van binnenuit. Wil jij je huid, haar en nagels een optimale verzorging geven? Eet dan voldoende voedsel met...
Lees verder

Het product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestel nog voor om in aanmerking te komen voor gratis verzending.

Uw bestelling wordt gratis verzonden.